redhead napisał(a):czy Kazik dziadek rozpieszcza? najlepsze pytanie - serio serio
Maro napisał(a):To chyba nie żadna celebrytoza, tylko zwykła promocyjna orka. Wśród targetu kapeli z 31-letnim stażem są zapewne gospodynie domowe, które podczas szykowania kanapek do szkoły dla dzieci oglądają PnŚ.
Neghe napisał(a):Być może brakuje tu kompozycji, powiedzmy, urzekających jak.. hmm.. "Czego zechcesz synu, gdy wszystkiego masz już w brud" z, no, sami wiecie jakiej płyty. Wiem, że nie jest to numer Kultu, ale mógłby być, nie?
Neghe napisał(a):(Jak piosenka może być dobra, skoro cześć wersów nachodzi na siebie i nie mogę tego zaśpiewać na koncercie).
Dobra, to tyle. Dzięki za uwagę
lemur napisał(a):Co do sprzedaży, to zgoda. Poczekajmy jeszcze z tydzień. Wydaje się jednak, że wokół "Prosto" jest dużo mniejszy szum medialny, niż wokół "Hurry" (choć w przypadku tej drugiej płyty swoje mogła zrobić afera Kurwagate).
arielg napisał(a):i jeszcze jedno pytanie.
jakie słowa padają w Życie jest piękne w wersie
"w bramach z lekka leczyć?" przynajmniej jak tak to słyszę:P
arielg napisał(a):było dużo o błędach językowych Kazika w tekstach na Prosto to dorzucę jeszcze jeden, który mnie razi najbardziej, bo ogólnie bardzo lubię ta piosenkę
"o mojej armii w służbie tej nikt prędko się nie dowie"
to było zamierzone, bo nie wierze, że nikt z zespołu nie zwrócił na to uwagi, że powinno być "o mojej służbie w armii tej".?
kezlok napisał(a):Czy piosnka "Dobrze być dziadkiem" jest puszczana jakoś w radiu? Ciekaw jestem, bo raczej ostatnio rzadko słucham.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Maro napisał(a):To chyba nie żadna celebrytoza, tylko zwykła promocyjna orka. Wśród targetu kapeli z 31-letnim stażem są zapewne gospodynie domowe, które podczas szykowania kanapek do szkoły dla dzieci oglądają PnŚ.
Nie napisałem, że celebrytoza - tylko właśnie "ocieranie się o celebrytozę", nie na zasadzie regularnego uczestnictwa w spijaniu sobie z dzióbków, tylko: przyjścia od czasu do czasu i odpowiadania na absolutnie kretyńskie pytania, jako jeden z gości "od nawozów i od świata, wygłaszający z powagą swoje opinie o medycynie, polityce, piłce nożnej, budowie autostrad i gastronomii" (by Wojciech Orliński).
W tym kontekście wyrozumiała konstatacja, że targetem tej kapeli z 31-letnim stażem mogą być gospodynie domowe, co to między Modą na Sukces a "Tańcem na lodzie, którego je Doda" zerkną se na dziadka Kazika, który opowiada o wnuczkach - budzi mój półuśmiech. Z tych uśmiechów, co to maskują zakłopotanie.
donkey napisał(a):redhead napisał(a):czy Kazik dziadek rozpieszcza? najlepsze pytanie - serio serio
Najlepsze to było jak walnęła na wizji, że Kazik płyty kradł za gówniarza, franca nie ma żadnych oporów
Maro napisał(a):donkey napisał(a):redhead napisał(a):czy Kazik dziadek rozpieszcza? najlepsze pytanie - serio serio
Najlepsze to było jak walnęła na wizji, że Kazik płyty kradł za gówniarza, franca nie ma żadnych oporów
Gwoli ścisłości, kilka dni wcześniej Kazik sam się tym incydentem "pochwalił" w rozmowie z Mellerem.
(i przepraszam za post pod postem)
Maro napisał(a):No ale rozmowa z Mellerem była emitowana właśnie w telewizji, więc nie bardzo rozumiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 130 gości