Goomi napisał(a):jeszcze dzień po taka ciekawostka:
https://www.facebook.com/events/3611869 ... 1/?fref=ts
można będzie spotkać i posłuchać kultowych muzyków
Koncert Kasia i Wojtek
16 listopada
w godzinach 19:00 - 21:00
Pokaż mapę
Klub Piękny Pies
ul.Bożego Ciała 9, 31-059 Kraków, Poland
Zespół w którym występuje połowa obecnego składu zespołu Kult i wieloletni jego muzyk Krzysztof Banan Krzysztof Banasik, serdecznie zaprasza na swój koncert który odbędzie się dzień po koncercie w Krakowie zespołu Kult... Gościnnie na gitarze w kilku utworach wystąpi Piotr Morawiec. Zapowiada się prawdziwie kultowy wieczór! Z Kasią i Wojtkiem
wejście 15 PLN
sanostol napisał(a):Bullet odezwij się do mnie bo ja samochodem będę z Tychów uderzał.
Cooler napisał(a):Ponieważ wypadki chodzą po ludziach a sport ponoć nigdy nie jest zdrowy i może kończyć się koniecznością podróżowania o kulach, mam pytanie i prośbę natury technicznej... Koniecznie potrzebuję jedną młodą Kalekę posadzić na trybunach (VIPowski bilet), by w ogóle mogła rozważać wybranie się na tegoroczną pomarańczową. Posiadacie "zbędny" bilet na trybuny, chętnie odkupię/zamienię za wejściówkę na płytę. Refundację kosztów opatrzę dużym piwem...
Goomi, nie wiem czy masz coś wspólnego z organizacją sobotniej Łaźni, ale potencjalnie może orientujesz się, czy byłaby możliwość zakupienia odpowiednich biletów/dopłacenia do zwykłego przed koncertem?
W najgorszym wypadku będę miał na zbyciu jedną wejściówkę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 141 gości