Ej, Kazik naprawdę się sprzedał

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Ej, Kazik naprawdę się sprzedał

Postprzez Celtoiber » 24 wrz 2012, o 19:33

Zbychoo napisał(a):Tylko czy SP nie miało być właśnie czymś takim jak własna wytwórnia od nikogo niezależna?

Skoro tak jest, nie rozumiem dlaczego jest problem z filmikami wstawianymi przez SP na YouTube, i dodawaną reklame, która ponoć jest niepożądana?

Postprzez despero » 24 wrz 2012, o 20:11

Celtoiber napisał(a):
Zbychoo napisał(a):Tylko czy SP nie miało być właśnie czymś takim jak własna wytwórnia od nikogo niezależna?

Skoro tak jest, nie rozumiem dlaczego jest problem z filmikami wstawianymi przez SP na YouTube, i dodawaną reklame, która ponoć jest niepożądana?

Dokładnie, przecież jeżeli jest to wytwórnia niezależna i Kazik ma z nią taką wygodę, to nie powinno być wcale żadnych problemów. Czemu Kazik nic nie może poradzić na to, że jego praca jest udostępniana na YT za darmo i przez to ma mniejsze dochody? Tym bardziej relacje z "wydafcą" powinny być dobre, bo ponoć jest on dobrym kolegą Kaza. :roll:
"Produkować broń, to na tym świecie jest pierwszy, najlepszy i największy interes"

Postprzez KAZAN » 9 lis 2012, o 00:29

ten temat dla mnie jest już zamknięty ;-)Lemur troche powagi i sympati ok ;-)Jest git pozdrawiam i hejka ;-)

to dla mnie jest temat zamknięty ;-)

Postprzez KAZAN » 9 lis 2012, o 00:31

Zamkłem ten temat nie ma o czym gadać dla mnie jest wszystko git a nie tak jak napisałeś że sprzedany,sprzedane to są ciężko nagrane płyty i zapracowane by zarobić na chleb przez wokaliste,co nie?? ;-)

Postprzez kroy » 11 lis 2012, o 03:39

Zgadzan się z przedmówcą!

Kazik się sprzedał...
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez P@czek » 3 lis 2016, o 16:04

Studiowałem historię, ale o wojnach kazikowo-forumowych nie nauczali mnie.
Ktoś chciałby to streścić dla nowszych i starszych forumowiczów.

Ps. Eeeee już 10 lat temu były tematy, że się sprzedał, bo się sprzedał. Poza tym nie szanuję swoich fanów, a na tych forumowiczów to już w ogóle tylko pluje.

Pozdr.
P@czek

Postprzez arielg » 3 lis 2016, o 19:36

P@czek napisał(a):Studiowałem historię, ale o wojnach kazikowo-forumowych nie nauczali mnie.
Ktoś chciałby to streścić dla nowszych i starszych forumowiczów.

Pozdr.
P@czek

zalezy ktora wojna:D??
przed premiera Hurra ktoś wrzucil material do internetu. Na forum ludzie komentowali piosneki, ktore w ten nielegalny spsob zdobyli przed premiera.
Kazik nazwal ich "kurwami i powiedzial ze na koncert nie zaprasza" to tak w duzym uproszczeniu.

Poprzednia strona

Powrót do FORUM