Cześć wszystkim. Mam problem, dla mnie dość ważny. Wraz z dziewczyną mamy jedną ulubioną piosenkę Kultu (6 lat później), która jest raz grana na koncertach, a raz nie. Zobaczyłem, że pojawiła się na setliście początkowych koncertów z tegorocznej Pomarańczowej Trasy, więc automatycznie zakupiłem bilety do Spodka, by zrobić swojej fajną niespodziankę (w listopadzie wypada nam sześć lat później

). Problem w tym, że im dalej... tym bardziej nie wiem czy pomimo prawie 3 godzin tego koncertu pojawi się ta piosenka. Napisałem na fanpage FB z zapytaniem o ten kawałek - brak odpowiedzi. Napisałem na mail z strony, z zapytaniem o piosenkę, wytłumaczeniem czemu mi na tym zależy i (po natrafieniu na ten temat) prośbą o ewentualną prostą dedykacje (od x do y) - brak odpowiedzi. Obydwoje mamy po 200-300 kilometrów do przejechania i pomimo, że będziemy się super bawić (jesteśmy fanami Kultu), to jednak...
Nie wiem co zrobić - czy pisać na fb, jeszcze raz mail... czy czekać na odpowiedź do dnia koncertu? A może napisać smsa na ww. numer w dniu koncertu? Celowo napisałem z zapytaniem trochę wcześniej, aby nie dostać odpowiedzi - no niestety, bardzo byśmy chcieli, ale trzeba było napisać wcześniej. Tzn. wiem, że może moja prośba nie zostanie spełniona, ale chciałbym chociaż dostać odpowiedź i przy tym zbytnio się nie narzucać.

Rozumiem też, że koncerty grane są dzień po dniu i może brakować czasu na moje zawracanie głowy i odpowiedź, ale mija właśnie tydzień od maila i dwa od wiadomości na fb.
Pomóżcie mi proszę - co robić?