efiut napisał(a):A mi się nie podoba kampania reklamowa Play'a ostatnia.
Jaaasiek napisał(a):Pan powyżej nie ma profitów, profity idą na konto fundacji... Ludzie to się już potrafią do wszystkiego bezmyślnie przyczepić... Komercja? I chuj? Ważne, że idzie kasa na dzieciaki i nie tylko, tak ciężko to ogarnąć?
k@zelot napisał(a):Chyba jako jedyna fundacja po której działalności są efekty-za co ogromny szacunek cześć i chwała!
Jedras napisał(a):Tegoroczne hasło WOŚP - po bandzie;)
Wrzuć do puszki, uśpij staruszki!
Holba napisał(a):Jasiek nie wiedzialem, ze w Polsce takie wielkie pieniadze ida od ateistow rok w rok (to do Twojej pierwszej wypowiedzi). Gratuluje ziomkow od taniego wina.
Jaaasiek napisał(a):Holba napisał(a):Jasiek nie wiedzialem, ze w Polsce takie wielkie pieniadze ida od ateistow rok w rok (to do Twojej pierwszej wypowiedzi). Gratuluje ziomkow od taniego wina.
Tobie się chyba coraz bardziej czerep ryje? Rozumiem, że ćpasz opłatki? Pewnie z braćmi stadionowymi spod wspólnego prysznica?
Pogubiłem się zaiste w inteligencji i kwiecistości Twej wypowiedzi i wizji, w której nie odnalazłby się sam Hunter Thompson.
Co zaś tyczy się mojej wypowiedzi to za tzw. katoli uważam takie tępe jednostki jak właśnie autor wypowiedzi w pierwszym temacie wątku. Szczekających, szerzących propagandę błaznów, negujących wszystko co im nie pasuje do światopoglądu i przerabiających cudze wypowiedzi. Nie mylić z katolikami.
Niestety w tym kraju jest tak, że osoba publiczna nie ma prawa wyrażać swoich poglądów publicznie, bo są inne od przyjętych "wartości moralnych".
A tutaj jeszcze mądra odpowiedź Jurka odnosząca się do tej całej idiotycznej nagonki
http://www.wosp.org.pl/fundacja/aktualn ... ntarzystow
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 108 gości