No co tu pisac dużo, było świetnie

Pozdrówka dla pwoźnego co przemknął mi w oddali ze swą kobietą. A także dla miłych rozchichotanych Pań z muzeum początków państwa polskiego co za darmoche mnie wpuściły
Pewnie na dniach jakiś materiał audio wideo zapodam

Pełna sala i publika została porwana z krzesełek. Sklepik zacny, pełno koszulek, płyt, książek, boxów Kultu . Kazik nie zszedł z krzersełka w holu i czekał do ostatniego chętnego na fotke i bazgrołka razem z Jarkiem Dusiem. A i nowość, perełka, singielek numerowany Kwartetu z trzema utworami Gorzki Płacz (Nick Cave / sł. pol. Przemek Lembicz), Zimowy Sen (Wojciech Fechner, Przemek L.) i Śmierć nie jest końcem (Bob Dylan / sł. pol. Przemek) - naprawdę zacne utwory które były puszczane po koncercie i oby pełen album się ukazał.
Setlista jak zwykle ciekawa:
1. Notoryczna narzeczona (bez K.)
2. Celina
3. Gwiazda szeryfa
4. Rybi puzon
5. Marianna
6. Sztos
7. Kanonier song
8. Gdybym wiedział to co wiem
9. Malcziki
10. Komandor Tarkin (gościnnie Jarek Duś na trójkącie)
11. Do U Remember
12. Mariola
13. Piwko
14. Życie erotomana (bez K.)
15. Inżynierowie z Petrobudowy (bez K.)
16. Kołysanka stalinowska (każdy gra na nieswoich instrumentach, Kazik gitara akustyczna)
17. Oddalenie
18.Tango aż do bólu
19. Biały dwór
20. Kochaj mnie a będę twoją (partia żeńska wokalu Przemek L, wyszło bosko

)
21. Brooklyńska rada Żydów
22. Dyplomata
23. Latający Holender
24. Samotni ludzie (bez K.)
bisy
25. Gdy nie ma dzieci
26. Baranek
27. Maciek ja tylko żartowałem
Chyba nie pominąłem niczego... Gadżety zebrałem - plakat, singielek wspomniany z autografami i 6 godz do pociągu czekając pod chmurką na dworcu na peronie w Gnieźnie , dobrze że ciepło było

Aż żałuje że do Torunia i Płocka nie dojechałęm ale mam nadzieje bedą kolejne takie koncerty

Miał być w Sopocie ale nie wyszło .....