chodi napisał(a):na krótko:
Holba: spróbuj się ze mną cwaniaku. Oficjalnie się zgłaszam. Nikt nie będzie straszył żadnych z moich znajomych. I od razu zapowiadam: cokolwiek Łosiowi stanie się z Twojej ręki zostanie z nawiązką Tobie zwrócone. Traktuj to jako reakcję na Twoje groźby. I na ten moment EOT.
jeszcze o jajkach. moze jakies spotkanie, moze byc w Krakowie zobaczymy kto jak tam z jajami stoi?
zaczales mnie obrazac, nie jestem placzkiem jak Ty i nikomu sie nie zale, zaproponowalem Ci rozwiazanie kwesti kto ma jaja po mesku, wystarczylo napisac, ze masz cipke, zrozumialbym.
chodi napisał(a):cytuję:jeszcze o jajkach. moze jakies spotkanie, moze byc w Krakowie zobaczymy kto jak tam z jajami stoi?
zaczales mnie obrazac, nie jestem placzkiem jak Ty i nikomu sie nie zale, zaproponowalem Ci rozwiazanie kwesti kto ma jaja po mesku, wystarczylo napisac, ze masz cipke, zrozumialbym.
Czy to wystarczy? Ewidentnie insynuujesz rozwiązanie siłowe. Jeśli nie to wyraźnie zaprzecz.
czarliszin napisał(a):Na forum jestem od niedawna zalogowany, ale przeglądam od paru lat.
Generalnie w tym temacie każdy kto skrytykuje rząd albo ogólnie lewactwo, to zaraz ma na karku paru mędrców, którzy przyjdą, nawymyślają głupot, a potem jeszcze powiedzą, że nie da się dyskutować. Nie potraficie sobie wyobrazić, że ktoś ma odmienne zdanie i jeszcze wmawiacie innym, że nie potrafią uszanować drugiej strony! Nie będę wymieniał kto robi taki burdel, czytający wątek się zorientują.
Holba napisał(a):chodi napisał(a):cytuję:jeszcze o jajkach. moze jakies spotkanie, moze byc w Krakowie zobaczymy kto jak tam z jajami stoi?
Czy to wystarczy? Ewidentnie insynuujesz rozwiązanie siłowe. Jeśli nie to wyraźnie zaprzecz.
miales zacytowac gdzie kogos strzasze... to jest to ?
Holba napisał(a):propozycja solowki to jest wg Ciebie to samo co np " jak nie dasz mi pieniedzy to cie zajebie"
czy Ty chodi, przeczytales to co ja napisalem ? czy zaczales od placzliwego posta Losia?
Los
Savik przynajmniej miał dość jaj, żeby się stąd zmyć, jak ogarnął, że jest tutaj gościem z kosmosu
Ja
wowhhehe, jajcarz sie odezwal...
jeszcze o jajkach. moze jakies spotkanie, moze byc w Krakowie zobaczymy kto jak tam z jajami stoi?
Holba napisał(a):sem napisał(a):Holba napisał(a):zaczales mnie obrazac, nie jestem placzkiem jak Ty i nikomu sie nie zale, zaproponowalem Ci rozwiazanie kwesti kto ma jaja po mesku, wystarczylo napisac, ze masz cipke, zrozumialbym.
Ciekawe jakby te jaja się zachowały w przypadku pozwu o zastraszenie.
Radek napisał(a):Sprawa ze straszeniem przez Holbę chyba naprawdę mocno nadinterpretowana, zresztą sam to potem wyjaśnił, no i brak konsekwencji bo Chodi przecież sam powiedział że jest teraz gotowy do bicia.
Radek napisał(a):myśle że chodziło chyba o to lewactwo.
Jeżeli jest ktoś lewakiem trudno, ma takie poglądy a nie inne a tłumaczenie że samo lewactwo narobiło więcej szkód w historii niż cokolwiek innego to już inna sprawa.
Radek napisał(a):Kibole, Kibice:
Tak jestem kibicem Śląska Wrocław, ale jestem też wiernym fanem Kultu tak gdzieś od 1992 roku z czasów podstawówki i w niczym mi to nie przeszkadza.
Człowiek Łoś widać jest strasznie cięty na kibiców i właśnie nie wiem czemu.
Radek napisał(a):Kibice Śląska jechali pociągiem na mecz, zniszczyli tam jeden czy dwa przedziały, naganne, nieodpwiedzialne jednym słowem kurestwo ale okazuje się że robią takie żeczy najmłodsi, kibice z najmniejszym stażem i wsród swoich starszych kolegów też z "młyna" czyli tych najbardziej fanatycznych takie zachowania są krytykowane.
Pociągi które wracają z różnych festiwali wygladają podobnie, panowie z grzecznych domów jadący na kawalerskie zostawiają bo sobie też ładne kwiatki.
Radek napisał(a):Ci najbardziej fanatyczni kibice organizują dużo bardzo pożytecznych akcji od różnych charytatywnych zbiórek poprzez pamięć dla żołnieży armii krajowej, tak ważnych historycznie kwestii.
Ale o tym się już nie mówi, szkoda.
Radek napisał(a):Tak więc jakby się we wszystko wgłębić bardziej to Człowiek Łoś naprawdę nie słusznie obraża kibiców i mam nadzieje że mnie po latach stąd nie pogoni lub nazwie kosmitą.
Sprawa ze straszeniem przez Holbę chyba naprawdę mocno nadinterpretowana, zresztą sam to potem wyjaśnił
Nie pierwszy raz Holba odwołuje się do wątpliwego autorytetu siły fizycznej. Stąd możesz nie wyłapywać niuansów jego wypowiedzi, które dla uczestników dyskusji z Holbą są oczywiste.
"Puls Biznesu": Lista wstydu Platformy Obywatelskiej
Poniedziałek, 5 listopada (08:18)
428 działaczy Platformy Obywatelskiej, członków ich rodzin i znajomych znalazł "Puls Biznesu" we władzach państwowych spółek i agencji . W ciągu pięciu lat zarobili 200 mln zł. Gazeta publikuje na swoich stronach internetowych ich nazwiska.
"Puls Biznesu" przypomina, że premier Donald Tusk już w pierwszym swoim expose w 2007 r. deklarował zakończenie "politycznego procederu zawłaszczania spółek z udziałem skarbu państwa". We wrześniu 2010 r. na konwencji krajowej PO Tusk mówił: "skrót PO oznacza także 'pełną odpowiedzialność'. Jeżeli ktokolwiek na tej sali, w sukcesie PO i zaufaniu ludzi, szuka sposobu na realizację własnej ambicji, albo interesu, pomylił salę".
Po ujawnieniu przez "Puls Biznesu" tzw. taśm PSL szef PO zapowiadał rozpoczęcie publicznej debaty nad projektem ustawy o nadzorze właścicielskim, która miałaby znacząco ograniczyć skalę upartyjnienia władz firm i agencji, utrzymywanych z pieniędzy podatników. Od złożenia deklaracji minęło ponad trzy miesiące i nie ma ani debaty, ani projektu ustawy. Z informacji "PB" wynika, że pomysł zmiany prawa trafił do szuflady.
Czy dziś Donald Tusk uważa, że dotrzymał słowa? Odpowiedzią na tak zadane pytanie jest "lista wstydu" publikowana przez "Puls Biznesu".
Na liście działaczy PO, zarabiających "na państwowym", jest dwóch byłych ministrów i jedenastu wiceministrów, czterech senatorów oraz jedenastu posłów. Partyjnych nominatów do dziś można znaleźć we wszystkich większych i prawie wszystkich mniejszych firmach skarbu państwa. Z listy "PB" po 23 osoby pracują w ARiMR i ANR, a kolejne 8 w KRUS. Działacze PO zajmują też lukratywne posady w samorządowych spółkach, ośrodkach ruchu drogowego, urzędach pracy, funduszach ochrony środowiska i gospodarki wodnej, inspektoratach transportu drogowego, a nawet szpitalach, muzeach czy kuratoriach oświaty.
Lista obejmuje 428 działaczy Platformy Obywatelskiej, członków ich rodzin i znajomych i - jak zastrzega "Puls Biznesu" - wciąż jest niepełna. Nie uwzględnia spółek i jednostek podległych samorządom miejskim i powiatowym.
Holba napisał(a):Sprawa ze straszeniem przez Holbę chyba naprawdę mocno nadinterpretowana, zresztą sam to potem wyjaśnił
Nie pierwszy raz Holba odwołuje się do wątpliwego autorytetu siły fizycznej. Stąd możesz nie wyłapywać niuansów jego wypowiedzi, które dla uczestników dyskusji z Holbą są oczywiste.
a ktory ?
o co to wielkie halo??? zaproponowalem, Los odmowil i sprawa zamknieta.
Holba napisał(a):http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,12798546,Prokuratura__sprawa_agresywnego_policjanta_do_umorzenia.html
ciekawe jakbym ja tak sie zestresowal ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 82 gości