djadijos napisał(a):Bo na pewno jako pomyslodawca poprosil bym sp records by chociaż kilka sztuk mi sprzedali by mogła płyta trafić do was po normalnej cenie bo znając życie zawsze znajdzie się jakiś "janusz cebula" co jak zobaczy że schodzą jak ciepłe buleczki to kupi kilka sztuk by potem sprzedać na allegro po 50 zł za sztukę. Ja tego nie chce.
No niech mnie chuje biją! Nie dosyć, że pomysłowy to jeszcze uczciwy! Ale, ale! My tutaj na forum Kultu nie jesteśmy tacy łatwowierni! Nasz wydawca też nie jest taki nieprofesjonalny, żeby tak Ci zaufać od razu. Wiesz, to, że my wszyscy Cię tu znamy z działalności forumowej - z ciekawych postów, z super promomixów przybliżającym nam twórczość Kazika czy (last but not least) aktywnej walki z piractwem, to mimo wszystko trochę za mało, żeby poważna firma, jaką jest S.P. Records tak po prostu oddało Ci do dyspozycji jakąś większą ilość tego łakomego kąska, na który już pewnie niejeden ostrzy sobie zęby! Wiesz jak to bywa - wszyscy fajni, uczciwi, a potem myk! na Allegro singielki wystawione za jakieś bajońskie sumy. Nie to, że mam coś do Ciebie, po prostu chcę wysnuć z tego najprostszą prawdę - pieniądze zmieniają ludzi. A tutaj mówimy o
konkretnej kasie. Dlatego wydaje mi się, że gdybyś zorganizował te koszulki forumowe, to stałbyś się dla nas, ale przede wszystkim dla Pietrzaka, poważnym partnerem do rozmowy.
djadijos napisał(a):Po drugie nie wiem czy chciało by mi się uzerac z projektami tych koszulek, szukać firmy która zrobi to w miarę tanio i dobrze. Bo każdemu może coś się nie spodobać, a to cena a to jakość itp.
Tutaj raczej zgodni są ludzie, nie powinno być takich problemów.