CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Ale mecz w Monachium - jednym okiem miałem oglądać, ale się nie dało. Żal Arsenalu, był wyjątkowo dzielny w walce z własną słabością.
Mam nadzieję, że się obejdzie bez jakichś hitów w 1/4, takich jak Real - Man Utd., bo jednak w zeszłym roku już był "finał słabych" i wystarczy
Jaaasiek napisał(a):Właśnie w zeszłym roku był bardzo ciekawy finał, nie wiem na co narzekasz...
Granik napisał(a):Moje typy:
Malaga CF- Borussia Dortmund
Real Madryt - Galatasaray Stambuł
Paris Saint Germain - FC Barcelona
Bayern Monachium - Juventus FC
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):To hasło: "szybko strzelona bramka ustawiła mecz", to jest jeden z bełkotliwych frazesów, którymi polski kibic jest karmiony przez piłkarzy, trenerów i głupich dziennikarzy.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):"Derby rządzą się swoimi prawami", "graliśmy dobrze przez 30 minut", "musimy wyciągnąć wnioski i grać dalej" itd. Równie dobrze można by twierdzić, że jak tracisz bramkę w 1 minucie, to masz pozostałe 89, żeby odrobić. Czyli: bardzo dużo czasu. Z tego co widzę na hajlajtach i czytam w relacjach, to Juventus po prostu nie istniał wczoraj. To, czy stracili bramkę w 1, 30 czy 45 minucie, nie ma żadnego znaczenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości