Celtoiber napisał(a):Moje propozycje dołączając sie do powyższych próśb to:
- Niejeden
- Poznaj swój raj
- Ballada o dwóch siostrach
- A gdy będę umierał
stary nie ma szans żeby to wróciło
- Niejeden
- Poznaj swój raj
- A gdy będę umierał
kazimierzyk napisał(a):stary nie ma szans żeby to wróciło
- Niejeden
- Poznaj swój raj
- A gdy będę umierał
canalos napisał(a):Angelo jest grywany, często ze solówką Goehsa w środku utworu, kiedy to reszta kapeli schodzi ze sceny, ja się 2 razy natknąłem, ostatni raz chyba w Poznaniu rok temu, podobnie z Lipcowym porankiem, też był w Poznaniu a Kazik śpiewał z parasolką o ile się nie mylę.
canalos napisał(a):Co do reszty zgadzam się w zupełności. Taki Babilon, Spokojnie czy Czterej głupcy powinny wrócić do repertuaru. Teraz jest odpowiedni czas aby o to zawalczyć, niech tegoroczna pomarańczowa nie będzie tylko kolejnym powtórzeniem trasy sprzed roku.
canalos napisał(a):Trochę nowości (mimo że to stare kawałki) się przyda. Ja bym dorzucił jeszcze Karingę (choć słyszałem ją raz i nie wyszła najlepiej, może dlatego nie jest grana), Wysłannika, Psalm 151, Wstać.
canalos napisał(a):Generalnie akcję popieram i się przyłączam . Trzeba naciskać Wirka bo to ponoć on dobiera setlistę i może się uda. Ponoć wiara góry przenosi.
canalos napisał(a):A do tego ponoć żyjemy w kapitalizmie więc klient nasz Pan. Płacę i wymagam
kazimierzyk napisał(a):To tak:
1.Bracia
2.Cham
3.Koysaka stalinowska
4.Skazani
5.Gigantyczna koncetracja
6.Podejdx tu prosze
dziękuję.
- Niejeden
- Poznaj swój raj
Jedras napisał(a):Szkoda, że Chama już nie zagrają z wiadomych względów. Pamiętam ten kawałek z Anilany z 2004 czy 2005 roku - była w nim moc:))
Bullet napisał(a):Celtoiber napisał(a):Moje propozycje dołączając sie do powyższych próśb to:
- Niejeden
- Poznaj swój raj
To żart rozumiem?![]()
Pozdro
Celtoiber napisał(a):Bullet napisał(a):Celtoiber napisał(a):Moje propozycje dołączając sie do powyższych próśb to:
- Niejeden
- Poznaj swój raj
To żart rozumiem?![]()
Pozdro
W żadnym wypadku.
Buli napisał(a):Celtoiber napisał(a):Bullet napisał(a):To żart rozumiem?![]()
W żadnym wypadku.
Przyjedź do Spodka-to jest szansa że usłyszysz.Przynajmniej pierwszy utwór.
kazimierzyk napisał(a):Celtoiber napisał(a):Moje propozycje dołączając sie do powyższych próśb to:
- Niejeden
- Poznaj swój raj
- A gdy będę umierał
Kazelot napisał(a):kazimierzyk napisał(a):Celtoiber napisał(a):Moje propozycje dołączając sie do powyższych próśb to:
- Niejeden
- Poznaj swój raj
- A gdy będę umierał
"Poznaj swój raj" grali na sto procent w Toruniu na Juwenaliach, a na najbliższym koncercie w Toruniu marzą mi się 3 utwory. Są to: Yvette, 6 lat później i Lewe lewe loff, bo niestety nie było mi dane ich usłyszeć na żywo...
Kazelot napisał(a):Właściwie jeszcze fajnie byłoby usłyszeć "Tan" i "Wróci wiosna, baronowo". Nie wiecie jak to wygląda z tymi utworami? Jestem stosunkowo "świeżym" fanem i nie orientuję się za bardzo w setlistach
efiut napisał(a):Kazelot napisał(a):Właściwie jeszcze fajnie byłoby usłyszeć "Tan" i "Wróci wiosna, baronowo". Nie wiecie jak to wygląda z tymi utworami? Jestem stosunkowo "świeżym" fanem i nie orientuję się za bardzo w setlistach
http://www.youtube.com/watch?v=yS3aYGv2UKo
http://www.youtube.com/watch?v=y0UmNl60eL8
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 116 gości