redhead napisał(a):wyszło kosmicznie...woow ....i ta nagroda że szok (co mozna z czyms takim zrobić? na co to komu przydatne może być? może jakieś praktyczne zastosowanie? przychodzi mi jedna rzecz na myśl ale przed 23 to aż wstyd mówić/pisać)
Adam napisał(a):A dla mnie to była żenada, a nie "underground". KNŻ widocznie nie ma już nic do zaprezentowania i musi ratować się "Artystami", by pokazać, jacy to są niezależni. Wystarczyło tam nie występować. I tyle.
petrow napisał(a):redhead napisał(a):p.s. jak się ta z cyckami nazywa bo nie mam pojęcia - nie znam tych ludzi bo telewizję (nie posiadam czegos takiego) oglądam od wielkiego dzwonu
Paulina Sykut jak dobrze kojarze.
trini napisał(a):petrow napisał(a):redhead napisał(a):p.s. jak się ta z cyckami nazywa bo nie mam pojęcia - nie znam tych ludzi bo telewizję (nie posiadam czegos takiego) oglądam od wielkiego dzwonu
Paulina Sykut jak dobrze kojarze.
Paulina Sykut z cyckami? Raczej to nie ona
Agnieszka Popielewicz.
Adam napisał(a):A dla mnie to była żenada, a nie "underground". KNŻ widocznie nie ma już nic do zaprezentowania i musi ratować się "Artystami", by pokazać, jacy to są niezależni. Wystarczyło tam nie występować. I tyle.
k@zelot napisał(a):Żal mi Kaza-niestety ale porażka z jego strony:/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 140 gości