Kropka czyli do widzenia Państwu.

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Kropka czyli do widzenia Państwu.

Postprzez wilkmaciej » 14 lis 2013, o 11:18

Bartos napisał(a):
wilkmaciej napisał(a):
canalos napisał(a):Teraz coraz częściej pojawiają się dyskutanci typu wilkmaciej, którzy gdy się z kimś nie zgadzają to walą do niego serią epitetów.

Hehe słabo śledzisz chyba dyskusje.

Ja już dawno przestałem z tobą (celowo napisane z małej litery) dyskutować bo to po prostu nie ma sensu. Z Łosiem nie zgadzałem się wiele razy, z Chodim na przykład nie zgadzam się bardzo często, mimo to fajnie się ich czyta/dyskutuje bo potrafią swoje racje przedstawić w sposób ciekawy, przekonywujący i czasami dający do myślenia. Ty , jak to już wspomniał wcześniej canalos, rzucasz "kurwami" , "debilami" i tupiesz nóżką. Nawet wypowiedzi Holby stoją na wyższym poziomie, a to już wyczyn, gratuluję.

Też słabo śledzisz:) Ja ODPOWIADAM "debilami", ale wy już daaaawno znaleźliście kozła ofiarnego:) Na szczęście specjalnie mnie to nie rusza, bo w przciwieństwie do Twojego kolegi od dyskusji Chodiego, mnie forum z rzeczywistością się nie miesza. Zresztą Twoja opinia też mnie mało interesuje (celowo napisane z dużej).

Postprzez Small77 » 14 lis 2013, o 15:02

sem napisał(a):Jakie to są te inne miejsca w sieci? Mogę Ci wysłać zaproszenie do znajomych na fb? Pozostaje mi tylko dołączyć się do kondolencji i podziękować za lata dobrej lektury, na której człowiek się jakoś tam wychował. I cóż, koniec czegoś zawsze oznacza początek czegoś nowego, tak więc życzę wielu fajnych publikacji w nowych miejscach :) Pozdrawiam :)

babeo napisał(a):Wiecie, gdzie teraz Człowiek - Łoś będzie się udzielał? Wrzuciłem w googla różne wersję pisowni jego obecnej ksywki, ale nie uzyskałem żadnego sensownego wyniku.

Człowiek-Łoś wrzucał na tym i poprzednich wcieleniach forum linki do artykułów które publikował pod swoim imieniem i nazwiskiem , podawał też , z tego co pamiętam , kilkakrotnie swoje imę i nazwisko przy róznego rodzaju kłótniach w których uczestniczył , poszukajcie sobie , jeśli Wam naprawdę zależy bo to nie wymaga zbyt wiele wysiłku.

Pozdrawiam.
"Kłamałem , Kradłem , Zabiłem , Zdradziłem , UPADŁEM !"

Postprzez Goomi » 14 lis 2013, o 18:09

wyborcza ? :)
Nie mam szacunku do siebie logując się tu po raz kolejny :-) Gómi

Postprzez somekind » 14 lis 2013, o 18:32

wilkmaciej napisał(a):
somekind napisał(a):Wyszukane słownictwo u Człowieka Łosia? Jakiś przykład może?

Haha Można jednego lubić innego nie, ale proszę nie bądź śmieszny przynajmniej.

Zadałem pytanie, bo jestem poważnie ciekaw, o co chodzi? Sam żadnego wyszukanego słownictwa u Łosia nie zauważyłem. Mam rozumieć, że nie potrafisz na nie odpowiedzieć?
Lista sklepów wielkopowierzchniowych w Wałbrzychu:
Agata Meble
Galeria Handlowa „Victoria”
Galeria Handlowa „Auchan”
Centrum Handlowe „Centrum OK”
Centrum Handlowe „Real”
Centrum Handlowe „Kaufland”
„OBI”
„Castorama”
„Makro”
„Tesco”

Postprzez redhead » 14 lis 2013, o 21:36

CŁ znany z imienia i nazwiska ......a bardziej chyba z wizerunku że tak to ujmę ;) :lol:
no i banda Łosia się rozpadnie teraz ;( szkoda :( :cry:
człowiek człowiekowi zgotował ten łoś ......przy knajpianym stoliczku :D ;)
i inne takie :lol:

--------------------
Łosiu a po co od razu żegnać się?
Napisz coś czasem ot luźno z kilka razy do roku i już.
Po co dorabiać do forum jakieś "ideologie" te czy owe?
Na litość nie przesadzajmy w żadną ze stron bo to bez sensu, ładu i składu zwyczajnie.
Nie wszędzie trzeba dawać z siebie 100%.

pzdr
"Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę"

Postprzez donkey » 14 lis 2013, o 22:16

redhead napisał(a):CŁ znany z imienia i nazwiska ......a bardziej chyba z wizerunku że tak to ujmę ;) :lol:
no i banda Łosia się rozpadnie teraz ;( szkoda :( :cry:
człowiek człowiekowi zgotował ten łoś ......przy knajpianym stoliczku :D ;)
i inne takie :lol:
--------------------
Łosiu a po co od razu żegnać się?
Napisz coś czasem ot luźno z kilka razy do roku i już.
Po co dorabiać do forum jakieś "ideologie" te czy owe?
Na litość nie przesadzajmy w żadną ze stron bo to bez sensu, ładu i składu zwyczajnie.
Nie wszędzie trzeba dawać z siebie 100%.

pzdr

Za dużo emotów używasz, a treść ucieka - musiałem to kilka razy przecztać, by coś dotarło. Ja tam tak naprawdę do łosia nic nie mam, bo go nie znam. Mnie takie osobniki irytują w ogólności. Takie bez poczucia żartu, bez empatii, bez refleksii i dlatego jestem jaki jestem, skurwysyn w dresie.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez donkey » 14 lis 2013, o 22:20

somekind napisał(a):
wilkmaciej napisał(a):
somekind napisał(a):Wyszukane słownictwo u Człowieka Łosia? Jakiś przykład może?

Zadałem pytanie, bo jestem poważnie ciekaw, o co chodzi? Sam żadnego wyszukanego słownictwa u Łosia nie zauważyłem. Mam rozumieć, że nie potrafisz na nie odpowiedzieć?

Było tego trochę na współkę z traktowaniem współforumowców jak niższą kategorię, a nawet tego kogo on nie znał (i tutaj mogę dać cytat). Chyba przeceniasz Łosia, że sie będzie chiało tych jego postów szukać(?)

Postprzez Holba » 14 lis 2013, o 22:35

dosyc tych placzow, przejmuje forum, Jaaasiek od dzisiaj jestes w mojej bandzie, zmien podpis ;)
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez chodi » 14 lis 2013, o 23:08

wilkmaciej napisał(a):Też słabo śledzisz:) Ja ODPOWIADAM "debilami", ale wy już daaaawno znaleźliście kozła ofiarnego:) Na szczęście specjalnie mnie to nie rusza, bo w przciwieństwie do Twojego kolegi od dyskusji Chodiego, mnie forum z rzeczywistością się nie miesza. Zresztą Twoja opinia też mnie mało interesuje (celowo napisane z dużej).

wyjasnijmy jedno: dla mnie to forum to jest rzeczywistość. Istnieje fizycznie, uczestniczą w nim ludzie, itp. I dla mnie tożsame jest obrażenie kobiety (bo do tego pijesz) tak samo tutaj, jak i na ulicy. I PS: Jestem przeciwnikiem anonimowości w internecie. Masz odwagę kozaczyć to się przedstaw.
A jeżeli dla Ciebie to jest jakaś wirtualna przestrzeń jak jakaś gra to oznacza że to nie ja mam problem a Ty.

Postprzez babeo » 14 lis 2013, o 23:44

Ponawiam pytanie. Gdzie Los sie teraz udziela?

Postprzez bts » 15 lis 2013, o 00:18

Dżizas, czy inny tam, według przekonań - znacie człowieka od lat stu (nie dotyczy nowych forumowiczów, z "nowego forum") a sobie wyguglać nie umiecie?

http://bit.ly/1aGW88G

I milion innych, wcześniejszych artykułów, nie tylko w tym "nazistowskim" - bo przecież niemieckim, portalu. Niektóre całkiem sympatyczne do czytania. :)

Dalej już chyba pójdzie gładko z odnalezieniem.
Obrazek

Postprzez Gurt » 15 lis 2013, o 00:29

Tu się pożycza, a nie leży.
Obrazek

Postprzez wilkmaciej » 15 lis 2013, o 01:53

chodi napisał(a):
wilkmaciej napisał(a):Też słabo śledzisz:) Ja ODPOWIADAM "debilami", ale wy już daaaawno znaleźliście kozła ofiarnego:) Na szczęście specjalnie mnie to nie rusza, bo w przciwieństwie do Twojego kolegi od dyskusji Chodiego, mnie forum z rzeczywistością się nie miesza. Zresztą Twoja opinia też mnie mało interesuje (celowo napisane z dużej).

wyjasnijmy jedno: dla mnie to forum to jest rzeczywistość. Istnieje fizycznie, uczestniczą w nim ludzie, itp. I dla mnie tożsame jest obrażenie kobiety (bo do tego pijesz) tak samo tutaj, jak i na ulicy. I PS: Jestem przeciwnikiem anonimowości w internecie. Masz odwagę kozaczyć to się przedstaw.
A jeżeli dla Ciebie to jest jakaś wirtualna przestrzeń jak jakaś gra to oznacza że to nie ja mam problem a Ty.

Przestan juz z tym obrazaniem kobiety bo jestes smieszny. To ONA wyzwala mnie pierwsza, wiec jej odpowiedzialem. Uzylem nieodpowiedniego slowa, ale nie wiedzialem ze to kobieta - ilez mozna to samo... Jesli obrazi mnie jeszcze raz, albo sto, to odpowiem tym samym - to po pierwsze. Po drugie, Ty do mnie mowisz zebym sie przedstawil? Ja tu jestem z imienia i nazwiska a Ty jestes "CHODI", wiec chyba Ci sie z ta anonimowoscia pojebalo. Po trzecie przestan juz z ta odwaga i kozaczenien. Ty myslisz ze ja sie Ciebie boje, czy o co Ci chodzi? Nie boje sie Ciebie ani na forum ani na osiedlowej lawce. Przestan juz, bo to sie robi smieszne kurwafa.

Postprzez wilkmaciej » 15 lis 2013, o 02:01

somekind napisał(a):
wilkmaciej napisał(a):

Sadzisz ze nie mam co robic tylko szukac postow losia? W ogole to po co Ci to? Po to, ze jak Ci powysylam rozne jego "onegdaje", to napiszesz ze dla Ciebie to normalne slowo, a wyszukane jest dla takiego debila jak ja blablabla... Po to Ci te cytaty?

Postprzez babeo » 15 lis 2013, o 08:22

bts napisał(a):Dżizas, czy inny tam, według przekonań - znacie człowieka od lat stu (nie dotyczy nowych forumowiczów, z "nowego forum") a sobie wyguglać nie umiecie?

http://bit.ly/1aGW88G

I milion innych, wcześniejszych artykułów, nie tylko w tym "nazistowskim" - bo przecież niemieckim, portalu. Niektóre całkiem sympatyczne do czytania. :)

Dalej już chyba pójdzie gładko z odnalezieniem.

No Dzizas, Dzizas, nie czytałem Łosia poza tym forum, wiec nie wiem jakiego nicka używa poza kult forum. Proszę podaj, ze swej wszech miar łaski.

Postprzez trini » 15 lis 2013, o 08:44

babeo napisał(a):
No Dzizas, Dzizas, nie czytałem Łosia poza tym forum, wiec nie wiem jakiego nicka używa poza kult forum. Proszę podaj, ze swej wszech miar łaski.

http://wiadomosci.onet.pl/autorzy/mateusz-zimmerman
big badda boom

Postprzez marman » 15 lis 2013, o 09:22

Holba napisał(a):dosyc tych placzow, przejmuje forum, Jaaasiek od dzisiaj jestes w mojej bandzie, zmien podpis ;)

koniec żałoby, bawimy się :)

Postprzez Jaaasiek » 15 lis 2013, o 09:24

Holba napisał(a):dosyc tych placzow, przejmuje forum, Jaaasiek od dzisiaj jestes w mojej bandzie, zmien podpis ;)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Obrazek

Postprzez chodi » 15 lis 2013, o 09:25

wilkmaciej napisał(a):
chodi napisał(a):

Przestan juz z tym obrazaniem kobiety bo jestes smieszny. To ONA wyzwala mnie pierwsza, wiec jej odpowiedzialem. Uzylem nieodpowiedniego slowa, ale nie wiedzialem ze to kobieta - ilez mozna to samo... Jesli obrazi mnie jeszcze raz, albo sto, to odpowiem tym samym - to po pierwsze. Po drugie, Ty do mnie mowisz zebym sie przedstawil? Ja tu jestem z imienia i nazwiska a Ty jestes "CHODI", wiec chyba Ci sie z ta anonimowoscia pojebalo. Po trzecie przestan juz z ta odwaga i kozaczenien. Ty myslisz ze ja sie Ciebie boje, czy o co Ci chodzi? Nie boje sie Ciebie ani na forum ani na osiedlowej lawce. Przestan juz, bo to sie robi smieszne kurwafa.

nie chce mi się już z Tobą polemizować. Możesz czuć się zwycięzcą.

Postprzez focus » 15 lis 2013, o 09:30

Ja tam się chodiego boję, może dziabnąć :D ;)

Postprzez donkey » 15 lis 2013, o 11:00

babeo napisał(a):Ponawiam pytanie. Gdzie Los sie teraz udziela?

Tutaj to się raczej nie udziela: http://depeszazimmermana.blogspot.com/ , jak napisał tutaj: http://depeszazimmermana.blogspot.com/2010/11/co-sychac.html

To jest dobre:

Co słychać?
Gdyby kogoś interesowało, co się dzieje i dlaczego znowu tak wychodzi, że tu nie piszę:

- byłem na dużym stażu w dużej firmie,
- przez dwa miesiące przewertowałem jakieś 800 wydań gazet codziennych w poszukiwaniu materiałów, a potem wertowałem te materiały w liczbie jakichś 6 tysięcy, żeby w końcu napisać pracę magisterską na 114 stron i obronić ją na 2 x 5. To oznacza, że liczba moich tytułów naukowych wzrosła o 100%, jak niegdysiejsza roczna produkcja lokomotyw w Albanii (...)

Misiu-skromnisiu, to prawda!!! Możesz sobie nawet napisać o n% (gdzie n jest dowolną liczbą naturalną), gdyż liczba Twoich tytułów naukowych wynosiła 0 i dalej tyle wynosi. Pyk: http://pl.wikipedia.org/wiki/Tytuł_naukowy

Z drugiej strony, teraz to doktoraty piszą na poziomie prac magisterskich sprzed 20-30 lat, albo jeszcze gorsze. Szczególnie w tzw. naukach humanistycznych, które to z nauką mają tylko tyle wspólnego, że to słowo występuje w ich nazwie.

Postprzez donkey » 15 lis 2013, o 11:08

agt napisał(a):Niektórym wystarczy się wylogować, inni czują, że powinni rzucić parę słów na pożegnanie, choćby po to, żeby podziękować za lata dobrej dyskusji, dziesiątki spotkań i kilka znajomości. Co w tym złego?

W rzeczy samej!!! Ile w tej jego masie słów jest słów porzegnania, a ile innych wywodów - włączając w to jego wywody o swoim geniuszu, poparte wspaniałymi cytatami?

Postprzez artek » 15 lis 2013, o 11:20

donkey napisał(a):

Tutaj to się raczej nie udziela: http://depeszazimmermana.blogspot.com/ , jak napisał tutaj: http://depeszazimmermana.blogspot.com/2010/11/co-sychac.html

To jest dobre:

Co słychać?
Gdyby kogoś interesowało, co się dzieje i dlaczego znowu tak wychodzi, że tu nie piszę:

- przez dwa miesiące przewertowałem jakieś 800 wydań gazet codziennych w poszukiwaniu materiałów, a potem wertowałem te materiały w liczbie jakichś 6 tysięcy, żeby w końcu napisać pracę magisterską na 114 stron i obronić ją na 2 x 5. To oznacza, że liczba moich tytułów naukowych wzrosła o 100%, jak niegdysiejsza roczna produkcja lokomotyw w Albanii (...)

Misiu-skromnisiu, to prawda!!! Możesz sobie nawet napisać o n% (gdzie n jest dowolną liczbą naturalną), gdyż liczba Twoich tytułów naukowych wynosiła 0 i dalej tyle wynosi. Pyk: http://pl.wikipedia.org/wiki/Tytuł_naukowy

Z drugiej strony, teraz to doktoraty piszą na poziomie prac magisterskich sprzed 20-30 lat, albo jeszcze gorsze. Szczególnie w tzw. naukach humanistycznych, które to z nauką mają tylko tyle wspólnego, że to słowo występuje w ich nazwie.

dewaluacja nastąpiła nawet na szczeblu profesora, wobec profesorów-ekspertów
nie wspominając o postępujacej degrengoladzie szkolnictwa wyższego
ale znam takich co mają na wizytówkach MGR

Postprzez wilkmaciej » 15 lis 2013, o 11:42

donkey napisał(a):

To jest dobre:

Co słychać?

Hahahahaha naprawdę, żałosny gość. Ja szczerze mu współczuje, chociaż chyba niepotrzebnie bo on czuje się naprawdę fajny. Jak napisałem w pierwszym poście pod łosiem, mi najbardziej będzie brakować jego skromności. Kurde, jak tak się teraz zastanowić, to będzie mi jednak tęskno za człowiekiem. Poprawiał mi w sumie humor swoim zadufaniem. Wszyscy oklasukjący go dookoła i błagający o akceptację jakimś wywodem godnym łosia, też wywoływali uśmiech. Obawiam się, że teraz naprawdę poziom dyskusji spadnie. No bo dla kogo się teraz starać? Komu imponować pięknymi zwrotami? Wszak odszedł "człowiek z książką pod pachą", a zostali jedynie machający piąchą bezmózdzy dresiarze (bez żadnych tytułów naukowych). Łosiu zachowałeś się bardzo egoistycznie - zostawiłeś swe owieczki bez pasterza.

Na koniec, mój faworyt:

"Byłem na dużym stażu w dużej firmie" :lol: :lol: :lol:

Postprzez Jaaasiek » 15 lis 2013, o 11:46

donkey, czepiasz się. Studiowałem na dwóch uczelniach i na obu zdarzały się przypadki, że mówiono nam "kiedy zdobędziecie już ten tytuł magistra, to kolejnym tytułem naukowym do którego warto dążyć jest doktor". Definicja definicją, ale umownie na uczelniach się tak mówi nieraz.

Poza tym Łoś skończył już tutejszą karierę i nie widzę sensu odpowiadać na jego bloga na tym forum... Brakuje Ci go :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM