Jedras napisał(a):Ja też podbijam - ktoś, coś wie o tych biletach?
KULTowyTOMASZ napisał(a):Rzeszowa ciąg dalszy.. bilety w przedsprzedaży 75-złociszy ,a w dniu 85-złociszy. Kurde przy okazji ponoć piszę ,iż ilość biletów ograniczona więc w dniu koncertu raczej można zapomnieć. Normalnie bilety zaciągają pomału ponad Unplugged ,a klub narzuca sobie naprawdę niezłą marżę.
maka napisał(a):W warszawskiej Stodole 65zł, czyli też podwyżka. W stodole idzie co roku o 5zł w górę, strach pomyśleć o kolejnych pomarańczowych
Jedras napisał(a):Hhehe ja mam gdzieś bilet z Łodzi z 2004 r i coś mi się kojarzy, że płaciłem wtedy 28 ziko;)
bodzioooo napisał(a):17 Wódka (+ gość)
Pozdro!
KULTowyTOMASZ napisał(a):Tak szczerze powiedziawszy bez szału
bodzioooo napisał(a):Oto wczorajszy set z Londka (dzięki uprzejmości WR-a) :
1 Udana tranzakcja
2 Układ zamknięty
3 Baranek
4 Pasażer
5 Twoje słowo
6 Oni chcą Ciebie
7 Posłuchaj to do Ciebie
8 Dlaczego tak tu jest
9 Parada wspomnien
10 Prosto
11 Amnezja
12 Gdy nie ma dzieci
13 Do Ani
14 Kochaj mnie a będę Twoja
15 Babilon
16 Chodz z nami
17 Wódka (+ gość)
18 Leave the kids alone
19 Ręce do góry
20 Lewe lewe loff
21 Dolina
22 Piloci (wersja Tanowa)
23 Latający holender
24 BRŻ
25 Hej czy nie wiecie
26 Celina (woogie woogie)
27 Berlin
28 Arahia
29 Modlitwa o wschodzie słońca
30 Psalm 151
Bisy:
Polska
konsument
wolność
krew boga
totalna stabilizacja
sowieci
i to tyle.
Dzięki WR- ku za te info
Pozdro!
wr napisał(a):1.Nie wiem kto był gościem w Wódce. Zrozumiałem tylko, że Marek, ale nie wiem z jakiej grupy. Wokalista.
2. Koncert bardzo przyjemny. Narzekacie na setliste, a mnie się podobało. Być może dlatego, że równy rok nie byłem na koncercie i takie kawałki jak "Kochaj mnie, a będę twoja", "Babilon", "Latający holender" i szybka "Celina" to były dla mnie rarytaskiPublika, jak w zeszłym roku, dała radę. Pod względem atmosfery koncerty tutaj biją na łeb te w Polsce.
3.Dzięki Boguś za wrzucenie setlisty, bo bardzo nie chciało mi się tego przepisywaćTeraz czekam na Twoją z Manchesteru.
Pozdrawiam
donkey napisał(a):Booze & Glory to jakaś skinheadowska kapela. Nawet można o nich poczytać w niemieckiej Wiki: https://de.wikipedia.org/wiki/Booze_%26_Glory
Bardzo ładnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 142 gości