Jen napisał(a):Film polecam, ale nie oczekujcie zbyt wiele. Kiedyś dawno temu słuchałam Paktofoniki, teraz mam ochotę wrócić do tego wszystkiego. I mam ochotę obejrzeć film jeszcze raz.
Z filmu wynika, że Magik zabił się, bo spierdolił wszystko z Justyną, nie wiem, jak można było tego przekazu nie zrozumieć, ale zawsze wyobrażałam sobie Magika, jako kogoś z zajebistą osobowością i pokręconą schizofrenią, a tego na filmie nie było. Wszystkie dziwactwa wynikały z tego, że walczył o swoją miłość.
Jak bym to skądś znała wszystko....
Takie tam na szybko.
guma napisał(a):Bartos napisał(a):. Wyszło na to, że Magik skoczył z okna bo mu hajsu brakowało.
???? ...to ja chyba jakiś inny film oglądałem
guma napisał(a):Jen napisał(a):....
Takie tam na szybko.
Dla mnie film bardzo dobry, chłopaki świetnie zagrali i też mam nieodpartą ochotę obejrzenia jeszcze raz ale nie w kinie,tylko w domowym zaciszu z piwkiem w ręku:)
Jen, jak wyjdzie DVD to zapraszam do nas:)))
trini napisał(a):tylko jeded "Szef" jest na castliście na filmwebie.
http://www.filmweb.pl/film/Weekend-2010-537546/cast
Magneto napisał(a):To filmowy Stefan: rola A.Andrzejewskiego.
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1127474
Jen napisał(a):Film polecam, ale nie oczekujcie zbyt wiele. Kiedyś dawno temu słuchałam Paktofoniki, teraz mam ochotę wrócić do tego wszystkiego. I mam ochotę obejrzeć film jeszcze raz.
Z filmu wynika, że Magik zabił się, bo spierdolił wszystko z Justyną, nie wiem, jak można było tego przekazu nie zrozumieć, ale zawsze wyobrażałam sobie Magika, jako kogoś z zajebistą osobowością i pokręconą schizofrenią, a tego na filmie nie było. Wszystkie dziwactwa wynikały z tego, że walczył o swoją miłość.
Jak bym to skądś znała wszystko....
Takie tam na szybko.
kroy napisał(a):Mam pytanko: czy ktoś mógłby polecić mi film - nie romansidło, coś dobrego co teraz leci w kinie?
myslalem o savages, ale sam nie wiem. Chce kupić znajomej parce bilety z okazji urodzin i nie wiem na co
kroy napisał(a):Mam pytanko: czy ktoś mógłby polecić mi film - nie romansidło, coś dobrego co teraz leci w kinie?
myslalem o savages, ale sam nie wiem. Chce kupić znajomej parce bilety z okazji urodzin i nie wiem na co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości