Thorgal napisał(a):A kiedy premiera płyty w sklepach?
djadijos napisał(a):
Także najlepiej zadzwoń do sklepu s.p. Records powiedzą ci wszystko.
djadijos napisał(a):Można, trzeba im to w uwagach napisać, ale paczkomat niestety ma mniejszy priorytet z tego co zauważyłem i później jest wysyłany.
Witamy serdecznie,
Przy składaniu zamówienia prosimy w uwagach do zamówienia wpisać dane paczkomatu do wysyłki a jako metodę wysyłki proszę zaznaczyć pocztową - ekonomiczną. Można też poczekać aż około premiery (1.12. najprawdopodobniej) suplement pojawi się na naszym koncie allegro. Tam wysyłka do paczkomatów jest podłączona normalnie.
Pozdrawiamy!
djadijos napisał(a):Nie wierzę w to raczej
Kaseta to relikt i raczej żaden sklep się nie zainteresuje.
Oczywiście sam mam kasety ale od kilku lat żadnej nie włączyłem.
djadijos napisał(a):Większość znajomych dawno wypieprzylo wszystkieBa, nawet nie mają na czym już odtwarzać nawet CD.
Chodziło mi raczej o to że kasety to rzadkość i żaden sklep już ich nie oferuje masowo.
I raczej nie powrócą za szybko do nich o ile powrócą.
Thorgal napisał(a):NIe rozumiem tej decyzji: na kasetę i winyl wchodzi 8 numerów. Z czego 2, które będą na CD: Niejeden i Patrz.
Przyznam, że kupiłbym kasetę za 25 zł, ale wobec zakupu CD - zostaje na kasecie 6 nowych numerów. Dlatego nie kupię 6 piosenek za 25 zł.
Nie kumam tego: jeśli jest już winyl i kaseta - dlaczego nie z całkowicie innymi piosenkami?
djadijos napisał(a):Na winylu niejeden pewnie będzie w wykonaniu innej osoby niż na cd
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 130 gości