Liga Majstrów

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Liga Majstrów

Postprzez Holba » 9 kwi 2013, o 23:48

Jaaasiek napisał(a):Spoko, wolę to niż rzucać brukiem w policjantów w Katowicach mój Ty prawdziwy kibicu. Szykuj się bo jutro najważniejszy mecz roku dla Ciebie, drużyna moherów zawita na stadion pod pałacem :*

Swoja drogą, chciałbym komentarzu Zimocha do tego meczu Borussii posłuchać.

niemozliwe, zwolennik gejowskich malzenstw, wzor wszelkiego rodzaju tolernacji dyskryminuje jakas grupe spoleczna ze wzgleu na poglady ? koniec swiata.

http://guilty14.wrzuta.pl/audio/aigk6ix ... egionalnym

piosenka na jutro :D wg zyczenia.
Ostatnio edytowano 9 kwi 2013, o 23:52 przez Holba, łącznie edytowano 1 raz
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 9 kwi 2013, o 23:51

Holba, zjedz Snickersa, bo jak jesteś głodny to zaczynasz gwiazdorzyć, a do tego kłamać :D
Obrazek

Postprzez Holba » 9 kwi 2013, o 23:53

edytowalem, posluchaj piosenki na jutro :) klamac ? tzn, ze jestes przeciwko gejom ? :P
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 9 kwi 2013, o 23:56

Fajna nuta, Widzew szykuje nowy hymn na mecze za 5 lat? :D

Kłamiesz mówiąc, że popieram małżeństwa gejowskie, ale takie kłamstwa i przeinaczanie prawdy to u Ciebie normalka, a teraz bądź łaskaw skończyć offtopa.
Obrazek

Postprzez Nikos » 9 kwi 2013, o 23:57

Wywiad z Piszczkiem, potem Lewandowskim i jak sie zaczyna wydawac ze Lewy moze nie powinien dawac wywiadow to potem jest rozmowa Bilecikiem, ktory stwierdza ze Borussia w tym sezonie gra swietnie...
Eboue piękna bomba, Drogba, Sneijder i skaza na Realu jest.
Z tym Bayernem dopóki Barca nie odpadła to bym nie przesadzał.
Za Juve będę trzymał kciuki ale ich awans to marzenia.
Finał chciałbym zobaczyć Bayern - Real ale tylko dlatego że nie lubię Barcelony ;P
Borussia do tego towarzystwa pasuje jak wołek zbożowy.

Zagranie piętą Ronaldo vs Reus 3:0, myślicie że Lewandowski mógłby grać w Realu? :-)

Postprzez Holba » 10 kwi 2013, o 00:01

Jaaasiek napisał(a):Fajna nuta, Widzew szykuje nowy hymn na mecze za 5 lat? :D

Kłamiesz mówiąc, że popieram małżeństwa gejowskie, ale takie kłamstwa i przeinaczanie prawdy to u Ciebie normalka, a teraz bądź łaskaw skończyć offtopa.

nie znasz pancurow z Ramzesa?

co do drugiej czesci. na tym forum kazdy tak robi :P a teraz koncze.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Widzewie

Postprzez Jaaasiek » 10 kwi 2013, o 00:08

No, dzisiaj nie skomentuję meczy, bo chyba wyłączam radio, internet i TV oprócz 20:45 - 22:30 (lub dogrywki), żeby nie słyszeć o tej szopce smoleńskiej.

Ale typy:

Barcelona 1:2 PSG (a co mi tam :D)
Juventus 1:1 Bayern
Obrazek

Postprzez Mr Mojo Risin » 10 kwi 2013, o 08:23

Ciekawy jestem wyrazu twarzy osób wychodzących ze stadionu w Dortmundzie przy stanie 1-2. Cały mecz się wkurwiali a to co najprzyjemniejsze ich ominęło.
Jaaasiek napisał(a):No, dzisiaj nie skomentuję meczy, bo chyba wyłączam radio, internet i TV oprócz 20:45 - 22:30 (lub dogrywki), żeby nie słyszeć o tej szopce smoleńskiej.

Ale typy:

Barcelona 1:2 PSG (a co mi tam :D)
Juventus 1:1 Bayern

Ta "szopka" zawitała do tego wątku dzięki tobie, kilkanaście postów powyżej.
Cała Polska w cieniu Śląska

Postprzez Grzeni » 10 kwi 2013, o 11:20

Nikos napisał(a):Magia. Czary. 1:2 na 3:2... I tym razem pudło meczu jednak Goetze ;-)

Tak ogólnie dwumecz to Borussia sama sobie sprokurowała nerwy. Takie pudła jakie odstawili Goetze, Reus i Lewandowski to na całą fazę grupową powinny się zdarzyć. Dlatego faworytami nie są i LM nie wygrają.
16 lat temu Borussia też nie była faworytem....ale to jest wlasnie w pilce najpiekniejsze, ze jest nieprzywidywalna. Już wtedy jej kibicowalem i to naprawde zajebiste uczucie, kiedy masz swiadomosc, ze to teoretycznie slabsza druzyna od innych, a mimo to ogrywa najwiekszych faworytów. Pieknie pojechali z Manchesterem w polfinale, wygrywajac i u siebie i na wyjezdzie. Tak jak dzisiaj Goetze tak samo wtedy dobrze zapowiadal sie Lars Ricken, to co zrobił w finale z Juventusem to był majstersztyk. Niestety skonczyly go kontuzje. Po latach wracają wspomnienia i powraca to samo uczucie entuzjazmu, kiedy BVB pnie sie coraz wyzej. Jako że poza Dortmundem kibicuje rowniez Barcelonie, marzy mi sie final BVB - Barcelona. A tak na marginesie to w Maladze, w hiszpanskich mediach powialo hipokryzją. To, ze trzeci gol dla Borussi padl po akcji, gdzie byl spalony to fakt, ale to, że sami strzelili drugiego gola ze spalonego juz nie chcą zauwazyć...
Party!

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 10 kwi 2013, o 12:13

Ja to w ogóle nie ochłonąłem chyba jeszcze po meczu. Ten wynik w świetle całego spotkania jest tak surrealistyczny, że jak usiedliśmy po meczu na "jeszcze jednym", to było raczej niedowierzanie niż euforia.

No bo paradoks gonił paradoks: Santana daje ciała przy dwóch golach, po czym w doliczonym czasie zalicza asystę (przypadek) i bramkę (drugi przypadek). Reus nie istnieje przez cały mecz, ale robi asystę typu "stadiony świata" i strzela jednego z goli. Błaszczykowski, na którego powrót niecierpliwie czekano, gra mizernie. Nic, poza wybitną grą Lewandowskiego (najlepszy na boisku według mnie), nie było w tym meczu przyczynowo-skutkowe.

Dzieląc włos na czworo:
Borussii się generalnie nie należało. Grała chaotycznie i nieskutecznie, a Malaga dokładnie odwrotnie. Jak padła bramka na 2:1 dla Malagi, to raczej nie postrzegałem tego jako niesprawiedliwość (spalony), tylko jak "karę boską" za to, że Borussia miała swój los w ręku (Goetze) i go - jak się wtedy wydawało - wypuściła.

Ale to, co oni zrobili w ostatnich minutach, to był triumf woli.

Jojczenie Malagi, że Santana strzelił po spalonym, to jest właśnie wzorcowy przykład tej "histerii niesymetrii", o której pisałem parę dni temu:
jak my strzelamy ze spalonego, to przypadek,
jak oni strzelają ze spalonego, to jest spisek.

To jest smutne i takie... mało sportowe w sumie. Dzielna drużyna, nie pojechała do Dortmundu na stracenie, tylko grała o awans cały czas - a na koniec taki absmak.
Jedyne, o co Malaga może mieć żal do Ducha Gry, to że tak szybko przyszedł po swoje i wyrwał jej to, co parę minut wcześniej dał. Na siebie powinni być wkurwieni - mieli, tak jak parę minut wcześniej Borussia, swój los w swoich rękach, tylko dali go sobie wyszarpać.

Postprzez radush » 10 kwi 2013, o 12:30

Holba napisał(a):ale sie narobilo tych sezonowcow.

dla mnie masakra ten komentarz (nawet nie wiem jak sie nazywa ten buc), "potrzebujemy strzelic jeszcze dwa gole", "jak Malaga strzeli, musimy ...sramto i owanto" jakie kurwa MY?

Komentarz może i był stronniczy, ale nie zmienia to faktu że cytowany przez ciebie fragment komentator wypowiadał jako cytat tego co powiedział któryś z piłkarzy bądź też trener, tyle że nie pamiętam dokładnie bo byłem zdenerwowany po drugim golu dla Malagi.

Postprzez radush » 10 kwi 2013, o 12:37

Jeśli Malaga na naszym terenie zdobędzie jednego gola, my będziemy musieli strzelić dwie bramki - analizował na gorąco kapitan Sebastian Kehl.

m.sportowefakty.pl/pilka-nozna/348332/borussia-niepocieszona-remisem-w-maladze-po-prostu-musielismy-zdobyc-gola

Tą właśnie wypowiedź cytowali dość nieudanie komentatorzy, z tego co pamiętam nie jeden raz.

Postprzez LUCAS » 10 kwi 2013, o 14:15

dzisiaj tez ciekawe mecze - barcelona z messim czy tez bez powinna sobie poradzic z psg bo to chyba jednak nie ten rozmiar kapelusza. natomiast juve mysle ze wygra mecz ale dalej przejdzie bayern
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Nikos » 10 kwi 2013, o 16:59

http://www.sport.pl/pilka/1,65041,13710 ... SlotII3img

Myślałem że Santa Cruz palnął, ale teraz to już się robi grubo...

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 10 kwi 2013, o 18:18

Nikos napisał(a):Myślałem że Santa Cruz palnął, ale teraz to już się robi grubo...

Żałosne i nieprzyzwoite. Nieśmieszny żart.
Ciekawe, co by mówili, gdyby się skończyło 2:2 i wyszłoby na to, że bramka decydująca o ich awansie padła ze spalonego.
Trzeba mieć wyjątkowy tupet, żeby w takiej sytuacji inicjować rozmowę od wyliczania własnych rzekomych krzywd.

Postprzez Jedras » 10 kwi 2013, o 19:12

Parafrazując klasyka:
Jak Malaga strzelić gola ze spalonego to dobrze, ale jak kto inny strzelić Maladze gola ze spalonego to źle :P

Postprzez Jedras » 10 kwi 2013, o 21:29

Cieniutko wygląda dzisiaj Barcelona - przynajmniej w pierwszej połowie grają zupełnie bez ładu i składu..

Postprzez LUCAS » 10 kwi 2013, o 21:51

bardzo sie pomylilem co do psg - madrze graja
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 11 kwi 2013, o 07:33

No, w różnej formie już widziałem Barcelonę - słabej, średniej albo fatalnej, ale dawno nie widziałem, żeby musieli grać na dowiezienie wyniku :-D
Wejście Messiego dało FCB kopa, to było widać, ale ja przy każdym jego starcie do piłki drżałem. Szkoda byłoby takiego piłkarza nie zobaczyć w półfinale, a jego kontuzja - którą uznano za "mniej poważną, niż się na początku wydawało" - okazała się na tyle poważna, by facet musiał wczoraj grać na jednej nodze.

PSG z kolei dużo lepiej dysponowane i rozgarnięte niż w pierwszym meczu, zdecydowanie mogli wywieźć zwycięstwo z Katalonii.

Po tym, co zobaczyłem w półfinałach, to raczej - jeśli los tych drużyn nie zetknie już w 1/2 - Real i Bayern się nadają do gry w finale. Także z tego powodu, że w porównaniu do Borussii i Barcelony te drużyny mają po prostu dłuższe ławki. Ale byłbym smutnawy, gdyby taki finał się przytrafił, bo to by dla mnie oznaczało, że będę oglądać kompletnie bez zaangażowania, a tego nie lubię ;-)

Postprzez wr » 11 kwi 2013, o 07:55

Półfinały:
Gran Derbi
BVB-Bayern

Finał:
Real-BVB 4:3
Trzy bramki Lewandowskiego, transfer do wielkiego klubu i koniec szopki z jego odejściem z BVB.

Takie mam marzenia ;)
Echo wyje "łuuu" i straszy...
Wilkami, wojnami, kryzysami, kredytami, szaleńcami za sterami, ruskami, żydami, gejami, brudasami, rękawami z asami, forami ze specami, nocami z babami z wąsami

ratunku

Postprzez Jaaasiek » 11 kwi 2013, o 09:07

Oj kiepściutko ten Juventus w dwumeczu wyglądał... Co nie zmienia faktu, że Bayern mądrze zagrał oba mecze i jest w tej formie głównym kandydatem do zdobycia LM.
Obrazek

Postprzez LUCAS » 11 kwi 2013, o 13:47

Jaaasiek napisał(a):Oj kiepściutko ten Juventus w dwumeczu wyglądał... Co nie zmienia faktu, że Bayern mądrze zagrał oba mecze i jest w tej formie głównym kandydatem do zdobycia LM.

bayern nie dosc ze w formie to najdluzsza ma lawke i najbardziej wartosciowa. a mysle ze lawka bedzie kluczowa do tego kto wygra champions league..
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez slaw » 11 kwi 2013, o 16:25

wr napisał(a):Półfinały:
Gran Derbi
BVB-Bayern

Finał:
Real-BVB 4:3
Trzy bramki Lewandowskiego, transfer do wielkiego klubu i koniec szopki z jego odejściem z BVB.

Takie mam marzenia ;)

O! I to jest dobry plan!

Postprzez Granik » 12 kwi 2013, o 14:11

Real : BVB
Barcelona : Bayern

Finał

i wszystko jasne 8-)

Postprzez uve » 12 kwi 2013, o 16:14

Granik napisał(a):Real : BVB

Finał

i wszystko jasne 8-)

Barcelona wygrywa z Bayernem a mimo to razem grają w finale ;)

Obstawiam podobnie tak jak Ty.
Tylko, Barcelona będzie musiała zagrać o wiele lepiej niż w dwumeczu z PSG, a natomiast Borussia musi zagrać tak jak zagrała z Realem w grupie, a nie z Malagą w 1/4 LM

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM