Boks, MMA

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Boks, MMA

Postprzez LUCAS » 5 paź 2012, o 08:55

zylo sie ponad stan bo latwo kasa wpadala - teraz niestety czasami trzeba wyjsc i sie dac osmieszyc. szkoda ze niektorzy mistrzowie wracaja. mam nadzieje ze tyson nie wroci...
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Maslowski » 5 paź 2012, o 13:42

LUCAS napisał(a):zylo sie ponad stan bo latwo kasa wpadala - teraz niestety czasami trzeba wyjsc i sie dac osmieszyc. szkoda ze niektorzy mistrzowie wracaja. mam nadzieje ze tyson nie wroci...

Mike ma na tyle rozpoznawalną twarz,że jego powrót nam nie grozi i może sobie za kasę gdzieś pośpiewać czy zagrać w jakimś filmie :) Wielu starych mistrzów już niestety nie ma takiego szczęścia czego przykładem jest wspomniany Rahman czy np. Bowie.

Postprzez LUCAS » 6 paź 2012, o 11:19

Maslowski napisał(a):
LUCAS napisał(a):zylo sie ponad stan bo latwo kasa wpadala - teraz niestety czasami trzeba wyjsc i sie dac osmieszyc. szkoda ze niektorzy mistrzowie wracaja. mam nadzieje ze tyson nie wroci...

Mike ma na tyle rozpoznawalną twarz,że jego powrót nam nie grozi i może sobie za kasę gdzieś pośpiewać czy zagrać w jakimś filmie :) Wielu starych mistrzów już niestety nie ma takiego szczęścia czego przykładem jest wspomniany Rahman czy np. Bowie.

ale Mike tez mial przez chwile powazne problemy - ale trzeba przyznac ze mial gest jak na urodziny rozdawal rolexy :-)
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez uve » 7 paź 2012, o 22:03

http://sport.interia.pl/boks/news-jest-oficjalne-potwierdzenie-walki-adamka-z-solisem,nId,640428

Adamek w grudniu z Solisem. Trudny i wymagający przeciwnik, co może się przełożyć na bardzo ciekawą walkę

Postprzez Maslowski » 11 paź 2012, o 17:36

uve napisał(a):http://sport.interia.pl/boks/news-jest-oficjalne-potwierdzenie-walki-adamka-z-solisem,nId,640428

Adamek w grudniu z Solisem. Trudny i wymagający przeciwnik, co może się przełożyć na bardzo ciekawą walkę

Gdyby Tomek to wygrał to być może na wiosne walka z Povietkinem.Szanse z Solisem są w dużej mierze zależne od Kubańczyka.Jeśli wyjdzie gruby to będzie można go ograć,ale jako,że Solis zrezygnował z ostatniej walki by przygotować się na Adamka to może być róznie.Ale bądzmy dobrej myśli ;)
A co do ciężkiej to na miesiąc przed walką z Wachem Kliczko się wkurwił http://eurosport.onet.pl/boks/wladimir- ... omosc.html

Postprzez uve » 17 paź 2012, o 11:49

A dzisiaj przeczytałem w Przeglądzie Sportowym, że jednak Solis się z walki wycofał

Postprzez Maslowski » 17 paź 2012, o 12:18

uve napisał(a):A dzisiaj przeczytałem w Przeglądzie Sportowym, że jednak Solis się z walki wycofał

I w zastępstwie Adamek będzie walczył z Cunninghamem,czyli powtórka z rozrywki.Szkoda,bo walka z Solisem byłaby mega ciekawa,z Cunnem juz niestety mniej.Tak to juz jest w tej ciężkiej,że dobrych walk jest jak na lekarstwo,czołówka wybiera sobie średnich przeciwników,co by czasem nie przegrać.Ostatnia tak naprawde dobra,emocjonująca walka to Povietkin z Huckiem,reszta to jakieś cyrki typu Kliczko vs Charr czy wspomniany Povietkin vs Rahman.

Postprzez Maslowski » 5 lis 2012, o 19:40

http://www.youtube.com/watch?v=qIgVRrxcpos Wach Wladek face to face,Mariusz nie spękał,Kliczko lekko wkurwiony ;)
a co do boksu to wynik walki Marco Huck VS Firat Arslan to chyba największy przekręt jeśli idzie o boks w tym roku.Potwierdziła sie prawda,że na niemieckich galach trza nokautować by wygrać :)

Postprzez LUCAS » 5 lis 2012, o 19:53

wach taki troche kozak ale kliczki nie pokona - podtrzymuje nadal swoje zdanie - nie ma na kliczkow w tej chwili bokserow
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Maslowski » 5 lis 2012, o 20:01

Tak dla przypomnienia oglądałem sobie dzisiaj walkę Włada z Peterem i tam 3 razy Kliczko leżał,więc jak Wach wykona cios życia to kto wie :D Tak czy inaczej szanse według mnie ma większe niż Sosnowski czy Adamek z Vitalijem.

Postprzez uve » 5 lis 2012, o 22:29

LUCAS napisał(a):wach taki troche kozak ale kliczki nie pokona - podtrzymuje nadal swoje zdanie - nie ma na kliczkow w tej chwili bokserow

W sumie racja, ale mi już trochę znudziła się ich dominacja (mimo, że nic do gości nie mam). Mariusz na pewno szanse ma żeby powalczyć

Postprzez LUCAS » 6 lis 2012, o 09:12

duzo ludzi wyraza opinie ze im sie znudzili bracia no ale coz dopoki nie trafi sie jakis chlopak ktory pokona ich obu do wtedy beda takie glosy. bo jestem pewny ze jak ktos pokona jednego to drugi bedzie chcial rewanzu.
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez kolodent » 6 lis 2012, o 20:13

Ktuś cuś wi na temat tych boxów z SPeR, ile toto ma kosztować np. ?
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta

Postprzez Buli » 9 lis 2012, o 00:08

Zasłyszane przed chwilą w Polsat Sport News; "Wach zapowiada,że znokautuje Kliczkę".To jakiś żart ? A on (Wach) to się chociażby podpisać potrafi ? Wygląda jak jakiś troglodyta i takoż się wypowiada.
ja naprawdę mam szacunek do siebie ...... Goomi _ Tomasz Gomółka, Kraków, Nowa Huta

Postprzez trini » 9 lis 2012, o 09:00

Buli napisał(a): A on (Wach) to się chociażby podpisać potrafi ? Wygląda jak jakiś troglodyta i takoż się wypowiada.

wstaw swoją fotkę, wspólnie ocenimy jakie przypuszczenia co do Twojej osoby można wysnuć z Twojej gęby.
big badda boom

Postprzez Buli » 9 lis 2012, o 13:04

trini napisał(a):
Buli napisał(a): A on (Wach) to się chociażby podpisać potrafi ? Wygląda jak jakiś troglodyta i takoż się wypowiada.

wstaw swoją fotkę, wspólnie ocenimy jakie przypuszczenia co do Twojej osoby można wysnuć z Twojej gęby.

Skoro tak piszesz,należy przypuszczać,że od razu zaczniesz negować moje oblicze.
ja naprawdę mam szacunek do siebie ...... Goomi _ Tomasz Gomółka, Kraków, Nowa Huta

Postprzez kazujama » 9 lis 2012, o 16:26

Buli napisał(a):
trini napisał(a):

Skoro tak piszesz,należy przypuszczać,że od razu zaczniesz negować moje oblicze.

Czyli zachowanie Trini nie będzie daleko odbiegać od Twojego "skoro ty to czemu nie Ciebie"

Postprzez Buli » 10 lis 2012, o 22:37

kazujama napisał(a):
Czyli zachowanie Trini nie będzie daleko odbiegać od Twojego "skoro ty to czemu nie Ciebie"

Wątek dotyczy boksu,itp.Co moja osoba i Trini ma tutaj do rzeczy ?

Postprzez kazujama » 10 lis 2012, o 22:38

piszesz i nie wiesz co piszesz ? Gratuluje :)

Postprzez trini » 10 lis 2012, o 22:54

:lol:

a do rzeczy: live stream po szwabsku http://www.sport.de/cms/boxen/live-stream.html
big badda boom

Postprzez Buli » 10 lis 2012, o 23:26

kazujama napisał(a):piszesz i nie wiesz co piszesz ? Gratuluje :)

Jestem trzeźwy jak niemowlę.Bez ironii poproszę.

Postprzez kazujama » 10 lis 2012, o 23:49

trzeźwy jak niemowlę to i jak niemowlę za ironię się obraź ;)

Postprzez Buli » 10 lis 2012, o 23:52

kazujama napisał(a):trzeźwy jak niemowlę to i jak niemowlę za ironię się obraź ;)

Nie ma takiej potrzeby.

Postprzez kolend » 11 lis 2012, o 01:06

dotrzymał, jeden niezły zryw, Kliczko lewym prostym kłuł... a tak z innej beczki to miał meega spodenki prawie pod sutki :D, no i nazwisko na wysokości fujary praktycznie...

Postprzez Maslowski » 11 lis 2012, o 13:16

Wach ma szczękę chyba z granitu,nie wiem czy ktokolwiek w historii ustałby na nogach po takich bombach.Szkoda,że umiejętności troche brakło ale i tak wielki szacun.A Wład to klasa sama w sobie.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM