babeo napisał(a):CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):babeo napisał(a):Jakieś argumenty dla Twej wyjątkowo składnej i elokwentnej wypowiedzi?
Osoba bezustannie powtarzająca kategoryczne sądy o rzeczywistości, które nie mają odzwierciedlenia w tej rzeczywistości, z pewnością ma problem z psychiką.
Zachęcam do zapoznania się z charakterystyką paranoicznego zaburzenia osobowości według klasyfikacji ICD-10.
O, choćby na Wikipedii jest. To tak a propos kaftana, który miał być - jak łatwo odczytać - przenośnią.
Ja tam nie jestem skłonny paranoików przymusowo leczyć.
Ja bym ich tylko trzymał jak najdalej od władzy.
To nie było pytanie do Ciebie.
Ja z Tobą nie rozmawiam.
Jesteś zbyt wspaniały.
trini napisał(a):babeo, mało Ci bredni w tym linku? czy paranoja Prezesa wymaga jeszcze jakichkolwiek argumentów? mi wystarczy lektura jego tekstów. i żal mi dupę ściska, że Donek nie ma na tyle jaj, żeby rozprawić się z tą zakłamaną, szkodliwą, plującą trującymi rzygowinami mendą na drodze prawnej.
dla równowagi Wymysły Kaczyńskiego i Karnowskich w sprawie Smoleńska
kolodent napisał(a):http://czeladz24.com/polityka-226-macierewicz_w_czeladzi__smolensk,_tusk_i_awantury_w_trakcie_spotkania.html
Raczej mało rzeczowa odpowiedź pisiaków na dość rzeczowe zarzuty ze strony młodego człowieka.
Rzecz jasna z pewnością była to zaplanowana prowokacja ze strony "wiadomych sił"![]()
A już prawie nawet miałem zamiar na pis głosować w najbliższych wyborach
trini napisał(a):babeo, mało Ci bredni w tym linku? czy paranoja Prezesa wymaga jeszcze jakichkolwiek argumentów? mi wystarczy lektura jego tekstów. i żal mi dupę ściska, że Donek nie ma na tyle jaj, żeby rozprawić się z tą zakłamaną, szkodliwą, plującą trującymi rzygowinami mendą na drodze prawnej.
dla równowagi Wymysły Kaczyńskiego i Karnowskich w sprawie Smoleńska
"Otrzymałem taką propozycję i od razu odmówiłem. Mam swoje powody, polityczne. Nie jestem zwolennikiem PiS ani braci Kaczyńskich" – powiedział Opania Onetowi. Aktor dodał, że szanuje Lecha Kaczyńskiego, jednak ma bardzo krytyczny stosunek do jego brata, Jarosława. "Uważam, że jest to polityk do cna cyniczny i wykorzystujący niedobre odczucia społeczne. Nie czuję do niego sympatii" – mówił.
Jaaasiek napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/opole/pis-organizuje-marsz-w-opolu-chce-uderzyc-w-mniejs,1,5314615,region-wiadomosc.html
kolejny genialny pomysł Jarka i spółki
Jaaasiek napisał(a): Ciekawe jaką wrzawę podnieśliby gdyby podobne akcje były przeprowadzone gdzieś gdzie mieszka masa Polaków i jest podobna sytuacja.
Holba napisał(a):Gdzie mu tam do Tuska i Komorowskiego i sukcesow ich dyplomacji w sprawie zwrocenia wraku i czarnych skrzynek, nie malenstwo? Przez skromnosc lepiej nie wspominac
malenstwo napisał(a):Holba napisał(a):Gdzie mu tam do Tuska i Komorowskiego i sukcesow ich dyplomacji w sprawie zwrocenia wraku i czarnych skrzynek, nie malenstwo? Przez skromnosc lepiej nie wspominac
A co ma piernik do wiatraka?
co maja skrzynki i wrak do sytuacji polskiej mniejszosci na Litwie i niemieckiej w Polsce?
trini napisał(a):czuję w powietrzu nadchodzący atak wściekłym linkiem.
Holba napisał(a):trini, jeszcze Ci sie okres nie skonczyl ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości