kazikomianiak napisał(a):No kiepskawa, ale mi leży jedynie Poznań :/ Miałem nadzieję, kilka miast, ale trudno...
donkey napisał(a):kazikomianiak napisał(a):No kiepskawa, ale mi leży jedynie Poznań :/ Miałem nadzieję, kilka miast, ale trudno...
Mogli by zagrać jako support przed Arką i Torpedą . Wtedy koncertów było by 5 razy więcej .
Jaaasiek napisał(a):Donkey, bez urazy, ale bzdury walisz
donkey napisał(a):To hipokryta. Wszpólnota ekusrastyczna mu przeszkadza.
P.S. To rzeczywiście zespół dla licealistów, jak pisałeś. Tylko trzeba zaliczyć niektórych studencików do tego grona, bo to teraz prawie jak za naszych czasów przedszkole.
Jaaasiek napisał(a):Nie czaję zupełnie pretensji do Litzy...
donkey napisał(a):P.S. To rzeczywiście zespół dla licealistów, jak pisałeś. Tylko trzeba zaliczyć niektórych studencików do tego grona, bo to teraz prawie jak za naszych czasów przedszkole.
Rafau napisał(a):
Czemu ma służyć argument, że na koncert jakiegoś zespołu przychodzą w większości młodzi ludzie? To źle?
Nie wszystko przychodzi z wiekiem i niejeden z nas chodził na koncerty będąc licealistą.
Nie każdy też ma potrzebę słuchania muzyki z "głębszymi" tekstami (nie mówie o Luxach bo się nie wsłuchiwałem), chociaż to i tak jest kwestia interpretacji.
polake napisał(a):Myślę, że jeśli idzie o teksty, to Kazik od jakiegoś czasu może co najwyżej buty czyścić Licy i Hansowi.
artek napisał(a):tu nie chodzi o to jacy ludzie przychodzą
raczej kwestia ponadczasowości
"głębsze" teksty? no tak, zawsze można być na poziomie Comy
polake napisał(a):Myślę, że jeśli idzie o teksty, to Kazik od jakiegoś czasu może co najwyżej buty czyścić Licy i Hansowi
KULTowyTOMASZ napisał(a):Słabo no i bez Rzeszowa.. LITZA grabisz sobie synku.. Jeśli się to nie zmieni bede musiał szukać kogoś stąd kto z okolic Jasła będzie toczył się do grodu Kraka.
donkey napisał(a):Liczyłem się z taką odpowiedzią, bo już wcześniej o tym mówiłeś. Może walę . Tylko podaj mi jedna piosenkę Torpedy, która ma wpływ na histoię rocka. Takie piosenki KnŻ (jeszcze bez kościelnego) jak: Tak się robi..., Mama prosiła, Nie ma liości... to jest coś, a co tam mają w tej kapeli - w Arce są dla mnie ważniejsze piosenki niż tam. Muzycznie natomiast i wokalnie, to już Torpeda nie dorasta KnŻ do kolan - tak na zachętę, ale to tylkop moje zdanie. Możesez mieć inne, ale napisz cos więcej niż zdanie
artek napisał(a):Luxtorpeda, koncerty:
rok 2011 - 61 koncertów
rok 2012 - 78 koncertów
rok 2013 - 78 koncertów
rok 2014 - 58 koncertów + 7 do zagrania
donkey napisał(a):To hipokryta. Wszpólnota ekusrastyczna mu przeszkadza.
P.S. To rzeczywiście zespół dla licealistów, jak pisałeś. Tylko trzeba zaliczyć niektórych studencików do tego grona, bo to teraz prawie jak za naszych czasów przedszkole.
polake napisał(a):Myślę, że jeśli idzie o teksty, to Kazik od jakiegoś czasu może co najwyżej buty czyścić Licy i Hansowi.
tysiok napisał(a):Mam prośbę do Litzy:
Chłopie ogłoś publicznie ,że już nigdy do Knż nie wrócisz bo w przeciwnym razie będzie to kabaret ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 127 gości