aneta2606 napisał(a):przeczytalam calos jednym tchem kupilam na koncercie kulu w astori w bydgoszczy bo ja ze wsi jestem ze zlotnik i tam empika nie ma no chyba ze online ...po przeczytaniu kultu kazika, białęj ksiegi kultu, nie piosenek pewne rzeczy sie powtarzają ale to tylko swiadczy o autentycznosci tresci im wiecej ksiazek tym lepiej dla mnie
a czy to kosmoskosmos to dla mnie znaczenia nie ma czekam na biala ksiege kazika z utesknieniem
Jelon napisał(a):Z tego co napisano na twarzoksiążce, Kazimnierz po sobotnim koncercie w Krakowie będzie podpisywał książki na międzynarodowych targach książki w niedzielę w godz 14.30-15.20, stoisko Księgarni Świat Książki - sektor C, nr stoiska 34.
Już we wtorek, 27 października o godz. 18, zapraszamy na spotkanie autorskie z Kazikiem Staszewskim i Rafałem Księżykiem, które odbędzie się w warszawskim Empiku na Marszałkowskiej 116/122. Spotkanie będzie poświęcone wydanej w tym miesiącu autobiografii Kazika, którą w formie wywiadu- rzeki przeprowadził z nim Rafał Księżyk.
Po spotkaniu będzie możliwość otrzymania autografów autorów.
maka napisał(a):Bardzo przyjemne spotkanie wczoraj w Warszawie. Kazio pogadał, było trochę śmiechu. Była też Ania, Janek i biegające wnuczki. Można było zadać pytania, ale ja po przeczytaniu nawet nie wiedziałem o co pytać, bo wszystko co było w książce poruszone wydało mi się wyczerpane w 100%.
Kto nie był, a żałuje - może nadrobić tu.
maka napisał(a):Myślę, że ten temat zasługuje na oddzielny wątek.
Szykuje się kolejna Kazikowa lektura, nie wiem jak wy, ale ja już nie mogę się doczekać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości