Thorgal napisał(a):Ponoć zaczną od "Odejdę":
Ponieważ sprawy się tak pokomplikowały
I sam nie pewien swego losu tak się stałem
Za konsekwencje by pociągnąć mnie dziś chcieli
Nie wiem jak wy lecz ja spierdalam do Brukseli.
Jurek się wku..wi.
Thorgal napisał(a):Właśnie.
Tam trzeba odpolitycznić to towarzystwo i wydarzenie. Dobrze, że wszyscy będą się wydzierać, że nie należą do mafii, ani do sekty. Ciekawe, czy Jurek dołączy
jarekg napisał(a):Thorgal napisał(a):Właśnie.
Tam trzeba odpolitycznić to towarzystwo i wydarzenie. Dobrze, że wszyscy będą się wydzierać, że nie należą do mafii, ani do sekty. Ciekawe, czy Jurek dołączy
Pierdolisz jak potłuczony. Jestem tu od dwóch dni. Ani słowa o polityce nie słyszałem ze strony uczestników. Tu chodzi o dobrą zabawę, picie i słuchanie zajebistych koncertów.
Grzesiek napisał(a):Fajnie, że będzie transmisja. Ale ja jadę żeby pod sceną to jednak na żywo zobaczyć ☺️
jason napisał(a):Będzie ktoś nagrywał transmisje kręcioły?
djadijos napisał(a):jason napisał(a):Będzie ktoś nagrywał transmisje kręcioły?
Ta, jednak nie wrzucam w sieć minimum do następnego festiwalu. Być może wyjdzie nagranie na CD itp to nie będę ograniczać zysków zespołowi i wydawcy. A nawet nie będzie to nagrywane tylko przechwytywany bezpośrednio strumień w oryginalnej jakości bez rekompresji itp.
Nagrane będzie, poczekajcie jednak na to co zrobi zespół/wydawca.
efiut napisał(a):djadijos napisał(a):jason napisał(a):Będzie ktoś nagrywał transmisje kręcioły?
Ta, jednak nie wrzucam w sieć minimum do następnego festiwalu. Być może wyjdzie nagranie na CD itp to nie będę ograniczać zysków zespołowi i wydawcy. A nawet nie będzie to nagrywane tylko przechwytywany bezpośrednio strumień w oryginalnej jakości bez rekompresji itp.
Nagrane będzie, poczekajcie jednak na to co zrobi zespół/wydawca.
No, chyba, że na chomiku za jakieś tam punkty
Thorgal napisał(a):Nie bedzie politycznej deklaracji, że idzie prosto?!
Jaro nie zalozy lewackiej koszulki?!
Nie bedą sobą!
jarekg napisał(a):Przed chwilą skończyli próbę. Była Parada wspomnień i Wspaniała nowina
miki2000 napisał(a):Pierwszy koncert w życiu którego sie boję. Idioci z obu stron czekają tylko na jakiś polityczny akcent i będą wszytsko nadinterpretować...
miki2000 napisał(a):Pierwszy koncert w życiu którego sie boję. Idioci z obu stron czekają tylko na jakiś polityczny akcent i będą wszytsko nadinterpretować... Oby to było wielkie wydarzenie, ale tylko muzycznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 151 gości