lemur napisał(a):Swoją drogą, już bez złośliwości w stosunku do Kultu: zauważyliście, że jakoś kiepsko poszła promocja "Prosto"? Na liście Olis plyta jest dopiero na 22 miejscu (a w dzisiejszych czasach zdarza się, że niektóre polskie albumy zdobywają statusy złotych jeszcze w przesprzedaży), klip do "Dziadka" w tydzień zebrał na YouTube jedynie 60 tys. wyświetleń, a do "Układu" w dwa miesiące śmieszne 115 tys.
Nie omieszkam porównać tego wyniku z Mesem: singiel, singiel wrzucony niecały miesiąc temu, bez teledysku, a ze statycznym obrazkiem, zebrał już ćwierć miliona obejrzeń. Drugi singiel, już z klipem, w 4 dni uzbierał 190 tys.
Z czego może wynikać taka słabość "Prosto"? Z tego, że SP spieprzyło promocję, z tego, że single nie są przebojowe, a może Kult się znudził?
heh nigdy nie masz dość? Po obejrzeniu jednego z teledysków którego link wcześniej wrzucałem, nie dziwię się, że Kazikowe teledyski nie dorastają mu do pięt. Wszakże tam tyle dupeczek, fajne fury, drinki ciemne okulary itp hehe....Twój mistrz kiczu i tandety nie dorówna nawet utworowi "Dzisiaj jest mojej córki wesele" pod względem artystycznym. Wejść ma więcej - extra, a zobacz ile ma weekend i lady gaga - toż to są dopiero artyści!!! Już kiedyś to pisałem, ale ciekaw jestem jak grupa wiekowa się rysuje, która odtwarzała Mesa na YT