Gdy jeszcze kilka dni temu mialem watpliwosci teraz jestem jakos dziwnie pewien ze gdyby to forum istnialo ze 20 lat temu to taka sama bylaby wyliczanka co do tekstów z Mojego wydafcy.
lemur napisał(a):Gdy jeszcze kilka dni temu mialem watpliwosci teraz jestem jakos dziwnie pewien ze gdyby to forum istnialo ze 20 lat temu to taka sama bylaby wyliczanka co do tekstów z Mojego wydafcy.
Istniało bodaj w czasie premiery OKSK. Pytanie do forumowych pradziadów: jak ówcześni forumowicze zareagowali na Ostateczny Krach?
lemur napisał(a):Gdy jeszcze kilka dni temu mialem watpliwosci teraz jestem jakos dziwnie pewien ze gdyby to forum istnialo ze 20 lat temu to taka sama bylaby wyliczanka co do tekstów z Mojego wydafcy.
Istniało bodaj w czasie premiery OKSK. Pytanie do forumowych pradziadów: jak ówcześni forumowicze zareagowali na Ostateczny Krach?
trini napisał(a):lektura tych wątków po 8 latach - bezcenne
MP napisał(a):a teraz Kazek w jakimś radio mówi, że jego forma fizyczna i wokalowa jest super!
no i tak ma być!
trini napisał(a):matko bosko, Poligono leci ósmy rok :O przecież "Bracia".. to było niedawno! dżizas![]()
lektura tych wątków po 8 latach - bezcenne
O ile premiera CD odbyła się w terminie to z winylem jest obsuwa.
Musimy jeszcze uzbroić się w cierpliwość. Okazuje się że okładka została źle wydrukowana i muszą ją zrobić od nowa w całości.
Grzesiek napisał(a):A winyli ciągle nie ma, poniżej część maila od sprzedawcy:O ile premiera CD odbyła się w terminie to z winylem jest obsuwa.
Musimy jeszcze uzbroić się w cierpliwość. Okazuje się że okładka została źle wydrukowana i muszą ją zrobić od nowa w całości.
lemur napisał(a):trini napisał(a):matko bosko, Poligono leci ósmy rok :O przecież "Bracia".. to było niedawno! dżizas![]()
lektura tych wątków po 8 latach - bezcenne
Marcowy uznał Pindę za najlepszą płytę Kultu - wow! Ciekawe, czy do dziś mu się utrzymało.
lemur napisał(a):Marcowy uznał Pindę za najlepszą płytę Kultu - wow! Ciekawe, czy do dziś mu się utrzymało.
lemur napisał(a):Interesujące jest też powszechne klękanie przed zapomnianymi kawałkami: "Nie żyję ponad stan" czy "A kiedy nic was nie ochroni".
uve napisał(a):Owszem czasem jest ewidentnie słychać przerost treści nad formą, ale chyba jednak w ogólnym rozrachunku postawiłbym tę płytę wyżej od "Prosto"
Marcowy napisał(a):A zarzuć linkiem, to Ci odpowiem
lemur napisał(a):Czego by jednak o płycie z 2005 roku nie mówić, kompozycyjnie wydaje mi się być lepsza, niż "Prosto".
lemur napisał(a):Z innej beczki: czy tylko mnie irytuje dziennikarka?
http://www.youtube.com/watch?v=f3uQHT03Bhg
lemur napisał(a):Z innej beczki: czy tylko mnie irytuje dziennikarka?
http://www.youtube.com/watch?v=f3uQHT03Bhg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 74 gości