[quote=
Co do odgrzebanych numerów to tęsknie strasznie za Lipcowym porankiem, brakuje mi teraz też Angelo Jacopucciego, chciałbym za to usłyszeć z zapomnianych rzeczy takie perełki jak Kult, Spokojnie, Babilon, Londyn, Wysłannik, Fali, Rozmyślania wychowanka, Kwaska, Yvette, Keszitsen kepet onmagarol, Marianna, Kto wie... Kurde, i tak można wymieniać bez końca

.
Pozdr.[/quote]
Angelo jest grywany, często ze solówką Goehsa w środku utworu, kiedy to reszta kapeli schodzi ze sceny, ja się 2 razy natknąłem, ostatni raz chyba w Poznaniu rok temu, podobnie z Lipcowym porankiem, też był w Poznaniu a Kazik śpiewał z parasolką o ile się nie mylę. Co do reszty zgadzam się w zupełności. Taki Babilon, Spokojnie czy Czterej głupcy powinny wrócić do repertuaru. Teraz jest odpowiedni czas aby o to zawalczyć, niech tegoroczna pomarańczowa nie będzie tylko kolejnym powtórzeniem trasy sprzed roku. Trochę nowości (mimo że to stare kawałki) się przyda. Ja bym dorzucił jeszcze Karingę (choć słyszałem ją raz i nie wyszła najlepiej, może dlatego nie jest grana), Wysłannika, Psalm 151, Wstać.
Generalnie akcję popieram i się przyłączam . Trzeba naciskać Wirka bo to ponoć on dobiera setlistę i może się uda. Ponoć wiara góry przenosi.