adamski15 napisał(a):Witam
Zwracam się z gorącą prośbą do wszystkich , którzy będą na koncercie w Lublinie, Toruniu i Gdyni.
Z okazji imienin, chciałbym sprezentować bliskiej osobie koszulkę trasową jeszcze przed koncertem, który odbędzie się w Łodzi 27.10. Jeśli jest ktoś kto mógłby takową koszulkę kupić u siebie i wysłać do mnie (forma zapłaty do ustalenia) będę niezmiernie wdzięczny.
Kontakt; 668-40-40-35, adamski15@vp.pl
despero napisał(a):Swoją drogą, byłby ktoś w stanie uświadomić mi co na tych stoiskach koncertowych można zakupić?
Jedras napisał(a): Pamiętam, że w 2004 można było kupić eleganckie przypinki-szkoda,że już z tego zrezygnowano bo moja przypinka odpadła gdzieś w tramwaju:/
Buli napisał(a):Jedras napisał(a): Pamiętam, że w 2004 można było kupić eleganckie przypinki-szkoda,że już z tego zrezygnowano bo moja przypinka odpadła gdzieś w tramwaju:/
Takie okrągłe-na agrafkę ?
Łukasz_eM napisał(a):despero napisał(a):Swoją drogą, byłby ktoś w stanie uświadomić mi co na tych stoiskach koncertowych można zakupić?
Koszulki plakaty i wędliny : P
Buli napisał(a):Takie okrągłe-na agrafkę ?
wernyhora napisał(a):koszulki niezmiennie od PromoStars...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości