bodzioooo napisał(a):Ja tam będę,ale z aparatem.
Więc z nagrań nici :/
Ale może Carlos by się skusił...?
dzior napisał(a):i niech wpadnie Kramp
bodzioooo napisał(a):(...)ale zapytaj Buleta,bo wim,że On miał ochotę przyjechać (nawet pytał sie o bilety swego czasu).(...)
oksymoron napisał(a):Ja się trochę waham, bo w tym samym czasie są Dni Katowic, gra m.in. Mitch&Mitch i Żywiołak.
Bullet napisał(a):oksymoron napisał(a):Ja się trochę waham, bo w tym samym czasie są Dni Katowic, gra m.in. Mitch&Mitch i Żywiołak.
Ja to myślałem, że chodziło o kwestię pracy, a nie o jakieś inne wydarzenia. O, Ty huncwocie! A na następny dzień wbijasz do TG?
Pozdr.
maria_maszyna napisał(a):Witam.Na czym polega nowe brzmienie kultu??Może jakiś nowy basista zamiast Pana Wieteski??
wr napisał(a):maria_maszyna napisał(a):Witam.Na czym polega nowe brzmienie kultu??Może jakiś nowy basista zamiast Pana Wieteski??
Tak. Podobno tym razem zagra Irek Wereński.
wr napisał(a):maria_maszyna napisał(a):Witam.Na czym polega nowe brzmienie kultu??Może jakiś nowy basista zamiast Pana Wieteski??
Tak. Podobno tym razem zagra Irek Wereński.
bodzioooo napisał(a):Oksy. To Będziesz w końcu czy nie,bo juz sie pogubiłem w końcu.
oksymoron napisał(a):bodzioooo napisał(a):Oksy. To Będziesz w końcu czy nie,bo juz sie pogubiłem w końcu.
Wersja na chwilę obecną jest taka: pijemy! Eee... tzn. jedziemy!
wr napisał(a):W imieniu Oksego pytam: Czy ma ktoś użyczyć dachu nad głową na jutrzejszą noc we Wrocławiu? Stawia flaszke
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości