Przez wakacje miałem przerwę od seriali, napewno czekam na nową serię Sons Of Anarchy...
Ktoś coś wie o nowościach na ten sezon? Coś ciekawego się szykuje?

czarliszin napisał(a):Longmire też obczaiłem ale coś mi nie wchodzi.
Dopiero teraz obudziłem się i widzę, że od jakiegoś miesiąca, a może i dłużej jest już 5 sezon Breaking Bad (jestem na 2 odcinku - jest ok).
No i oczekiwanie na "Grę o Tron" trwa!
dolce napisał(a): Dużo odcinków tych Baking Breadów już wyemitowano?
dolce napisał(a):Dużo odcinków tych Baking Breadów już wyemitowano?
kolend napisał(a):Breaking Bad z każdym odc tej serii wg mnie lepiej (nie widziałem 8go odc)
Dexter też zapowiada sie ok, sądząc po trailerze
Czekam też na ten Paradoks, mam nadzieję , że będzie dobre, w stylu Pitbulla czy Gliny, ale nie wiem czy strawię manierę Lindy
Gra o tron wg wiki dopiero koniec marca 2013...
[Kuba] napisał(a):Hmm, jeśli o nowości pytasz to ja jako fan dobrych polskich seriali kryminalno-sensacyjnych (Pitbull, Glina, Odwróceni) czekam na już jakiś czas zapowiadany "Paradoks" z Bogusiem L. Premiera w czwartek wieczorem w TVP2. Liczę, że ten serial nawiąże jakością do tych wyżej wymienionych.. Tutaj wywiad z pomysłodawcą serialu - http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,1224 ... ony_w.html
[Kuba] napisał(a):Również mam mieszane uczucia. Zdjęcia, montaż i gra aktorska szczególnie pani komisarz na + ale jeśli chodzi o fabułę to tak jakbym większość scen już widział w serialach kryminalnych PL, ale poczekajmy... Jakubik wjechał na ekran w stylu notariusza
alek napisał(a): Ostatnie 10 sekund 8 odcinka - idealne wręcztylko teraz jakaś dłuższa przerwa między 8 a 9 odcinkiem... :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 65 gości