redhead napisał(a):(może Banan dorzuci swoje parę utworów tak po starej znajomości - te co szykowane były na CG)
Kult Facebook Page napisał(a):Być może nawet wiosną 2013 ujrzy światło dzienne nowa płyta Kultu. Zespół pod koniec listopada rozpoczął przygotowywanie materiału. Gotowe są 4 nowe utwory z tego 2 właściwe już gotowe do wydania (nagrane w 2 studiach: LWW i Elektra w Warszawie) . Realizatorem płyty jest Adam Toczko.
Płyta zawierać będzie 12 utworów.
"Już nie będzie selekcjonowania – nie będziemy tłukli takich numerów, które potem nie przechodzą" – mówi Kazik Staszewski. "Jak coś nie idzie na etapie początkowym, to się nie grzebiemy w tym."
Więcej na temat nadchodzącej płyty Kultu w najbliższym numerze "Teraz Rocka" - w kioskach w środę, 2 stycznia 2013.
uve napisał(a):Kult Facebook Page napisał(a):Być może nawet wiosną 2013 ujrzy światło dzienne nowa płyta Kultu. Zespół pod koniec listopada rozpoczął przygotowywanie materiału. Gotowe są 4 nowe utwory z tego 2 właściwe już gotowe do wydania (nagrane w 2 studiach: LWW i Elektra w Warszawie) . Realizatorem płyty jest Adam Toczko.
Płyta zawierać będzie 12 utworów.
"Już nie będzie selekcjonowania – nie będziemy tłukli takich numerów, które potem nie przechodzą" – mówi Kazik Staszewski. "Jak coś nie idzie na etapie początkowym, to się nie grzebiemy w tym."
Więcej na temat nadchodzącej płyty Kultu w najbliższym numerze "Teraz Rocka" - w kioskach w środę, 2 stycznia 2013.
taataah napisał(a):
Następca przyjętego entuzjastycznie przez fanów i krytykę albumu Hurra!
good njus
Bulizzor napisał(a):taataah napisał(a):
Następca przyjętego entuzjastycznie przez fanów i krytykę albumu Hurra!
good njus
Dla mnie Hurra jest słaba i tyle. Sądzę że powinni odpuścić nowe albumy bo im najzwyczajniej już nie wychodzi. Lepiej jakby ożywili stare dobre kawałki na koncertach niż tworzyli muzykę o kutasach na prąd.
Pozdro.
pavulon napisał(a):Artysta który nie tworzy a odtwarza, przestaje być artystą.
taataah napisał(a):pavulon napisał(a):Artysta który nie tworzy a odtwarza, przestaje być artystą.
słyszałeś Australian Pink Floyd?
pavulon napisał(a):Dla mnie artysta to ktoś kto coś tworzy. Można tworzyć dodając coś od siebie do powstałego coś dzieła. Natomiast ktoś kto stworzył coś X lat temu i od tego czasu odcina od tego kupony, dla mnie artystą nie jest. Jak już powiedziałem, artysta to ktoś kto coś tworzy.
Karma napisał(a):Zapewne drugiego "Spokojnie" nie wydadzą, aczkolwiek czy "Hurra" nie trzymała poziomu? Trzymam się swej subiektywnej wersji, że z singlem nie trafili. Gdyby w świat poszło "Kiedy ucichną działa" zamiast Maryśki, to by z "Amnezją" wymietli 2009 rocznik.
efiut napisał(a):Cztery kawałki gotowe? No spoko, gdzieś na zimę 2014 pewnie wejdą do studia
arielg napisał(a):efiut napisał(a):(...) i tekstowo będzie treściwie:)
redhead napisał(a):
Pier......waćPan jak potłuczony.
Bulizzor napisał(a):Dla mnie Hurra jest słaba i tyle. Sądzę że powinni odpuścić nowe albumy bo im najzwyczajniej już nie wychodzi. Lepiej jakby ożywili stare dobre kawałki na koncertach niż tworzyli muzykę o kutasach na prąd.
Marcowy napisał(a):Następca przyjętego entuzjastycznie przez fanów i krytykę albumu Hurra!
Znacie któregoś? Nazwisko!
Marcowy napisał(a):Ciekaw jestem nowej płyty, więc kupię. Do kompletu
pavulon napisał(a):Artysta który nie tworzy a odtwarza, przestaje być artystą.
Karma napisał(a):Zapewne drugiego "Spokojnie" nie wydadzą, aczkolwiek czy "Hurra" nie trzymała poziomu? Trzymam się swej subiektywnej wersji, że z singlem nie trafili. Gdyby w świat poszło "Kiedy ucichną działa" zamiast Maryśki, to by z "Amnezją" wymietli 2009 rocznik.
arielg napisał(a):efiut napisał(a):Cztery kawałki gotowe? No spoko, gdzieś na zimę 2014 pewnie wejdą do studia
Jestem podobnej myśli:P
Jest nas więcej. Niech nas zobaczą!
arielg napisał(a):Hurra było dobrą płytą, brakowało na niej tylko Party jednoosobowe, nie wiem jak mogli tego nie dać na płytę dając inne dużo słabsze kawałki typu nowe tempa, czy my chcemy trzymać w rekach świat.(...)
Bulizzor napisał(a):Mam na myśli że po 2001 roku Kazik, KNŻ, Kult nic dobrego nie wydał. Salon jeszcze jest git
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 131 gości