kolodent napisał(a):Jestem kontent z Minimini, jest akurat dla moich dzieciaków.
Dotąd nie miałem a te co były to albo dla bardzo małych maluchów albo z kolei debilne hamerykańskie programy dla debilnych nastolatków.
LUCAS napisał(a):na to czekalem tyle lat liga mistrzow, liga polska, liga angieelska i wszystko inne razem wziete.... super sprawa
babeo napisał(a):kolodent napisał(a):Jestem kontent z Minimini, jest akurat dla moich dzieciaków.
Dotąd nie miałem a te co były to albo dla bardzo małych maluchów albo z kolei debilne hamerykańskie programy dla debilnych nastolatków.
Moja córka szalała rok za Minimini. Teraz ma już skończone 3 lata i Minimini odeszło w zapomnienie na rzecz Nick Jr.
kolodent napisał(a):babeo napisał(a):kolodent napisał(a):Jestem kontent z Minimini, jest akurat dla moich dzieciaków.
Moja córka szalała rok za Minimini. Teraz ma już skończone 3 lata i Minimini odeszło w zapomnienie na rzecz Nick Jr.
Moja ma 9 i ogląda najczęściej na Minimini kucyki Pony. Natomiast Nick Jr. to szatański kanał z uwagi na filmy o gadającej żółtej gąbce, które robią gąbkę z mózgu. A najgorsze gówno to debilne seriale dla nastolatków w stylu Icarly, które moja córka zaczęła połykać bezrefleksyjnie aż musiałem interweniować bo zaczęła się zamieniać w kopię debilnej amerykańskiej hanymontany...
Jedras napisał(a):Obecnie korzystam z oferty Cyfry +. W tym momencie mój abonament to 169 zeta (w ramach tego mam również multiroom). Gdybym chciał teraz skorzystać z pakietów NC+, za obecną ilość kanałów musiałbym płacić 199 zeta, do tego dochodzi opłata za multiroom. Reasumując - padaka i witaj Cyfrowy Polsacie;)
chodi napisał(a):Jedras napisał(a):Obecnie korzystam z oferty Cyfry +. W tym momencie mój abonament to 169 zeta (w ramach tego mam również multiroom). Gdybym chciał teraz skorzystać z pakietów NC+, za obecną ilość kanałów musiałbym płacić 199 zeta, do tego dochodzi opłata za multiroom. Reasumując - padaka i witaj Cyfrowy Polsacie;)
1. super że miałeś pełna ofertę n-ki w cenie.
2. Jakbys zadzwonił to byś się dowiedział że dla Ciebie oferta wynosi 169 lub 179. Skąd wiem? bo dzwoniłem...
Wkurwiającym jesteśmy narodem. Wszędzie widzimy problemy. Wolimy narzekać zamiast negocjować.
Ja tam mam wszystko co potrzebuję za 129PLN. oferta 119 plus HBO. i jest gitara.
Co do nc+ to ich główna wpadka jest komunikacyjna.
babeo napisał(a):Widzę, że duża z Was ma HBO, ale z Was szczęściarze że macie na niego czas
trini napisał(a):babeo napisał(a):Widzę, że duża z Was ma HBO, ale z Was szczęściarze że macie na niego czas
ja mam 2 kanały HBO i cieszyłam się jak głupia jak udało mi się to wyrwać w promocji za 5 zeta miesięcznie.
przez pół roku obejrzałam 1 (słownie: jeden) film.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości