31/05/2013 Dąbrowa Górnicza
02/06/2013 Żory
21/06/2013 Bytom
20/07/2013 Jaworzno
18/08/2013 Żywiec
24/08/2013 Pszczyna
07/09/2013 Jastrzębie Zdrój
19/10/2013 Katowice (Pomarańczowa)

Jaaasiek napisał(a):Jak na razie to u mnie Żywiec, Pszczyna, Katowice na 90% zaklepane
wr napisał(a):Obrodziło u nas mocno Kultem więc myślę, że nie ma sensu się rozdrabniać.
31/05/2013 Dąbrowa Górnicza
02/06/2013 Żory
21/06/2013 Bytom
20/07/2013 Jaworzno
18/08/2013 Żywiec
24/08/2013 Pszczyna
07/09/2013 Jastrzębie Zdrój
19/10/2013 Katowice (Pomarańczowa)
wr napisał(a):Jak tam? Ktoś uderza do Dąbrowy?
Jaaasiek napisał(a):Największym paradoksem jest to, że jak Kult będzie w Żywcu to lać na 90% będą zasrane Tyskie... Żal, ja chcę Brackie
Bullet napisał(a):wr napisał(a):Jak tam? Ktoś uderza do Dąbrowy?
A se wpadne, a co...Chociaż rano trzeba jeszcze wpaść do pracy, ale na szczęście jedno drugiemu nie będzie wadzić. Wszak dzień później sobota...
![]()
Ciekaw jestem jak ten nowe numery będą brzmieć na żywca. Ponoć Prosto jeszcze bardziej miażdży niż na płycie...
Jaaasiek napisał(a):Największym paradoksem jest to, że jak Kult będzie w Żywcu to lać na 90% będą zasrane Tyskie... Żal, ja chcę Brackie
Wal się
A właśnie, wybiera się ktoś na Żory samochodem z Katowic, na ten przykład? Pytam, bo koncert jest w niedzielę, a w poniedziałek znowu z rańca trzeba być w pracy...
Jakby co to moge się dorzucić do paliwa...
Pozdro ziomki
Jakby ktoś coś kombinował ze spotkaniem, to piszcie, może wreszcie kogoś bym poznał chodzi mi o Dąbrowę
Dorian napisał(a):wr napisał(a):Jak tam? Ktoś uderza do Dąbrowy?
Ja będę
slaw napisał(a):Z którego dworca pkp będzie najbliżej na koncert? Pytam profilaktycznie
slaw napisał(a):Z którego dworca pkp będzie najbliżej na koncert? Pytam profilaktycznie
Buli napisał(a):slaw napisał(a):Z którego dworca pkp będzie najbliżej na koncert? Pytam profilaktycznie
Pytasz o koncert w Dąbrowie ?
slaw napisał(a):Buli napisał(a):slaw napisał(a):Z którego dworca pkp będzie najbliżej na koncert? Pytam profilaktycznie
Pytasz o koncert w Dąbrowie ?
Tak. Pytam o jedną z tych czterech jak coś, z trasy Katowice-Częstochowa:
Dąbrowa Górnicza Sik
Dąbrowa Górnicza Ząb
Dąbrowa Górnicza Goł
Dąbrowa Górnicza
Buli napisał(a):
Zdecydowanie najbliżej będzie Ci ze stacji Dąbrowa Górnicza.Park Hallera jest jakieś max. 3 km od tejże stacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 86 gości