KNŻ na Top Trendy ?

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

KNŻ na Top Trendy ?

Postprzez Bartos » 7 maja 2013, o 21:28

Tak stoi w oświadczeniu : Po koncercie jubileuszowym BIG CYCA niezrównana dziesiątka wykonawców, których płyty osiągnęły w minionym sezonie rekordową sprzedaż. Najpopularniejsi wykonawcy minionego roku zagrają w koncercie TOP - zobaczymy Anię Dąbrowską, Andrzeja Piasecznego (w dwóch projektach), zespół COMA, HEY, BEDNARKA, Marię Peszek, Artura Andrusa, Donatana i formację KNŻ (Kazik Na Żywo).

To co , napierdalamy juz, ze sie sprzedali, czy poczekamy ? ;)

Re: KNŻ na Top Trendy ?

Postprzez wójek » 7 maja 2013, o 21:38

jak zagrają "pierdole pera" to mogą ruszać nawet na eurowizje

Postprzez SafeMan » 7 maja 2013, o 21:47

Jeśli będzie z tego tak przyzwoite nagranie jak Kultu z Opola, to proszę bardzo, niech grają :)

Postprzez Jedras » 7 maja 2013, o 23:02

Dobre:) Ciekawe tylko kto kogo będzie supportował - KNŻ Piaska, czy Piasek KNŻ:P

Postprzez Bartos » 7 maja 2013, o 23:06

Hey ma zagrac Fire w calosci. Zapowiada sie chyba niezle widowisko tv.

Postprzez wójek » 8 maja 2013, o 00:14

a knż artystów;)

Postprzez Karma » 8 maja 2013, o 17:22

Hahaha, już widziałbym właśnie ten krótki secik:

1. Artyści
2.Nie ma litości
3.Pierdolę Pera
4.Bar La Curva
5.Tak się robi historię

Prędzej uwierzę w zamach Smoleński niż występ knż na TopTrendach, KULT w Opolu to musiał być na "ich zasadach", chociaż i tak wydaję mi się , że zagrali tam wyłącznie z racji jubileuszu PR.

Postprzez Jaaasiek » 8 maja 2013, o 17:33

Bartos napisał(a):Hey ma zagrac Fire w calosci. Zapowiada sie chyba niezle widowisko tv.

Dla ścisłości to Hey ma zagrać przekrój 20letniej kariery. Całe "Fire" ma być tylko na Jarocinie.
Obrazek

Postprzez [Kuba] » 8 maja 2013, o 17:43

Karma napisał(a):Hahaha, już widziałbym właśnie ten krótki secik:

1. Artyści
2.Nie ma litości
3.Pierdolę Pera
4.Bar La Curva
5.Tak się robi historię

Prędzej uwierzę w zamach Smoleński niż występ knż na TopTrendach, KULT w Opolu to musiał być na "ich zasadach", chociaż i tak wydaję mi się , że zagrali tam wyłącznie z racji jubileuszu PR.

Dla ścisłości to Kazimierz wczoraj w Antyradiu u Makaka, potwierdził to, że zagrają, tyle że 1 utwór - "Artyści"

Postprzez Karma » 8 maja 2013, o 18:45

Kazik na Top Trendach POTWIERDZONY?

Obrazek

Postprzez janek » 8 maja 2013, o 18:52

Potwierdzam, że potwierdził wczoraj w radiu, że zagrają 'Artystów'. Ale bez obaw, zapewnił też, że "żadnego grania z playbacku nie ma" :)
Swoją drogą ciekawe, czy jeszcze kiedyś dane będzie usłyszeć 'Pierdolę Piera' live...
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push.

Postprzez kezlok » 8 maja 2013, o 19:42

Ponieważ nigdy tego nie oglądałem - tam się gra po jednej piosence, że tak Kazik o tych Artystach z tego co czytam mówił, czy po prostu będzie jakieś tam krótki set, a to będzie najprawdopodobniej jedna z piosenek?

Postprzez rychu » 8 maja 2013, o 19:48

Masz na stronie KNŻ od kilku dni napisane, ze będzie wykonanie tylko 1 piosenki
Dla ulatwienia link:
http://knz.art.pl/koncerty/sopot/
Ludzie nie wykształceni sa o wiele lepsi od ludzi wykształconych.
Człowiek wykształcony jest silnie spaczony swoją wiedzą. A. C

Postprzez Thorgal » 8 maja 2013, o 22:44

To mogło wyglądać tak:
- Dzień dobry! Czy słaby zespół pod szyfrem KNŻ mógłby zagrać na naszym corocznym festiwalu najlepszych polskich zespołów Top Trendy? Doszły nas słuchy, że tam śpiewa Kazik ten od solowej płyty "Spalam się", a na gitarze gra lider Luxtorpedy, ten redaktor Gościa Niedzielnego.
- Słaby zespół KNŻ nie gra na takich imprezach. Chyba, że mówimy o zaporowej kwocie 700 tys. nowych polskich złotych za występ z naszymi gazetami na scenie.
- Nas w zasadzie interesuje jedna piosenka z play backu. Zapłacimy zaporowe 800 tys. za nią. Chodzi o piosenkę "Baranek".
- To ciekawa propozycja. Niech będzie te 800 tys. ale gramy na żywo, głośno i wolno nam przeklinać. Acha. I my wybieramy numer.
- Wy? Jak to wy?
- Ano tak.
- Ok, to jaki? Ten o wypędzaniu demonów mocą demonów?
- Nie. Zagramy "Artystów" bo to przegląd prostytutek jest. A my jesteśmy kontrowersyjni i mówimy co myślimy. Zatem płacicie nam zaporową cenę 800 tys., a my jesteśmy ustawieni do końca życia.
- Zgoda. Piosenka o prostytutkach przyciągnie reklamodawców, widzów i będzie głośno o nas w Fakcie i Super Expresie. To będzie kontrowersja na maxa. Zaporowe pieniądze znajdziecie w saszetce, w schowku przy kanalizie na skrzyżowaniu Mogilnej i Krynilnej. Nie dzwońcie na policję. To nic nie da. Po pieniądze ma przyjść basista. Acha, zanuć pan jeszcze tych Artystów.
- Ta ta da - ta da da da...
- O, w mordę! Mocne! Tam dużo wąsaczy będzie. Ale niech będzie.
mój blog: pbartosik.pl

Postprzez redhead » 9 maja 2013, o 05:55

Thorgal wątki pomyliłeś - winno to być w kwasach.
nawet śmieszne ...troszke śmieszne
"Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę"

Postprzez arielg » 10 maja 2013, o 00:58

Kult też był kiedyś w tej 10tce, ale nie zagrali, tylko powiedzieli, że zajął któreś tam miejsce, pogratulowali i tyle.

Postprzez marman » 15 maja 2013, o 08:31

w Sopocie suszarka już była i ciekawe czym teraz Kazik nas zaskoczy ;)

Postprzez LUCAS » 15 maja 2013, o 08:40

marman napisał(a):w Sopocie suszarka już była i ciekawe czym teraz Kazik nas zaskoczy ;)

a capella bez niczego
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez redhead » 4 cze 2013, o 00:26

a propos tego czegoś - mam okazję tam być ale ale ale ......jakoś nie mogę się przełamać i chyba odpuszczę
swoją drogą cieka jestem jaką to będzie miało formułę (po 1 piosence i po zabawie i czy może po jakies 3-5 itp itd)

Postprzez canalos » 4 cze 2013, o 08:25

redhead napisał(a):a propos tego czegoś - mam okazję tam być ale ale ale ......jakoś nie mogę się przełamać i chyba odpuszczę
swoją drogą cieka jestem jaką to będzie miało formułę (po 1 piosence i po zabawie i czy może po jakies 3-5 itp itd)

Dlaczego wszyscy ciągle gadają o kilku utworach i snują jakieś wizje skoro Kazo potwierdził w radio, iż będzie to jeden utwór. To samo stoi jak byk napisane na stronie KNŻ-tu. Co więcej Kazik wyjawił, że tym jedynym utworem będą Artyści.
Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda.

Postprzez Jedras » 4 cze 2013, o 19:39

Aż sobie ten Sopot obejrzę:P Ale w wykonanie "Artystów" szczerze wątpię...

Postprzez lothian » 4 cze 2013, o 20:10

Jak zwykle młodzież się podnieca, a ja rocznik 68 powiem wam, że jak knż ma grać pera, jak to po ludzku NIE WYPADA ( niezależnie, że o panu śp Andrzeju wszyscy myślimy podobnie ), myślę, że miszczostwem byłoby zagranie "nie ma litości" dla sopockiej publiki !

Postprzez redhead » 5 cze 2013, o 18:01

canalos napisał(a):... iż będzie to jeden utwór. To samo stoi jak byk napisane na stronie KNŻ-tu. Co więcej Kazik wyjawił, że tym jedynym utworem będą Artyści.

czyli jednak dobrze zrobiłem oddając po dobrych ludziach swoją wejściówkę na ów spęd ;)
na jeden utwór jechać mi się nie chce za bardzo, a reszta obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg

pzdr

Postprzez Jaaasiek » 5 cze 2013, o 18:03

Myślałem o Top Trendy, bo Hey tam gra przekrój twórczości, dodatkowy czynnikiem motywującym był właśnie KNŻ. Jednak popieprzać przez całą Polskę dla 1 kawałka KNŻ i 10-12 Heya to będzie mi ciężko...
Obrazek

Postprzez Jedras » 5 cze 2013, o 23:49

Jaaasiek napisał(a):Myślałem o Top Trendy, bo Hey tam gra przekrój twórczości, dodatkowy czynnikiem motywującym był właśnie KNŻ. Jednak popieprzać przez całą Polskę dla 1 kawałka KNŻ i 10-12 Heya to będzie mi ciężko...

Zawsze możesz (oprócz konertu) powczasować się nad naszym pięknym morzem;) aczkoliwiek aura temu nie sprzyja:P

Następna strona

Powrót do FORUM