oficjalny wątek kłotni wilczurka z bandą łosia

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

oficjalny wątek kłotni wilczurka z bandą łosia

Postprzez madamimadamk » 3 cze 2013, o 21:56

panowie, aż przykro czytać posty Wasze i stwierdzać, że znowuż nigdzie nie zachodzicie w tych swoich biednych kłótniach. spiżdżać z wątków gdzie się rozmawia o płytach.

Re: oficjalny wątek kłotni wilczurka z bandą łosia

Postprzez dzior » 3 cze 2013, o 21:59

no właśnie wypierdalać.
Przecież
Jedyna osoba, której ufam
Jedyna dusza bliska, którą mam
Jedyna osoba, której ufam
Jedyna dusza bliska, którą mam

Postprzez wójek » 3 cze 2013, o 21:59

brawo!

Postprzez SafeMan » 3 cze 2013, o 22:48

Najpraktyczniejszy wątek na forum :D

Postprzez I.W.O. » 4 cze 2013, o 02:24

Ludzie chcą krwi!

Postprzez efiut » 4 cze 2013, o 03:01

was wszystkich po obu stronach zupełnie pojebało

Postprzez agt » 4 cze 2013, o 16:32

...nie czujecie żenady?
are you such a dreamer to put the world to rights?

Postprzez chodi » 4 cze 2013, o 20:37

Przed napisaniem paru słów powiem, że mam juz świadomość że jestem z bandy łosia. Zostało mi to uświadomione w innym wątku przed paroma dniami. Piszę to z tego powodu że mam świadomość że moja wypowiedź będzie interpretowana jako obrona łosia oraz "naszej" bandy. A na to nic nie poradzę.

Problemem, który był obecny od zawsze na tym forum jest brak chęci dyskusji z osobami o innych poglądach. Nie podejmuję się dociekania z czego to wynika. Na pewno da się zauważyć brak chęci zrozumienia, że każdy może mieć inne zdanie.

To co chcę napisać akurat w tym wątku to zapytać Was czy należy odpuszczać personalne ataki, lub wskazywanie nieprawdy w wypowiedziach dyskutantów, bo a nuż rozpętamy aferę/awanturę? Piszecie: żenada, ludzie chcą krwi, itp.

Zaglądnąłem do tego wątku (tak to prawda nie czytałem go wogóle wcześniej).W zasadzie to co widzę to brak tolerancji dla konkretnych osób. Czy te osoby mają zniknąć? Tylko dlatego że wdają się w dyskusję z innymi? Mają przestać się odzywać, bo samą wypowiedzią narażają się na ataki?

Animozje były, są i będą obecne na tym forum. I nic na to nie poradzimy. Jeżeli chcecie aby to forum było dla Was to nad tym pracujcie, a nie stawajcie z boku i z rękami w kieszeniach komentujecie jakie to żenujące.

tyle miałem do powiedzenia
gruba świnia

Postprzez agt » 4 cze 2013, o 21:24

Ręce w kieszeniach mam od tego momentu: viewtopic.php?f=2&t=271&p=10447#p10447 , długo czekałam na odpowiedź. Gdybym rzuciła paroma kurwami, to, biorąc pod uwagę wcześniejszą i dalszą dyskusję, z pewnością bym się doczekała - a to już wystarczające, bym dała sobie spokój.
Że ten właśnie wątek jest żenujący - czy muszę to tłumaczyć? Ktokolwiek wierzy, że przepychanki przeniosą się tutaj, oczyszczając wątek z recenzjami? Co ma znaczyć założenie tego wątku? "Jestem ponad to"? "Jesteście debilami"? No, jesteśmy, nie potrafimy dyskutować, dajemy się wmanewrować z głupie pyskówki. A autor wątku jego założeniem dołączył do naszego grona. Cześć, witaj wśród debili, madamimadamk.

I jeszcze parę słów odnośnie jakości dyskusji na forum: http://agt.blog.pl/przepraszam-ze-pisze/
are you such a dreamer to put the world to rights?

Postprzez chodi » 4 cze 2013, o 21:51

Szczerze to się teraz zgubiłem. Wpisy w tym wątku odebrałem jako krytykę wątku z recenzjami Prosto. Stąd moja reakcja.

Nie miałem zamiaru nazywać nikogo debilem:) Wydawało mi się że stanęliście wszyscy z boku wygodnie krytykując.
Pokazałaś swoja wypowiedzią, że się myliłem.

Mi chodziło tylko o to że nie możemy stać z boku. Z drugiej strony narysowałaś mi teraz granicę swojej cierpliwości i to szanuję.

Także chuj z tym:) i się już nie wtrącam.

Postprzez donkey » 4 cze 2013, o 22:14

Agata, a przyszło Ci do głowy, że może nie odpisał (chociaż nie jestem tego oczywiście pewny), gdyż pod płaszczykiem pięknych słówek kryje się tam totalne szyderstwo, drwina. Ja tam już wolę jak ktoś wali prosto z mostu niż tak jak Ty.

Nie chcę się wtrącać w drugą część Twojego postu, bo mnie wasze relacje zupełnie nie interesują, ale nie bardzo was rozumiem. Ty chociaż przesłuchałaś płytę, ale jakoś nie bardzo, z tego co piszesz. Oczywiście możesz uważać ją za mierną. Chociaż nie rozumiem, po co piszesz z drugiej strony, że nie poświęciłaś jej uwagii. Mniejsza z tym. Jaaasiek w ogóle płyty nie przesłuchał, a w tej całej dyskusji chodziło o płytę "Prosto" i nie widziałem tam żadnego fanatyzmu, więc dziwnie go atakujesz. Ja rozumiem, że komuś się może coś podobać albo nie (co za banał), ale to żaden argument. Dla mnie akurat ten cały Mes to totalne dno muzyczne i tekstowe też. Trzeba chyba wyjarać kilogramy trawy nasączone eterem by się tym jarać :). Tutaj mam akurat takie same zdanie i co? Też jestem fanatykiem? Nie jest tutaj czasami tak, że mi tego nikt nie napisze, a jemu "wszyscy"? Kończąc, płyta Kultu "Prosto" mi się podoba. Myślę, że podobnie jak jemu, i uważam, że jego reakcja (może za ostra, nie pamiętam już) była spowodowana tym, że Mes jest zajebisty, a płyta Kultu chujowa. Każdy tak może powiedzieć o wszystkim - to po pierwsze, a po drugie, to trzeba chyba być "wybitnym słuchaczem" by takie farmazony mówić. Już mniejsza przepaść jest pomiędzy Kultem a Kurtem Weillem, niż Mesem a Kultem, pfuu jakimś drugoligowym zespołem disco-polo :).
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez wilkmaciej » 4 cze 2013, o 22:15

agt napisał(a):Ręce w kieszeniach mam od tego momentu: viewtopic.php?f=2&t=271&p=10447#p10447 , długo czekałam na odpowiedź. Gdybym rzuciła paroma kurwami, to, biorąc pod uwagę wcześniejszą i dalszą dyskusję, z pewnością bym się doczekała - a to już wystarczające, bym dała sobie spokój.
Że ten właśnie wątek jest żenujący - czy muszę to tłumaczyć? Ktokolwiek wierzy, że przepychanki przeniosą się tutaj, oczyszczając wątek z recenzjami? Co ma znaczyć założenie tego wątku? "Jestem ponad to"? "Jesteście debilami"? No, jesteśmy, nie potrafimy dyskutować, dajemy się wmanewrować z głupie pyskówki. A autor wątku jego założeniem dołączył do naszego grona. Cześć, witaj wśród debili, madamimadamk.

I jeszcze parę słów odnośnie jakości dyskusji na forum: http://agt.blog.pl/przepraszam-ze-pisze/

Jakie śmiałe wnioski fanki poważnych dyskusji :lol: :lol: :lol: Jeśli chodzi o tamten post to nie o "kurwy" chodziło. Nie schlebiaj sobie. Co tam miałem komentować? Twoje zarzuty o fanatyźmie? Jestem fanatykiem bo podoba mi się płyta? (szczególnie w starciu z nieszczęsnym messem) Czy że pisze nie na temat dyskusji o płycie, podczas gdy odpowiadałem na post Jasieczka?

Postprzez wilkmaciej » 4 cze 2013, o 22:50

Przypominam, że wszystko zaczęło się dawno dawno temu... Wszedłem na forum poczytać opinii, oraz podzielić się swoją na temat nowe płyty. Patrzę,a tu siedzi łoś z kilkoma towarzyszami i przestawiają wersy, tak jak im by to lepiej pasowało. To było kurwa żenujące. Zacząłem więc dyskusję... wszedł lemur i zaczął opowiadać o pewnym wspaniałym artyście, któremu Kult nie dorasta do pięt - był to mes. Zdziwiło mnie to mocno, więc dyskusja rozgorzała. Potem poszło lawinowo. Jeden nakręcał drugiego przeciwko mnie, niewiele wnosząc do dyskusji, ponieważ jak się później okazało mało kto płyty w ogóle słuchał. Każdy jednak zapewniał o wyjątkowej merytorycznej wartości swych wypowiedzi, nazywając mnie trollem coraz częściej. Wszedł Jasiu, który odrazu bez ogródek zaznaczył, że nie podobają mu się poprostu ataki na ludzi "których szanuje a niektórych zna osobiście" (później zapewniał, że nie pisze na forum z powodu jakichkolwiek przyjaźni). Człowiek ten przyznał, że płyty nie słuchał, jednak podobnie jak inni, zapewniał że ze mną merytorycznie rozmawiać (w przeciwieństwie do niego), nie idzie. Zostałem zwyzywany po drodze od trolli, szmat, kretynów oraz otrzymałem zarzuty, że nie potrafię pisać ani czytać. Ja wyzywałem głównie łosia (którego uważam poprostu za idiotę kompletnego, z poważnie przerośniętym ego) oraz tych co szczerze i poważnie porównywali mesa z Kultem (wciąż tak uważam). Potem wpadali już wszyscy, żeby dosrać jedynie. Cytrynowy ze swoimi kretyńskimi obrazkami, oraz Jasieczek ponownie z podobnymi pomysłami. Zwyzywała mnie jakaś trini bez żadnych argumentów itp itd....Ludzi było sporo więcej, ale nie chce mi się wymieniać. Ludzie z powodu nakręcania się wzajemnego, zapomnieli o czym w ogóle była rozmowa - prosty więc wniosek: wszyscy po nim jadą, musi być Troll! Teraz jestem oskarżany o fanatyzm, i że bez kurew nie idzie ze mną pogadać. Dlaczego jestem fanatykiem? Bo podoba mi się "Prosto"? Nie chce mi się już z wami gadać. Przynajmniej nie tak dużo... :D

Postprzez Jaaasiek » 4 cze 2013, o 23:02

Wywołany do tablicy przez donkeya poświęciłem trochę czasu żeby zebrać do kupy powody dla których wziąłem udział w tamtej dyskusji, co wymknęło się mi i nie tylko mi spod kontroli.

wilkmaciej napisał(a):
cytrynowy napisał(a):Widzę kolejnego trolla się dorobiliśmy na forumie :D Miło, będzie wesoło ;P

Bedzie:) Cytrynowy....
"Dorobiliśmy"... Może odrazu zrobisz Łosiowi łosią gałę? Po co to przedłużać?

wilkmaciej napisał(a):Łoś jest tępakiem, niezależnie ilu kompanów będzie go tu bronić. Chyba was jego piękne "onegdaje" zwodzą skutecznie:) Tobie natomiast zalecam zaparzyć garsteczkę melissy. I nie wyzywałem nikogo prócz tego kretyna Łosia. "żeby ci to zobrazować: jakbyś chciał skoczyć z poziomu Łosia na swój, to byś się zabił" - genialne! :p. Z robieniem gały łosiowi nie uważam żebym przesadził bo włazicie mu wszyscy w dupę jakby was opłacał, włącznie z Tobą.:

wilkmaciej napisał(a):Gbur łoś podniósł mi ciśnienie, a Lemur jest jego kolejnym włazidupem. Gdyby nie to, byłaby szansa na rozmowę. Jeśli natomiast chodzi o zakochanego w sobie napompowanego buca łosia, to tu rozmowy nie ma ŻADNEJ, poza popisami słownikowymi. Zero treści jakiejkolwiek. Jedynie zachwycanie się sobą, i próba udowodnienia każdemu, że nie dorasta mu do pięt, nie umie pisać, wyrażać się, "władać językiem" itp. (włącznie z liderem grupy KULT - bo o tym była mowa). Dlatego nazywam go tępakiem i kretynem - taka jest bowiem moja opinia o tym narcyzie.

wilkmaciej napisał(a):Holyfido ale z Ciebie cwana bestia....kapitalny kawal szykowales:p Nie wiem czy wy udajecie, czy naprawde jestescie takimi debilami drodzy panowie:)

Dałem się wciągnąć w potyczkę, żałuję. Ale takie słowa skierowane do ludzi, z którymi dyskutuję tutaj od 7 lat, i wielokrotnie się też z nimi nie zgadzam, w ostrzejszej czasem formie, mnie delikatnie mówiąc rozjuszyły. Poziom tego, co nasz szanowny wilk tutaj wypisuje, mówi wszystko. Już nie mówiąc o wycieczkach osobistych w stronę kobiet, ale to jest już po prostu chamskie zachowanie nie wilka, ale zwykłego szczeniaka. O posądzaniu o jakieś TWA, zmawianie się na privie, pisaniu pod publiczkę i innych marach sennych to nawet szkoda pisać...

Ale mam też pocieszenie dla co niektórych. Każdy z poprzednich w końcu przegiął pałę i zniknął z forum w tajemniczych okolicznościach :mrgreen:

PS. Gdybyś był taki inteligentny, za jakiego się uważasz, to pewnie wpadłbyś na to, że przemawianie przez obrazki jest zwyczajnym lekceważeniem Twojej osoby.
Obrazek

Postprzez donkey » 4 cze 2013, o 23:21

@Jaaasiek, ale on nawet teraz napisał o tych Twoich pierwszych cytatach, a co do ostatniego, to powiedz mi szczerze: gdyby Tobie mówili, że nie umiesz czytać i pisać, a potem powiedzmy ktoś by Ci chciał zrobić taki kawał z Tuwimem, to co byś sobie o nim pomyśłał?
Podobnie z obrazkami. Cytrynowy wkleił obrazek i dostał ripostę. Nie odpowiedział na pytanie czy to on jest szachistą czy gołębiem. Pewnie myśli, że jest arcymistrzem :).
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez wilkmaciej » 4 cze 2013, o 23:23

Jaaasiek napisał(a):Wywołany do tablicy przez donkeya poświęciłem trochę czasu żeby zebrać do kupy powody dla których wziąłem udział w tamtej dyskusji, co wymknęło się mi i nie tylko mi spod kontroli.

wilkmaciej napisał(a):
cytrynowy napisał(a):Widzę kolejnego trolla się dorobiliśmy na forumie :D Miło, będzie wesoło ;P

Bedzie:) Cytrynowy....
"Dorobiliśmy"... Może odrazu zrobisz Łosiowi łosią gałę? Po co to przedłużać?

wilkmaciej napisał(a):Łoś jest tępakiem, niezależnie ilu kompanów będzie go tu bronić. Chyba was jego piękne "onegdaje" zwodzą skutecznie:) Tobie natomiast zalecam zaparzyć garsteczkę melissy. I nie wyzywałem nikogo prócz tego kretyna Łosia. "żeby ci to zobrazować: jakbyś chciał skoczyć z poziomu Łosia na swój, to byś się zabił" - genialne! :p. Z robieniem gały łosiowi nie uważam żebym przesadził bo włazicie mu wszyscy w dupę jakby was opłacał, włącznie z Tobą.:

wilkmaciej napisał(a):Gbur łoś podniósł mi ciśnienie, a Lemur jest jego kolejnym włazidupem. Gdyby nie to, byłaby szansa na rozmowę. Jeśli natomiast chodzi o zakochanego w sobie napompowanego buca łosia, to tu rozmowy nie ma ŻADNEJ, poza popisami słownikowymi. Zero treści jakiejkolwiek. Jedynie zachwycanie się sobą, i próba udowodnienia każdemu, że nie dorasta mu do pięt, nie umie pisać, wyrażać się, "władać językiem" itp. (włącznie z liderem grupy KULT - bo o tym była mowa). Dlatego nazywam go tępakiem i kretynem - taka jest bowiem moja opinia o tym narcyzie.

wilkmaciej napisał(a):Holyfido ale z Ciebie cwana bestia....kapitalny kawal szykowales:p Nie wiem czy wy udajecie, czy naprawde jestescie takimi debilami drodzy panowie:)

Dałem się wciągnąć w potyczkę, żałuję. Ale takie słowa skierowane do ludzi, z którymi dyskutuję tutaj od 7 lat, i wielokrotnie się też z nimi nie zgadzam, w ostrzejszej czasem formie, mnie delikatnie mówiąc rozjuszyły. Poziom tego, co nasz szanowny wilk tutaj wypisuje, mówi wszystko. Już nie mówiąc o wycieczkach osobistych w stronę kobiet, ale to jest już po prostu chamskie zachowanie nie wilka, ale zwykłego szczeniaka. O posądzaniu o jakieś TWA, zmawianie się na privie, pisaniu pod publiczkę i innych marach sennych to nawet szkoda pisać...

Ale mam też pocieszenie dla co niektórych. Każdy z poprzednich w końcu przegiął pałę i zniknął z forum w tajemniczych okolicznościach :mrgreen:

PS. Gdybyś był taki inteligentny, za jakiego się uważasz, to pewnie wpadłbyś na to, że przemawianie przez obrazki jest zwyczajnym lekceważeniem Twojej osoby.

Powiedz dlaczego wyszukujesz tylko to co ja powiedziałem, skoro jesteś taki obiektywny i merytoryczny? Po co pieprzysz i robisz ze mnie jakiegoś skurwiela atakującego kobiety skoro było dokładnie odwrotnie? To co wkleiłeś, mogę powtórzyć jeszcze sto razy i podpisać się obiema rękami, bo tak uważam. Nie napisałem tego jednak w oddpowiedzi na wasze ciepłe, obiektywne i merytoryczne komentarze. Widzisz, ty tylko dostrzegasz to, że ktoś atakuje Twoich kumpli od iluśtam lat. Ich ataków względem mnie, niestety nie dostrzegasz. Mnie gówno obchodzi ile się znacie. Wyrażam swoją opinię, jak każdy. Próbowałem na temat płyty ale zostałem (nie bez własnej winy), zmuszony do opinii na temat waszej bandy. Niestety wy wbrew temu co mówicie, nie potraficie dyskutować, a jedynie ponakręcaliście się przeciwko mnie. Dowodzą tego, Twoje jednostronne wklejanki cytatów i robienie ze mnie winowajcy wszystkiego. Jak już mówiłem, mam to w dupie nie mniej.

PS. Gdybyś był taki inteligentny za jakiego się uważasz, wpadłbyś na to, że zdanie "przemawianie przez obrazki" w kontekście tego co wklejacie jest żałośnie głupie, a wasze obrazki pokazują wasz poziom bardziej niż:

Jaaasiek napisał(a):Poziom tego, co nasz szanowny wilk tutaj wypisuje

Problem jest taki, że to wy się uważacie za wszechwiedzących inteligentów, a jeden drugiego o tym przekonuje. Udaje wam się zapewniać się wzajemnie o tym, nic właściwie nie mówiąc... Dla Ciebie bowiem, przejawem inteligencji są nawet te tępe obrazki - tłumaczysz to "lekceważeniem" i już jest powód aby poczuć się lepszym i utwierdzić w tym samym kolegę, co wstawił. Niestety nie zmienia to faktu że, te obrazki są żałosne i podobać się powinny jedynie we wczesnym gimnazjum. Ty do nich próbujesz na siłę dorobić swoją ideologię. Ot, taki przykład. Dobranoc, Fanatyk Macierewicz.

Postprzez chodi » 4 cze 2013, o 23:38

Wyjaśnijmy jedną jeszcze rzecz. Tzw. TWA, banda łosia najzwyczajniej nie istnieje.
Parę razy było to już wyjaśniane. Wymysł takich grup wynika z niczego innego jak tylko ze stażu na forum skutkującym koniec końcem fizycznym poznaniem. Jak wiadomo powszechnie fizyczne poznanie (najczęściej przy towarzyszącym użyciu %) powoduje spuszczenie napiny. A jeśli spotkasz się z kimś parę razy to już nawet przy innych poglądach jakoś zaczynasz być łagodniejszy. I te osoby które zaliczasz do TWA zdążyły się poznać w jakiś konfiguracjach i wzajemnie się poznały; dlatego im się lepiej dyskutuje. To i tylko tyle.

Od wielu lat sytuacja się powtarza. młodzi stają się TWA, pojawiają się młodzi którym się to nie podoba, młodzi stają się TWA... pierwsza taka sytuacja był w '99. Rok po powstaniu forum.

Także polecam odpuszczenie radykalnego tonu i wyzywanie innych; a w zamian polubienie dyskusji z osobami o innych poglądach.

if the kids are united...

gruba świnia

Postprzez wilkmaciej » 4 cze 2013, o 23:44

Jeszcze jedno Jasieczku... Nie odpowiedziałeś mi..... Dlaczego piszesz, że nie udzielasz sie na forum z powodu sympatii i chęci pozyskania sprzymierzeńców (dodatkowo pisząc, że "ktoś" tego nie potrafi zrozumieć), skoro napisałeś ewidentnie i niepodważalnie (kilka razy), że zacząłeś dyskusję z powodu "ataków" (czyt. Innej opinii) na Twoich kumpli? Jak wytłumaczysz fakt, że zacząłeś pisać to na wątku recenzje, nie słysząc uprzednio płyty? To czyste kolesiostwo i 100% zaprzeczenie temu, co napisałeś wczoraj do donkeya. Pomijam fakt, że uważałeś, że to ja zaśmiecam wątek recenzje, podczas gdy Ty bez jakiejkolwiek znajomości tematu (płyty), broniłeś tam swojej BANDY. Bandy, której w stylu swoich inteligentnych ironii, wypierasz się w stopce. Żegnam, Baśniowy wojowniku.

Postprzez wilkmaciej » 4 cze 2013, o 23:49

chodi napisał(a):Wyjaśnijmy jedną jeszcze rzecz. Tzw. TWA, banda łosia najzwyczajniej nie istnieje.
Parę razy było to już wyjaśniane. Wymysł takich grup wynika z niczego innego jak tylko ze stażu na forum skutkującym koniec końcem fizycznym poznaniem. Jak wiadomo powszechnie fizyczne poznanie (najczęściej przy towarzyszącym użyciu %) powoduje spuszczenie napiny. A jeśli spotkasz się z kimś parę razy to już nawet przy innych poglądach jakoś zaczynasz być łagodniejszy. I te osoby które zaliczasz do TWA zdążyły się poznać w jakiś konfiguracjach i wzajemnie się poznały; dlatego im się lepiej dyskutuje. To i tylko tyle.

Od wielu lat sytuacja się powtarza. młodzi stają się TWA, pojawiają się młodzi którym się to nie podoba, młodzi stają się TWA... pierwsza taka sytuacja był w '99. Rok po powstaniu forum.

Także polecam odpuszczenie radykalnego tonu i wyzywanie innych; a w zamian polubienie dyskusji z osobami o innych poglądach.

if the kids are united...

Po 1: Podałeś dokładną definicję mojej bandy - w skrócie: nowy nie będzie podważał opinii starszych, a jego zdanie jest gówno warte. To nie jest obiektywna dyskusja, a kolesiostwo gdzie jeden broni drugiego, bo sie znają. O to właśnie mi chodziło.

Po 2 :

chodi napisał(a):Także polecam odpuszczenie radykalnego tonu i wyzywanie innych; a w zamian polubienie dyskusji z osobami o innych poglądach.

To jest do mnie, czy do reszty?

Postprzez Jaaasiek » 5 cze 2013, o 00:13

wilczku, wyszukałem to co powiedziałeś w jednym wątku. I zacytowałem tylko te zdania w których obrzucasz wyzwiskami innych. Nie czytałem innych wątków, w których być może i Ciebie obrażono (nie zacytowałem tu trini specjalnie, gdyż znana jest tutaj z ciętego języka i nic to nie wniesie, że potwierdzę, że to ona Ci pierwsza "pojechała").

Nie robię z Ciebie żadnego skurwiela atakującego kobiety, ale akurat moje poczucie kultury osobistej nie pozwala mi ich obrzucać inwektywami, nawet gdy mnie atakują, widocznie zostaliśmy inaczej wychowani.

Gdybyś poczytał od początku, to mój pierwszy post w wątku był zwróceniem uwagi, że może jednak lemur ma szerszy gust niż Ty i nie masz żadnego prawa mu tego odmawiać, ani także opinii o nowej płycie Kultu. Jednak Tobie się nie spodobało zdanie jakie ma lemur i postanowiłeś pokazać całemu forum jaki to on nie ma spaczony gust, bo słucha Mesa i nie powinien się wypowiadać. Strzał w stopę. Lemur popełnił recenzję, subiektywną. Podobnie jak Teraz Rock, obie są warte tyle samo. Dla jednych mniej a dla innych więcej. Twoja próba dyskredytacji poziomu muzycznego lemura na podstawie wrzuty jednego z gorszych utworów na youtube była wręcz takim łapaniem się brzytwy.

Co do żałosnego wklejania przez nas obrazków, to za takie uważam również robienie z gimnazjum siedliska wszelkiego zła, z gimnazjalistów tępaków i ludzi na małym poziomie, etc. etc. Bo go tego prowadzi sformułowanie "Niestety nie zmienia to faktu że, te obrazki są żałosne i podobać się powinny jedynie we wczesnym gimnazjum."

Jeśli przeszkadza Ci wstawianie (i porozumiewanie się za ich pomocą) memów to, cytując klasyka z innego forum, "może nie dla Ciebie internety?". Jak już pisałem, mem powstaje i ma na celu wyrażenie lekceważenia i szydery z adresata.

Co do ostatniego pytania: A co ma tutaj wątek do rzeczy? Nie wypowiedziałem się wcześniej ani razu na temat tego czy płyta jest dobra, zła, czy przeciętna. Odniosłem się do Twojego założenia, że jak się komuś podoba to i tamto to nie powinien oceniać tego a tego, więc, może nie bezpośrednio, ale odniosłeś się także do mnie i mojego gustu. Poczułem się wywołany i tyle. I miałem do tego prawo. Nie nazwałem Cię też nigdy ślepo zapatrzonym w Kult fanatykiem, ani nie zabroniłem posiadania pochlebnej opinii o płycie, nie podważałem jej nawet.

Nie lubię też, kiedy ktoś bezpodstawnie nazywa kogoś tępakiem i kretynem, jak Ty Łosia po kilka razy. Z chodim np. mamy kompletnie różne poglądy, ale tez nie spodobałoby mi się, gdyby ktoś nagle zaczął mu "wtykać". I jak też pisałem wcześniej, co ignorujesz całkowicie, z niejednym z tych, za którymi się "wstawiłem" miałem spięcia i to gorsze niż z Tobą, jednak było zachowanie pewnej dawki kultury i jakiegoś poszanowania. Tobie trochę tego brakuje. I żeby było jasne, oceniam Cię jako wilkamacieja z forum, a nie Macka X z miejscowości Y.

Wyciągam rękę na zgodę, może następnym razem pokłócimy się o coś sensownego, tyle z mojej strony. Bo zrobimy z tego Modę na Sukces.

Pozdrawiam. Baśniowy Wojownik.
Obrazek

Postprzez wilkmaciej » 5 cze 2013, o 08:11

Jaaasiek napisał(a):wilczku, wyszukałem to co powiedziałeś w jednym wątku. I zacytowałem tylko te zdania w których obrzucasz wyzwiskami innych. Nie czytałem innych wątków, w których być może i Ciebie obrażono (nie zacytowałem tu trini specjalnie, gdyż znana jest tutaj z ciętego języka i nic to nie wniesie, że potwierdzę, że to ona Ci pierwsza "pojechała").

Nie robię z Ciebie żadnego skurwiela atakującego kobiety, ale akurat moje poczucie kultury osobistej nie pozwala mi ich obrzucać inwektywami, nawet gdy mnie atakują, widocznie zostaliśmy inaczej wychowani.

Gdybyś poczytał od początku, to mój pierwszy post w wątku był zwróceniem uwagi, że może jednak lemur ma szerszy gust niż Ty i nie masz żadnego prawa mu tego odmawiać, ani także opinii o nowej płycie Kultu. Jednak Tobie się nie spodobało zdanie jakie ma lemur i postanowiłeś pokazać całemu forum jaki to on nie ma spaczony gust, bo słucha Mesa i nie powinien się wypowiadać. Strzał w stopę. Lemur popełnił recenzję, subiektywną. Podobnie jak Teraz Rock, obie są warte tyle samo. Dla jednych mniej a dla innych więcej. Twoja próba dyskredytacji poziomu muzycznego lemura na podstawie wrzuty jednego z gorszych utworów na youtube była wręcz takim łapaniem się brzytwy.

Co do żałosnego wklejania przez nas obrazków, to za takie uważam również robienie z gimnazjum siedliska wszelkiego zła, z gimnazjalistów tępaków i ludzi na małym poziomie, etc. etc. Bo go tego prowadzi sformułowanie "Niestety nie zmienia to faktu że, te obrazki są żałosne i podobać się powinny jedynie we wczesnym gimnazjum."

Jeśli przeszkadza Ci wstawianie (i porozumiewanie się za ich pomocą) memów to, cytując klasyka z innego forum, "może nie dla Ciebie internety?". Jak już pisałem, mem powstaje i ma na celu wyrażenie lekceważenia i szydery z adresata.

Co do ostatniego pytania: A co ma tutaj wątek do rzeczy? Nie wypowiedziałem się wcześniej ani razu na temat tego czy płyta jest dobra, zła, czy przeciętna. Odniosłem się do Twojego założenia, że jak się komuś podoba to i tamto to nie powinien oceniać tego a tego, więc, może nie bezpośrednio, ale odniosłeś się także do mnie i mojego gustu. Poczułem się wywołany i tyle. I miałem do tego prawo. Nie nazwałem Cię też nigdy ślepo zapatrzonym w Kult fanatykiem, ani nie zabroniłem posiadania pochlebnej opinii o płycie, nie podważałem jej nawet.

Nie lubię też, kiedy ktoś bezpodstawnie nazywa kogoś tępakiem i kretynem, jak Ty Łosia po kilka razy. Z chodim np. mamy kompletnie różne poglądy, ale tez nie spodobałoby mi się, gdyby ktoś nagle zaczął mu "wtykać". I jak też pisałem wcześniej, co ignorujesz całkowicie, z niejednym z tych, za którymi się "wstawiłem" miałem spięcia i to gorsze niż z Tobą, jednak było zachowanie pewnej dawki kultury i jakiegoś poszanowania. Tobie trochę tego brakuje. I żeby było jasne, oceniam Cię jako wilkamacieja z forum, a nie Macka X z miejscowości Y.

Wyciągam rękę na zgodę, może następnym razem pokłócimy się o coś sensownego, tyle z mojej strony. Bo zrobimy z tego Modę na Sukces.

Pozdrawiam. Baśniowy Wojownik.

Stary, naprawdę nie chce mi się już z Tobą gadać. Nadajesz się na polityka. Mówisz dużo,ale żadnej w tym treści nie ma. "Znalazłem jak obrzucasz innych bla bla bla"....Niestety nie znalazłeś jak inni obrzucają mnie i to w tym samym wątku. Trini słynie z ciętego języka bla bla bla....I jest ok nie? Jak ja "słynę" z ciętego,to oznacza mój brak kultury :lol: Jesteś TOTALNIE nieobiektywny i rozmowa z Tobą to czysty bezsens. "Co ma wątek do rzeczy"....Napisałem Ci co. Poczytaj raz jeszcze, bo gada sie do Ciebie jak do ściany a odpowiadasz w ogóle nie nawiązując do moich postów. Uprawiasz swoje kolesiowskie uprzedzenia na wątku o płycie, a mi mówisz że go zaśmieciam. Tylko że ja piszę to kolejny raz kolejny - nie ma sensu. Nie wypowiedziałeś się o płycie....a no właśnie. To po co się udzielasz na wątku o płycie? Odpowiem Ci: aby bronić swoich kumpli, "którzy słyną z ciętego języka" przed człowiekiem używającym takiego samego, ale temu już "brak kultury" :lol: . Utwór nie znalazłem najgorszy a pierwszy jaki wyskoczył. Nie jestem fanem mesa, żeby wiedzieć który jest lepszy a który gorszy. Twoja argumentacja jest bez sensu w każdym zdaniu. Mam sobie stąd pójść bo nie podobają mi się Twoje kretyńskie obrazki? A ja wolę je skomentować niż stąd pójść.

PS. Piszesz do mnie "wilczku",a później piszesz że wyciągasz rękę? Faktycznie zostaliśy inaczej wychowani.

Postprzez Tauzen » 5 cze 2013, o 11:06

Widzę, że świat wkurwienia i wojen to codzienność, a nie najgorszy sen.
Pozdrawiam Was kumple!

:cry:

Postprzez sem » 5 cze 2013, o 11:15

Forumowa kozetka :) Dobre, przyda się, przynajmniej niektórym ;)

Postprzez chodi » 5 cze 2013, o 13:55

wilkmaciej napisał(a):Po 1: Podałeś dokładną definicję mojej bandy - w skrócie: nowy nie będzie podważał opinii starszych, a jego zdanie jest gówno warte. To nie jest obiektywna dyskusja, a kolesiostwo gdzie jeden broni drugiego, bo sie znają. O to właśnie mi chodziło.

Jeżeli się nie pomyliłeś to nie mój problem że masz taką bandę. I prośba żebyś swoich doświadczeń nie przenosił na innych.
To co napisałem zinterpretowałeś dokładnie 180stopni odwrotnie. Wyjaśniałem mechanizmy. Absolutnie nigdzie nie stwierdziłem że zdanie młodych jest "gówno warte". Wręcz przeciwnie. Tylko na Boga żeby to co napisze było: 1. po polsku; 2. zgodne z prawdą (raczej z faktami) 3. Posiadało argumenty jezeli jest teza. ... itd.
To co opisałem to miało pokazać aspekt społeczny grupy. Czasem to minus, czasem plus. Na pewno zawiązanie takich więzów nie ma na celu gnojenie innych. W każdym układzie jeżeli to widzę to sam reaguję.

Personalnie uważam że w dużej mierze narobiłeś sam tego burdelu. Wnioskuję to po naszej dyskusji w innym wątku oraz po lekturze wątku z Prosto. Powtórzę: w dużej mierze, nie w całości.

wilkmaciej napisał(a):Po 2 :

chodi napisał(a):Także polecam odpuszczenie radykalnego tonu i wyzywanie innych; a w zamian polubienie dyskusji z osobami o innych poglądach.

To jest do mnie, czy do reszty?

GŁÓWNIE do Ciebie.

Postprzez kolodent » 5 cze 2013, o 14:02

ojtam, ojtam jeszcze się nam wilk "uczłowieczy" i nabierze ogłady, by nie szukać daleko i wytykać palcami sam jestem tego przykładem. moje początki na forum w zasadzie można porównać 1/1 :oops:
dajcie sobie szansę aby każdy mógł "wyjść z twarzą" ;)
staram się jakoś bezstronnie podchodzić do tej afery bo po obu stronach widzę i pewne racje i spore zacietrzewienie.
mimo wszystko spróbowałbym "iść prosto"... ;)
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta

Następna strona

Powrót do FORUM