"Student wybiera jeden temat i pisze pracę zaliczeniową o objętości 6 – 10 stron maszynopisu (odstępy 1,5 wiersza, czcionka Times New Roman). Przy pisaniu pracy wykorzystywane są dane statystyczne z Roczników statystycznych, Rankingów Firm i innych źródeł precyzyjnie dokumentowanych w tekście (tytuł źródła, wydawnictwo, rok wydania numer tabeli, numer strony, tytuł czasopisma) Zadaniem studenta jest zbudowanie tabel zestawiających dla danego okresu czasu (wymienionego w tytule tematu) danych ilościowo - wartościowych i ich wnikliwa analiza a na jej podstawie przedstawiona ocena prezentowanych zagadnień. Tam gdzie na to pozwala temat pracy można wprowadzić część teoretyczną opracowania (maks. 2 – 3 strony) pisaną i również dokumentowaną przypisami w oparciu o literaturę przedmiotu. "
Potrzebuję to na przyszły tydzień najlepiej do czwartku.
Ewentualnie może być temat:
*Scharakteryzuj pierwszą „10” branży spożywczej(lub chemicznej, lub informatycznej, lub budowlanej, lub ubezpieczeniowej lub budowlanej lub bankowej) z listy 500 największych przedsiębiorstw w latach 2010 – 2012
*- Poziom i stopa inflacji w Polsce w latach 1990 – 2000 – analiza lub
-Poziom i stopa inflacji w Polsce w latach 1995 – 2005 – analiza lub
-Poziom i stopa inflacji w Polsce w latach 2000 – 2011 – analiza .
* Wykorzystując podstawowe mierniki oceny funkcjonowania gospodarki w skali makroekonomicznej przedstaw skalę kryzysu gospodarczego w Polsce w latach 2008 – 2012
*Przedstaw i scharakteryzuj wpływy i wydatki budżetu Polski w okresie przed i po wejściu do Unii Europejskiej
WIELKIE DZIĘKI Z GÓRY jeśli ktoś zdecyduje się mi pomóc

A teraz zjedzcie mnie za cudowny , nowy wątek. Wiem, że na starym forum był takowy odnośnie pomocy w takim temacie - tutaj niestety nie mogłam się doszukać.