1. pierwszy raz widziałem tak dobrze ogrodzony teren "imprezy masowej"

(więcej było ludzi za płotem niźli w środku miałem wrażenie)

2. Kult w formie - wielcem rad - nowe aranże są zacne (wioślarze jednakoż lepiej brzmią w wersji buldożej z przerywnikiem i zgaszonymi światłami)
3. znowu za cicho było (a słuch mam dobry nawet b.dobry)....audioline trza było podkręcić bo wiara obok mnie słyszała każde moje zaśpiewy - aż mi głupio było ale nie umiem/łem sie opanować
4. specjalny sektor "vip" pod samiutką sceną - jak miło

- pierwym raz widział na tego typu koncercie coś podobnego
5. barierki - patrz wyżej - ostrzegałem i "a nie mówiłem/pisałem" - w środku koncertu trza było kombinowac z podpórkami .....ehhh niektórzy nigdy nie pojmą pewnych oczywistości
6. koncert jak koncert - na Kult choćby i na koniec świat pojadę - rano jadąc z Torunia do Władka współczułem straszliwie ludności którą pogoda wystarszyła (lało) i postanowili się ewakuowac z Władka (korek od Władysławowa do samiutkiej Rumii - krzyżówka) - trza było wracać po koncercie - pusto i bez problemów
------------------
lista utworów jak wyżej

wyręczył mnie Luke a już chciałem podawać bom tym razem spamiętał całą
p.s. co do SKLEPIKU - BRAWOOOOO i nareszcie !!!! tak trzymać
pisałem już o tym w wątku którymś i widać poszli po rozum do głowy - sprzedaż nawet szła z tego co widziałem - i DOBRZE bardzo dobrze !!! tak trzymać ....w końcu XXI wiek mamy i trzeba wyjść do ludzi zwyczajnie
teraz czekamy na pomarańczową i Toruń oraz Gdynię -0 chyba że Pszczyna oraz Szczecin jeszcze wypadnie
Kult turysta/ści on tour
pozdr