Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby na poprawę motywacji? Trzeba było iśc do zawodówki to by teraz nie było problemów ;]
p.s. przepraszam, że komuś podjebałem wątek

kroy napisał(a):Nie chce mi się pisać tej pracy magisterskiej, kurwa.....
Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby na poprawę motywacji? Trzeba było iśc do zawodówki to by teraz nie było problemów ;]
p.s. przepraszam, że komuś podjebałem wątek:*
kroy napisał(a):Nie chce mi się pisać tej pracy magisterskiej, kurwa.....
Jaaasiek napisał(a):Od rana czuję takie dziwne pieczenie między palcami...
efiut napisał(a):Denerwuje mnie biurokracja, ech. Mam 2 dni na załatwienie jakiegoś papieru z ZUSu, i wysłanie tego na uczelnię.
Inaczej - nici z akademika i stypendium socjalnego. Nie będzie żerowania na kieszeni podatnika.
lia_nailo napisał(a):efiut napisał(a):Denerwuje mnie biurokracja, ech. Mam 2 dni na załatwienie jakiegoś papieru z ZUSu, i wysłanie tego na uczelnię.
Inaczej - nici z akademika i stypendium socjalnego. Nie będzie żerowania na kieszeni podatnika.
Przecież dwa dni temu nie powiedzieli Ci o tym papierze. Wystarczyło wcześniej przeczytać co jest potrzebne i do kiedy a problemu by nie było...
trini napisał(a):lia_nailo napisał(a):efiut napisał(a):Denerwuje mnie biurokracja, ech. Mam 2 dni na załatwienie jakiegoś papieru z ZUSu, i wysłanie tego na uczelnię.
Przecież dwa dni temu nie powiedzieli Ci o tym papierze. Wystarczyło wcześniej przeczytać co jest potrzebne i do kiedy a problemu by nie było...
ale tu chyba chodzi dyskretne o zwrócenie uwagi, że u efiuta "gimnazjum" nagle zamieniło się na "uczelnia".
efiut student! a nie jakiś już małolat. prawdziwy student z prawdziwymi studenckimi negatywnymi doświadczeniami.
:>
agt napisał(a):trini napisał(a):
ale tu chyba chodzi dyskretne o zwrócenie uwagi, że u efiuta "gimnazjum" nagle zamieniło się na "uczelnia".
efiut student! a nie jakiś już małolat. prawdziwy student z prawdziwymi studenckimi negatywnymi doświadczeniami.
:>
Trini, weź spierdalaj, co? idę oglądać trumny.
lia_nailo napisał(a):Jaaasiek napisał(a):Już mam nową myszkę
dziwnie to zabrzmiało.
lia_nailo napisał(a):trini, jeśli to są negatywne doświadczenia, to co będzie jak zacznie się rok akademicki?! przecież na studiach trzeba się szybko orientować w niektórych sprawach, a nie narzekać jaki zły system prowadzi uczelnia. Trochę mnie przerosła wypowiedź efiuta...
agt, dzięki. czasami mam wrażenie, że zaczynam się utożsamiać z lottą.
Granik napisał(a):Nie będzie w tym roku pigwówki. Nie ma surowca lub został zniszczony przez gradobicia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości