artek napisał(a):
to był genialny koncert, choć ostatni, to jak zapowiedział lider, zawsze można się reaktywować
na secie Litza napisał - CDN
no to, ten tego, nie martwić się, tylko głowa do góry i szykować się na następne sztuki
slaw napisał(a):artek napisał(a):
to był genialny koncert, choć ostatni, to jak zapowiedział lider, zawsze można się reaktywować
no to, ten tego, nie martwić się, tylko głowa do góry i szykować się na następne sztuki
Patrz, z Kazika i Litzy lepsi marketingowcy niż z tej Twojej Budki Suflera. Tu zakończenie działalności, tu znów wielka reaktywacja, tu ostatnia trasa w mieście, tu znów CDN
polake napisał(a):Koncert poprawny, natomiast poprzedni koncert w Stodole był zdecydowanie lepszy. Po entuzjastycznych recenzjach z innych miast spodziewałem się chyba czegoś więcej.
artek napisał(a):polake napisał(a):Koncert poprawny, natomiast poprzedni koncert w Stodole był zdecydowanie lepszy. Po entuzjastycznych recenzjach z innych miast spodziewałem się chyba czegoś więcej.
za dużo już widziałeś i słyszałeś
szkoda, że się minęliśmy
pozdr
muniekk napisał(a):Zawsze było dobrze.Nie pamietam koncertu który był kichą.
artek napisał(a):slaw napisał(a):artek napisał(a):
Patrz, z Kazika i Litzy lepsi marketingowcy niż z tej Twojej Budki Suflera. Tu zakończenie działalności, tu znów wielka reaktywacja, tu ostatnia trasa w mieście, tu znów CDN
ja to prosty chłopak jestem i nie rozkminiam niuansów marketingu
ale mam nadzieję, że BS zagra jeszcze kilka pożegnalnych tras, zanim szyja całkowicie wchłonie Romualda Lipko
slaw napisał(a):Krzysieq napisał(a):Tak patrzę i myślę, że kilka lat wstecz Kazik zrezygnował z zajebistego zespołu Buldog, który miał konkretną pakę muzyków, super koncerty, zajebiste pomysły, porządne teledyski i rzeszę fanów na rzecz, proszę się nie obrażać, słabej El Dupy, a teraz znów odgrzewa swoje utwory z nowym tworem. Nie rozumiem.
Ale w 2009 roku to było związane raczej z reaktywacją KNŻ, nie z El Dupą. Teraz jakby historia zatacza koło - KNŻ przechodzi w niebyt, więc pewnie z Proformą będzie więcej koncertów. Jest jedna różnica pomiędzy koncertami Buldoga z Kazikiem i Proformy z nim - dobór materiału. Buldog jechał praktycznie tym samym repertuarem koncertowym, z małymi odstępstwami. Proforma bardziej rotuje. No i na Proformie Kazik siedzi, pewnie też ma to znaczenie.![]()
slaw napisał(a):onyx napisał(a):Przecież zespół Buldog jest![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 140 gości