precz napisał(a):Rozumiem, że nawet na dwóch winylach ciężko by było zmieścić wszystkie te piosenki, ale czy ktoś wie dlaczego winylową edycję okrojono do zaledwie ośmiu piosenek na jednej płycie?
Grzesiek napisał(a):precz napisał(a):Rozumiem, że nawet na dwóch winylach ciężko by było zmieścić wszystkie te piosenki, ale czy ktoś wie dlaczego winylową edycję okrojono do zaledwie ośmiu piosenek na jednej płycie?
Nie okrojono, tylko dali inne piosenki. Ciekawe czy na kasecie będą jeszcze inne
Grzesiek napisał(a):precz napisał(a):Rozumiem, że nawet na dwóch winylach ciężko by było zmieścić wszystkie te piosenki, ale czy ktoś wie dlaczego winylową edycję okrojono do zaledwie ośmiu piosenek na jednej płycie?
Nie okrojono, tylko dali inne piosenki. Ciekawe czy na kasecie będą jeszcze inne
djadijos napisał(a):Niejeden boję się że w wykonaniu Janusza...
Niestety w Raggamuffin też mu nie wychodzi nawijka :/
wb83 napisał(a):djadijos napisał(a):Niejeden boję się że w wykonaniu Janusza...
Niestety w Raggamuffin też mu nie wychodzi nawijka :/
Właśnie... Janusz. Eh na winylu powinni sobie darować. Tylko osiem utworów na czarnej płycie... chłop nie jest tego godny
filip264 napisał(a):Ja nie rozumiem po co wciskać takie piosenki jak na przykład 'mój mąż', nie dając pasażera albo brż. Słabo ktoś to wybrał...
Neghe napisał(a):Nie wiem czy wrzucanie Polski, Konsumenta, Krwi Boga ma sens, wszyscy to znamy. Zamiast tego myślę, że mogłyby wejść inne, mniej osluchane numery..
onyx napisał(a):"Kasta Pianistów"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości