Recenzje "Prosto"

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Recenzje "Prosto"

Postprzez sem » 23 maja 2013, o 21:03

wójek napisał(a):jako, że wszyscy trzymają się tematu, też mam pewne spostrzeżenie, a raczej pytanie:
ktoś wie jak można by tanio i szybko zrobić w szklance drugie dno?

Włóż jedną szklankę w drugą.

Postprzez kolodent » 23 maja 2013, o 21:06

Zerkając na te tu napierdalanki (nie żebym wszystko to czytał) nie wytrzymałem do Dnia Dziecka i zakupiłem.
Gówno to kogo obchodzi prawdę mówiąc jakie mam zdanie o płycie więc jakoś analizować nie będę.
Gdzieś pamiętam czytałem co Kazik mówił, że teraz nie będą się dniami-nocami brandzlować nad selekcją numerów tylko dają jak leci. I słuchając "Prosto" mam właśnie wrażenie, że tak się stało. Jak dla mnie to spokojnie niemal połowy kawałków z tej płyty mogłoby nie być, wolałbym 10 kawałków zamiast 16. I chuj :mrgreen:
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta

Postprzez Jedras » 23 maja 2013, o 21:39

Mam taki pomysł - skończcie już tę jałową dyskusję;) Jedni drugich nie przekonają i tyle:P A ta cała przepychanka, o ile na początku była nawet zabawna, to teraz zrobiła się nudna i nieciekawa:P

Postprzez donkey » 23 maja 2013, o 21:40

kolodent napisał(a):Zerkając na te tu napierdalanki (nie żebym wszystko to czytał) nie wytrzymałem do Dnia Dziecka i zakupiłem.
Gówno to kogo obchodzi prawdę mówiąc jakie mam zdanie o płycie więc jakoś analizować nie będę.
Gdzieś pamiętam czytałem co Kazik mówił, że teraz nie będą się dniami-nocami brandzlować nad selekcją numerów tylko dają jak leci. I słuchając "Prosto" mam właśnie wrażenie, że tak się stało. Jak dla mnie to spokojnie niemal połowy kawałków z tej płyty mogłoby nie być, wolałbym 10 kawałków zamiast 16. I chuj :mrgreen:

Ja też bym wolał 10-12. Tylko pytanie: jakich? Nie da się każdemu dogodzić*. Resztę bym dał na single.
Widzę, że się spodobała Największa armia świata ;) .

*Gdyby wziąć ze 20-30 forumowiczów i każdy z nich miałby wybrać 12 kawałków z nowej płyty, to jestem ciekaw jaka by była część wspólna.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez pavulon » 23 maja 2013, o 22:57

A ja wam powiem że po ponad 20 odsłuchach albumu, nie wywaliłbym niczego. No może tylko "córki wesele", ale to tylko ze względu na tekst o niczym. Dla mnie "Prosto" jest genialnym albumem. Dużo lepszym od Hurry, Pindy, Salonu. Na prawdę jest to płyta która spokojnie może stać na półce obok OKSK.
Eeee kaseta, kaseta, kaseta,kaseta ha ha TDK!

Postprzez ekhm » 23 maja 2013, o 23:00

TO PISZĘ JA - KRZYSIEQ

Nie ma się przecież o co spinać. Ja sam nie kupiłem i nie słuchałem nowej płyty Kultu, bo jest strasznie chujowa. ;)

Pozdrawiam, Kret z Czarnobyla.

Postprzez wilkmaciej » 24 maja 2013, o 08:07

kubek napisał(a):Za samo takie zwrócenie się do kobiety przy mnie,dostałbyś w cymbał aż miło, tylko jeśli prawda co do Twojego wieku to chyba Ojcu musiałbym nastukać,albo pokazać co jego pociecha wypisuję w necie. Zresztą może niepotrzebnie to piszę,bo widzę że trini robi Cię jak chcę :D

Taki jesteś ostry kizior forumowy? hehe uwielbiam słuchać takich klawiaturowych cwaniaków. Druga sprawa, jakiej kobiety???? Do kobiet się tak nie zwracam. To jakaś wiejska bambera przeklinająca bardziej, niż małoletnia sucz z wielodzietnej patologicznej rodziny mieszkającej w lepiance, i czekająca na sobotnią dyskotekę w remizie. Jaka prawda co do wieku? że w grudniu kończe 11? No dokładnie tak jest. Wszyscy inteligenci na forum łyknęli jak młode pelikany. Widzę, że również reprezentujesz tę wyjątkowo bystrą grupę.

kubek napisał(a):trini robi Cię jak chcę :D

zajebiste....w podstawówce to było naprawdę ostre określenie, wzbudzające trwogę wrogów i respekt kolegów.

Nastukać to Ty możesz klocka na dzbanie.

Postprzez arielg » 24 maja 2013, o 09:23

Słucham tej płyty codziennie jadąc do pracy (dojazd trwa ok 2-3 piosenek) i po kilkukrotnym przesłuchaniu to stwierdzam, że co chwila coś nowego mi się podoba w tej płycie;) mało co przeskakuję, chyba tylko teide, za najlepsze nadal uważam alkoholika i moją myszkę, szkoda, ze nie ma tu jakieś 3 zwrotki. Nie sądziłem, ze piosenka o tak chujowym tytule tak mi się spodoba, cóż nie wolno oceniać książki po okładce a piosenki po tytule ;)

no i niestety plagiaty są z kcams i a kiedy nic was nie ochroni:/

Postprzez arielg » 24 maja 2013, o 09:31

donkey napisał(a):.

*Gdyby wziąć ze 20-30 forumowiczów i każdy z nich miałby wybrać 12 kawałków z nowej płyty, to jestem ciekaw jaka by była część wspólna.

1. Moja myszka
2. Największa armia świata
3. Opowiadam sie za miłością
4. nie chcę grac w reprezentacji
5. Mój mąż
6. Prosto
7.Układ zamknięty
8. Życie jest piękne
9. Wesele
10. Dziadek
11. Bomba
12. zabiłem ministra finansów

kolejność przypadkowa

Postprzez radush » 24 maja 2013, o 10:01

Oto i proszę bardzo. Sporządziłem na szybko ankietkę w której to można wybrać swoje top 10 płyty. Oczywiście nie ma na celu jakichkolwiek waśni i sporów co komu się podoba, a jedynie małe rozeznanie co komu podoba się, które co z powyższych wynika część forumowiczów chciała by mieć.
Wklejam link, kto chętny skorzysta.
http://www.ankietka.pl/ankieta/116227/t ... kultu.html

Postprzez wilkmaciej » 24 maja 2013, o 10:04

radush napisał(a):Oto i proszę bardzo. Sporządziłem na szybko ankietkę w której to można wybrać swoje top 10 płyty. Oczywiście nie ma na celu jakichkolwiek waśni i sporów co komu się podoba, a jedynie małe rozeznanie co komu podoba się, które co z powyższych wynika część forumowiczów chciała by mieć.
Wklejam link, kto chętny skorzysta.
http://www.ankietka.pl/ankieta/116227/t ... kultu.html

Ciężki wybór:) Czekam na więcej ankieterów, ciekaw wyników:)

Postprzez kolodent » 24 maja 2013, o 10:12

donkey napisał(a):*Gdyby wziąć ze 20-30 forumowiczów i każdy z nich miałby wybrać 12 kawałków z nowej płyty, to jestem ciekaw jaka by była część wspólna.

okładka ? :lol:

Postprzez Jaaasiek » 24 maja 2013, o 10:15

Prędzej cena ;)
Obrazek

Postprzez wilkmaciej » 24 maja 2013, o 10:22

Jaaasiek napisał(a):
Jestem w "Bandzie łosia", tworzymy układ zamknięty. Jak baśniowi wojownicy polujemy na trolle, wilki i Macierewiczów. Należymy do TWA. Powoli przejmujemy kontrolę na forum...

Śliczny masz ten podpis na dole. Idealnie obrazuje Twoje poczucie humoru. Jasiu...
Tak w ogóle, to widzę że bardzo się przejąłeś :lol:

Postprzez pokemon_mateusz » 24 maja 2013, o 13:45

wilkmaciej napisał(a):Ciężki wybór:) Czekam na więcej ankieterów, ciekaw wyników:)

Ankieta jest w Internecie, więc raczej ankieterów nie trzeba zatrudniać.

Postprzez babeo » 24 maja 2013, o 13:52

Jaaasiek napisał(a):Jestem w "Bandzie łosia"

Aaa gdzie szaaacunek dlaaa Guru?

Tej a na poważnie, załóżcie sobie watek, najlepiej i nazwie "śmietnik" i tam "Wylewajcie swój gniew na swoje porachunki" - parafrazując klasyka ;]

Postprzez wilkmaciej » 24 maja 2013, o 14:14

pokemon_mateusz napisał(a):
wilkmaciej napisał(a):Ciężki wybór:) Czekam na więcej ankieterów, ciekaw wyników:)

Ankieta jest w Internecie, więc raczej ankieterów nie trzeba zatrudniać.

Punkt dla Ciebie! :evil: Za rzadko chyba familiadę oglądam. Czekam więc na ankietowanych...hmmm też chyba nie. :( Nikt nikogo tutaj nie ankietuje. Niech będzie, wypełniających ankietę więc.

Postprzez kezlok » 24 maja 2013, o 15:38

arielg napisał(a):Słucham tej płyty codziennie jadąc do pracy (dojazd trwa ok 2-3 piosenek) i po kilkukrotnym przesłuchaniu to stwierdzam, że co chwila coś nowego mi się podoba w tej płycie;)
Dokładnie robię tak samo, choć dojazd u mnie trwa zazwyczaj tyle, że zdążam spokojnie przesłuchać całość i mam podobne odczucia ;) . I chyba nie wywaliłbym niczego, może poza córki wesela" i "dlaczego tak tu jest".. A parę dni temu jednak skróciłbym płytę o więcej. Oj, dobrze, naprawdę fajnie się tej płyty słucha. Co najlepsze - muzyczka i teksty czasami też często przez dłuższą część dnia siedzą mi w głowie. Nawet ostatnio "Dlaczego tak tu jest" a raczej nie przepadam za tym utworem :)

Postprzez uve » 24 maja 2013, o 15:51

Tak dla mnie wygląda ta Wasza prawie czterdziestostronicowa dyskusja

Kult Forum Strona Główna napisał(a):To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii.

Jakby ktoś chciał od razu mi zarzucić, że się pcham tam gdzie nie potrzeba i nie wnoszę nic do wątku ;)

Postprzez donkey » 24 maja 2013, o 15:57

uve napisał(a):Tak dla mnie wygląda ta Wasza prawie czterdziestostronicowa dyskusja

Kult Forum Strona Główna napisał(a):To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii.

Jakby ktoś chciał od razu mi zarzucić, że się pcham tam gdzie nie potrzeba i nie wnoszę nic do wątku ;)

Oj, nazywasz nas świrami i cytujesz regulamin forum ;) .
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez kubek » 24 maja 2013, o 16:06

wilkmaciej napisał(a):
kubek napisał(a):Za samo takie zwrócenie się do kobiety przy mnie,dostałbyś w cymbał aż miło, tylko jeśli prawda co do Twojego wieku to chyba Ojcu musiałbym nastukać,albo pokazać co jego pociecha wypisuję w necie. Zresztą może niepotrzebnie to piszę,bo widzę że trini robi Cię jak chcę :D

Taki jesteś ostry kizior forumowy? hehe uwielbiam słuchać takich klawiaturowych cwaniaków. Druga sprawa, jakiej kobiety???? Do kobiet się tak nie zwracam. To jakaś wiejska bambera przeklinająca bardziej, niż małoletnia sucz z wielodzietnej patologicznej rodziny mieszkającej w lepiance, i czekająca na sobotnią dyskotekę w remizie. Jaka prawda co do wieku? że w grudniu kończe 11? No dokładnie tak jest. Wszyscy inteligenci na forum łyknęli jak młode pelikany. Widzę, że również reprezentujesz tę wyjątkowo bystrą grupę.

kubek napisał(a):trini robi Cię jak chcę :D

zajebiste....w podstawówce to było naprawdę ostre określenie, wzbudzające trwogę wrogów i respekt kolegów.

Nastukać to Ty możesz klocka na dzbanie.

Głupio mi że się w to wciągnąłem, na pw przesyłam Ci wsjo co trzeba żeby się spotkać.Ja się już nie udzielam bo łatwo dałem z Siebie zrobić z siebie debila,już się w to nie bawię.

Postprzez kubek » 24 maja 2013, o 16:14

Czy On jest już zbanowany bo nie mogę nic na PW wysłać a na ogólnym danych poufnych nie wyślę.

Postprzez pokemon_mateusz » 24 maja 2013, o 17:33

Kocham ten wątek.

Obrazek

Postprzez kolodent » 25 maja 2013, o 08:15

pokemon_mateusz napisał(a):Kocham ten wątek.

Obrazek

ano, można powiedzieć "chcieliśmy dobrze a wyszło jak zwykle..."
to My ekipa forumowa... :oops:

Postprzez wójek » 25 maja 2013, o 11:35

kolodent- myślę, że to dobry pomysł na następną zwrotkę, albo wersję singlową;)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM