wójek napisał(a):jako, że wszyscy trzymają się tematu, też mam pewne spostrzeżenie, a raczej pytanie:
ktoś wie jak można by tanio i szybko zrobić w szklance drugie dno?
Włóż jedną szklankę w drugą.
wójek napisał(a):jako, że wszyscy trzymają się tematu, też mam pewne spostrzeżenie, a raczej pytanie:
ktoś wie jak można by tanio i szybko zrobić w szklance drugie dno?
kolodent napisał(a):Zerkając na te tu napierdalanki (nie żebym wszystko to czytał) nie wytrzymałem do Dnia Dziecka i zakupiłem.
Gówno to kogo obchodzi prawdę mówiąc jakie mam zdanie o płycie więc jakoś analizować nie będę.
Gdzieś pamiętam czytałem co Kazik mówił, że teraz nie będą się dniami-nocami brandzlować nad selekcją numerów tylko dają jak leci. I słuchając "Prosto" mam właśnie wrażenie, że tak się stało. Jak dla mnie to spokojnie niemal połowy kawałków z tej płyty mogłoby nie być, wolałbym 10 kawałków zamiast 16. I chuj
kubek napisał(a):Za samo takie zwrócenie się do kobiety przy mnie,dostałbyś w cymbał aż miło, tylko jeśli prawda co do Twojego wieku to chyba Ojcu musiałbym nastukać,albo pokazać co jego pociecha wypisuję w necie. Zresztą może niepotrzebnie to piszę,bo widzę że trini robi Cię jak chcę
kubek napisał(a):trini robi Cię jak chcę
donkey napisał(a):.
*Gdyby wziąć ze 20-30 forumowiczów i każdy z nich miałby wybrać 12 kawałków z nowej płyty, to jestem ciekaw jaka by była część wspólna.
radush napisał(a):Oto i proszę bardzo. Sporządziłem na szybko ankietkę w której to można wybrać swoje top 10 płyty. Oczywiście nie ma na celu jakichkolwiek waśni i sporów co komu się podoba, a jedynie małe rozeznanie co komu podoba się, które co z powyższych wynika część forumowiczów chciała by mieć.
Wklejam link, kto chętny skorzysta.
http://www.ankietka.pl/ankieta/116227/t ... kultu.html
donkey napisał(a):*Gdyby wziąć ze 20-30 forumowiczów i każdy z nich miałby wybrać 12 kawałków z nowej płyty, to jestem ciekaw jaka by była część wspólna.
Jaaasiek napisał(a):
Jestem w "Bandzie łosia", tworzymy układ zamknięty. Jak baśniowi wojownicy polujemy na trolle, wilki i Macierewiczów. Należymy do TWA. Powoli przejmujemy kontrolę na forum...
wilkmaciej napisał(a):Ciężki wybór:) Czekam na więcej ankieterów, ciekaw wyników:)
Jaaasiek napisał(a):Jestem w "Bandzie łosia"
pokemon_mateusz napisał(a):wilkmaciej napisał(a):Ciężki wybór:) Czekam na więcej ankieterów, ciekaw wyników:)
Ankieta jest w Internecie, więc raczej ankieterów nie trzeba zatrudniać.
Dokładnie robię tak samo, choć dojazd u mnie trwa zazwyczaj tyle, że zdążam spokojnie przesłuchać całość i mam podobne odczuciaarielg napisał(a):Słucham tej płyty codziennie jadąc do pracy (dojazd trwa ok 2-3 piosenek) i po kilkukrotnym przesłuchaniu to stwierdzam, że co chwila coś nowego mi się podoba w tej płycie;)
Kult Forum Strona Główna napisał(a):To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii.
uve napisał(a):Tak dla mnie wygląda ta Wasza prawie czterdziestostronicowa dyskusjaKult Forum Strona Główna napisał(a):To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii.
Jakby ktoś chciał od razu mi zarzucić, że się pcham tam gdzie nie potrzeba i nie wnoszę nic do wątku
wilkmaciej napisał(a):kubek napisał(a):Za samo takie zwrócenie się do kobiety przy mnie,dostałbyś w cymbał aż miło, tylko jeśli prawda co do Twojego wieku to chyba Ojcu musiałbym nastukać,albo pokazać co jego pociecha wypisuję w necie. Zresztą może niepotrzebnie to piszę,bo widzę że trini robi Cię jak chcę
Taki jesteś ostry kizior forumowy? hehe uwielbiam słuchać takich klawiaturowych cwaniaków. Druga sprawa, jakiej kobiety???? Do kobiet się tak nie zwracam. To jakaś wiejska bambera przeklinająca bardziej, niż małoletnia sucz z wielodzietnej patologicznej rodziny mieszkającej w lepiance, i czekająca na sobotnią dyskotekę w remizie. Jaka prawda co do wieku? że w grudniu kończe 11? No dokładnie tak jest. Wszyscy inteligenci na forum łyknęli jak młode pelikany. Widzę, że również reprezentujesz tę wyjątkowo bystrą grupę.kubek napisał(a):trini robi Cię jak chcę
zajebiste....w podstawówce to było naprawdę ostre określenie, wzbudzające trwogę wrogów i respekt kolegów.
Nastukać to Ty możesz klocka na dzbanie.
pokemon_mateusz napisał(a):Kocham ten wątek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 109 gości