radush napisał(a):Oto i proszę bardzo. Sporządziłem na szybko ankietkę w której to można wybrać swoje top 10 płyty. Oczywiście nie ma na celu jakichkolwiek waśni i sporów co komu się podoba, a jedynie małe rozeznanie co komu podoba się, które co z powyższych wynika część forumowiczów chciała by mieć.
Wklejam link, kto chętny skorzysta.
http://www.ankietka.pl/ankieta/116227/t ... kultu.html
donkey napisał(a):Życie jest piękne tak wysoko, a muzycznie to by idealnie na Kasetę nadawało jako zapychacz, bo tam jest kilka lepszych gitarowych piosenek.
kezlok napisał(a):Kto recenzję był popełnił?
babeo napisał(a):Nie mam akurat gazety przy sobie. Chyba Wiesław Weiss, ale nie jestem pewien.
Zaraz pewnie padna opinie, ze TR to slaba pozycja.
kezlok napisał(a):BTW grali na koncertach Największą armię, Zabiłem ministra czy Bombę? Bo póki co wydaje mi się, że w setlistach nie widziałem, a toż to zacne numery!
redhead napisał(a):dokładnie tak będzie - nie bój nic
coponiektórzy (nie wymienię personalnie) już pewnie szykują "działa" w stylu podobnym do "płyta się nie sprzedaje" bo przecież w OLIS jest na 30 którymś miejscu (.....przed premierą za okres 6-12V)
a poza tem wszyscy wiedzą jakie Weissa i TR łączą układy z Kazikiem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tak nawiasem mówiąc - krytykantom nie chodzi o obiektywność ale o dopier.... Kazikowi ad personam - tak dla zasady w stylu "ale urwał"
zawsze znajdzie się coś czym można przypier... a poza tem Teraz Rock to "gówniana" gazieta![]()
![]()
ostatnio słuchałem sobie w aucie 45-89 i PTDC - i dzisiaj gdyby wyszły byłyby zjeba..... totalnie przez "krytyków" objawionych
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):No, ale jak się przyjrzeć rozwojowi tego czy drugiego wątku, to widać, że tutaj próżno już liczyć na tego typu dyskusje wykraczające poza wzajemne klepanie się po pupkach.
babeo napisał(a):Zlamalem swoja zasade i z ciekawosci wlaczylem ignorowany post Losia. Po o mi to bylo to nie wiem. Mozna sie nie zgadzac z konkretna recenzja, ale atakowanie calego TR jest przejawem smiesznej malosci
babeo napisał(a):Zazdroszcze innym zespolom oficjalnych serwisow (fora itp) na ktorych uzytkownicy dali by sie pokroic za swojego fana, a tu?
Grabaz jednak mial racje.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 110 gości