Recenzje "Prosto"

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Recenzje "Prosto"

Postprzez wilkmaciej » 2 cze 2013, o 04:29

Panowie, łoś to megainteligent jakiego ziemia nie widziała do tej pory, dajcie mu spokój.... Ma też kilku wspaniałych współtowarzyszy, fanów swego intelektu. Nigdy nie zrozumiecie jego przesłania, bo poprostu was przerasta. Jego bogate słownictwo i niesamowicie konstruktywna krytyka wobec Kazimierza S., przekracza wasze potwornie chujowo-skromne horyzonty. W swej wielkości nie widzi niczyich argumentów. Jak choćby Kazika, że dziś śpiewa "dobrze być dziadkiem" bo chcąc nie chcąc wiek takowy go dopadł. Kazik popełnia moim zdaniem jeden podstawowy błąd.... Otóż śpiewa to co czuje sam, a nie to co czuje łoś. To go totalnie dyskredytuje jako artystę. Dziw bierze, że ta chujowa płyta dostaje dobre recenzje. Pozdrawiam, oddany fan jego cudowności - łosia.

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 2 cze 2013, o 09:27

Redhead, nawet bym kontynuował w tę polemikę o Teraz Rocku, ale od pewnego czasu się tu trzymam zasady DFTT, więc tak postąpię i dziś.

Postprzez Jaaasiek » 2 cze 2013, o 11:21

wilkmaciej napisał(a):bla bla bla

Obrazek
Obrazek

Postprzez donkey » 2 cze 2013, o 12:34

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Men, nie wiem czy Ty sobie zdajesz w ogóle sprawę z komizmu sytuacji:
klękasz tu przed postacią Kazika Jedynego Objawionego, cokolwiek rzeknie i cokolwiek nagra...

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Redhead, nawet bym kontynuował w tę polemikę o Teraz Rocku, ale od pewnego czasu się tu trzymam zasady DFTT, więc tak postąpię i dziś.

Don't feed the trolls? Tak Mistrzu.

Sam jesteś trollem. Kto tutaj klęka przed Kazikiem. Masz chopie paranoję jak Macierewicz - powinieneś iść do specjalisty. Wizualizuje ci się w główce jak klęka? Kolejny raz rzucasz hasła bez żadnego pokrycia, nie mające niczego wspólnego z rzeczywistością. Ponadto, w tym samym czasie piszesz o śmieszności sytuacji :lol:.

Nie masz argumentów, to nie dyskutujesz? Niech wreszcie do ciebie dotrze, że nawet jak opanujesz wszystkie słowniki świata i wszystkie encyklopedie, to nic nie znaczy. Inteligentnych ludzi poznaje się po tym, że potrafią stawiać hipotezę i udowadnić ją. Najbardziej jest to warte, gdy potrafią zrobić to prostymi słowami. Ty możesz sobie co najwyżej te swoje kategoryczne sądy pisać w podrzędnych gazecinach i na tym formum. To nie sztuka wytrenować sobie mózg, sztuką jest by rozumiał ludzi.

Jaaasiek napisał(a):

Obrazek

Bla, bla, bla.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez CZŁOWIEK - ŁOŚ » 2 cze 2013, o 14:09

donkey napisał(a):...

Gościu, ja cię nie zmuszam do odpowiadania na moje posty, a nawet ci to odradzam. Weź przyjmij raz na zawsze do wiadomości, że w tego typu rozmowy nie wchodzę z wyboru, a nie z bezradności.
Nie zamierzam się licytować na antyinteligenckie plucie ani żenujące osobiste przytyki. Ani z tobą, ani z nikim innym; ani w Internecie, ani w tzw. realu. Nie startuję w tej kategorii.
Jeśli moja decyzja, że zmilczę, poprawia ci samopoczucie, to się napawaj - na podobnej zasadzie umiałbym zrozumieć, że dres, który komuś takiemu jak ja daje w gębę pod klatką schodową, chwali się potem tym triumfem przed kolegami z ławkoskiej.

Co najwyżej mogę boleć odrobinę nad tym, że jeszcze całkiem niedawno nawet dość uparci antyinteligenccy szczekacze znikali z forum KKK, bo jakoś nie znajdowali tu sprzymierzeńców. Szybko odczuwali, że pomylili lokale. Znak czasów.

Postprzez wilkmaciej » 2 cze 2013, o 14:30

Jaaasiek napisał(a):

Obrazek

Jasieczku żałość mnie ogarnia...

Postprzez wilkmaciej » 2 cze 2013, o 14:37

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):
donkey napisał(a):...

Gościu, ja cię nie zmuszam do odpowiadania na moje posty, a nawet ci to odradzam. Weź przyjmij raz na zawsze do wiadomości, że w tego typu rozmowy nie wchodzę z wyboru, a nie z bezradności.
Nie zamierzam się licytować na antyinteligenckie plucie ani żenujące osobiste przytyki. Ani z tobą, ani z nikim innym; ani w Internecie, ani w tzw. realu. Nie startuję w tej kategorii.
Jeśli moja decyzja, że zmilczę, poprawia ci samopoczucie, to się napawaj - na podobnej zasadzie umiałbym zrozumieć, że dres, który komuś takiemu jak ja daje w gębę pod klatką schodową, chwali się potem tym triumfem przed kolegami z ławkoskiej.

Co najwyżej mogę boleć odrobinę nad tym, że jeszcze całkiem niedawno nawet dość uparci antyinteligenccy szczekacze znikali z forum KKK, bo jakoś nie znajdowali tu sprzymierzeńców. Szybko odczuwali, że pomylili lokale. Znak czasów.

Heheh..... Przechuj jest:) Nie ta kategoria donkey:) Łoś jest zbyt mądry na rozmowy:) Ja już dawno straciłem nadzieję że gość ma mózg i cokolwiek dociera do szczelnego łba:)

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Weź przyjmij raz na zawsze do wiadomości, że w tego typu rozmowy nie wchodzę z wyboru, a nie z bezradności.

Mistrz!!! :lol: :lol: :lol:

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Nie zamierzam się licytować na antyinteligenckie plucie ani żenujące osobiste przytyki. Ani z tobą, ani z nikim innym; ani w Internecie, ani w tzw. realu. Nie startuję w tej kategorii.

Mistrz x2 :lol: :lol:

Jasieczku teraz Twoja kolej! Szczekaj, broń pana!

Postprzez donkey » 2 cze 2013, o 14:40

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):

Z pierwszą częścią pierwszego zdania to się akurat zgodzę. Odradzać sobie możesz. Jak będziesz dalej pisał w takim stylu, to jak będę chciał, to się do tego ustosunkuję.

"Antyinteligenckie plucie"? Przepraszam, że nie piszę takich pięknych postów jak ty:

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Ale w przypadku "Teraz Rocka" to chyba nie ma większego znaczenia, nie? :lol:

Czytałeś chociaż przed napisaniem tego tę recenzję? To retoryczne pytanie, bo z kontekstu wynika, że nie wiesz kto jest jej autorem.

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Jeśli moja decyzja, że zmilczę, poprawia ci samopoczucie, to się napawaj - na podobnej zasadzie umiałbym zrozumieć, że dres, który komuś takiemu jak ja daje w gębę pod klatką schodową, chwali się potem tym triumfem przed kolegami z ławkoskiej.

Nie poprawia mi samopoczucia. Znowu masz jakieś urojenia. Ponadto, nie chwalę się tymbardziej tym przed nikim. Co najwyżej twoje pieprzenie pogarsza mi samopoczucie, ale nie bardzo.

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Co najwyżej mogę boleć odrobinę nad tym, że jeszcze całkiem niedawno nawet dość uparci antyinteligenccy szczekacze znikali z forum KKK, bo jakoś nie znajdowali tu sprzymierzeńców. Szybko odczuwali, że pomylili lokale. Znak czasów.

Nie wiedziałem, żeś taki refleksyjny. Ubolewaj sobie do woli, bo na prawdziwą refleksję to cię raczej nie stać.
Nie piszę na tym forum by zyskać sobie sprzymierzeńców. Mam gdzieś czy mnie tutaj lubią czy nie (nie zamierzam tutaj nikomu dupy lizać). A ty? Kończąc, jaki znowu znak czasów? O czym ty "do mnie gadasz"? Daruj sobie te swoje nic nie znaczące komunały.
Zmazując barwy lasom i polom, mknie balon nocy z knajpy gondolą

http://www.youtube.com/watch?v=raZ-ltWuS9I

Postprzez Jaaasiek » 2 cze 2013, o 14:45

A ja w końcu uległem pokusie i zakupiłem sobie tą płytę. I nie powiem, żeby to był nietrafiony zakup, ale też nie powiem żebym z wielką chęcią ją sobie puszczał od nowa w odtwarzaczu. Nawet już nie to, że się spodziewałem płyty całkiem przeciętnej, bo w moim odczuciu taka jest, ale jak dla mnie to jest ona na tym poziomie co Hurra! i PI. Nie przyciąga, nie wciąga, nie ma tego magnetyzmu. Teksty nie dają do myślenia, muzycznie jest bardzo dobrze ale jednak brakuje tej krzty wybitności, której ja, jako fan, ciągle oczekuję od Kultu. Nie podzielę zdania, że jest to świetna płyta, ale nie zgodzę się też, że beznadziejna. Po prostu dla mnie płyta, która ginie wśród tysiąca podobnych.

Gdybym miał postawić ocenę to tak jak ze starej anegdoty: Bardzo dobra odpowiedź. Dostateczny. Proszę usiąść.

Bardzo dobra linia melodyczna, płyta dostateczna na tyle, żeby zakupić, niedostateczna aby zaspokoić pragnienie.

Pozostaje jeszcze tylko ocenić jak nowe (u)twory sprawdzają się na koncertach.

wilkmaciej napisał(a):Jasieczku teraz Twoja kolej! Szczekaj, broń pana!

Gdybyś nie zachowywał się na forum jak skończony kretyn, który ledwo poprawnie po polsku czyta i pisze to pewnie potrafiłbyś na forum znaleźć kilka/kilkanaście moich zwad z Łosiem. Jednak różniły się od zwad z Tobą tym, że używaliśmy argumentów a nie wyzwisk i zachowania typu "rozemocjonowany gimnazjalista". Naprawdę współczuję Ci tego, że nie potrafisz zrozumieć kiedy ktoś Ci daje do zrozumienia, że go zwyczajnie irytujesz. Do tego nie muszę być w TWA, Bandzie Łosia, nie muszę chodzić z nikim z tych osób, które o to oskarżasz, za rękę. Mam swój rozum, swoje odczucia na Twój temat. Uważam Cię za typowego trolla, który się jeszcze napawa tym, że komuś dowali, ale nie potrafi przytoczyć konkretnych argumentów, tylko szukać spiny. Liczę się, że za te słowa dostanę bana, ale cóż... I właśnie też dlatego dla mnie i paru innych pozostaniesz Macierewiczem, szukającym spisków, układów i posiadaczem jedynej prawdy objawionej.

Obiecałem Ci swoje zdanie na temat płyty, masz je powyżej, przypomnę Ci tylko iż z góry wiedziałeś ponoć jakie ono będzie.
Obrazek

Postprzez Jaaasiek » 2 cze 2013, o 14:47

donkey napisał(a):Nie piszę na tym forum by zyskać sobie sprzymierzeńców. Mam gdzieś czy mnie tutaj lubią czy nie (nie zamierzam tutaj nikomu dupy lizać)

I tutaj Panie zgodziłbym się z Tobą, myślę, że nikt nie pisze z takiego powodu. Mądrze Pan prawisz. Tylko teraz spróbuj to co poniektórym wytłumaczyć, bo znowu zwietrzą spisek i powitamy Cię w TWA z radością.
Obrazek

Postprzez wilkmaciej » 3 cze 2013, o 10:02

Jaaasiek napisał(a):
donkey napisał(a):Nie piszę na tym forum by zyskać sobie sprzymierzeńców. Mam gdzieś czy mnie tutaj lubią czy nie (nie zamierzam tutaj nikomu dupy lizać)

I tutaj Panie zgodziłbym się z Tobą, myślę, że nikt nie pisze z takiego powodu. Mądrze Pan prawisz. Tylko teraz spróbuj to co poniektórym wytłumaczyć, bo znowu zwietrzą spisek i powitamy Cię w TWA z radością.

Zakończyłem już Jasieczku dyskusję z Tobą. Nie chce mi się już komentować Twojej głupkowatej argumentacji, opowiadania o Twej merytorycznej dyskusji (o trollowaniu). Piszesz jakieś kocopoły, że nie umiem pisać i czytać - ot takie szczeniackie pierdolenie bez ładu i składu, a na koniec nazywasz to merytoryczną dyskusją. Dlatego kończę. Wklejaj swoje śliczne gimbazjalne obrazeczki i dalej strugaj kolejnego forumowego bystrzaka-błyskotka.

Postprzez cytrynowy » 3 cze 2013, o 14:17

Obrazek

To pora na kolejny gimbazjalny obrazek, z przesłaniem. Podobnie było przy normajeane i paru innych wynalazkach.
"To tylko jest naszą trwałą własnością, cośmy sami przeżyli"
Leopold Ungeheuer

Postprzez wilkmaciej » 3 cze 2013, o 14:27

cytrynowy napisał(a):Obrazek

To pora na kolejny gimbazjalny obrazek, z przesłaniem. Podobnie było przy normajeane i paru innych wynalazkach.

Ja za idiotów uważam ludzi, którzy w jakiejkolwiek dyskusji (tudzież kłótni), jako argumentów używają takich kretyńskich obrazków. Jednak z pewnośćią jesteście pokoleniem które chodziło do gimnazjum właśnie, więc w dyskusji, poza takimi wykopanymi w google perełkami się po was więcej nie spodziewam.
Myślisz że wstawienie tego tutaj, powoduje że stajesz się szachistą czy gołębiem w tej dyskusji?

Postprzez Maro » 3 cze 2013, o 15:13

Przykro mi, cytrynowy. Przegrałeś! O, i coś ci nasrało na czoło.
L: Tak samo źle byłoby mi w towarzystwie kogoś kto jest zoofilem, pedofilem, albo fetyszystą takim co lubi być poniżanym podczas hmm "seksu".
CZ-Ł: Zapomniałeś jeszcze wymienić morderców, gwałcicieli i Arabów, bo porwali Stasia i Nel.

Postprzez Jaaasiek » 3 cze 2013, o 15:13

I kolejne pudło. Niestety nie objął mnie czas gimnazjów, a szkoda, bo byłbym teraz młodszy przynajmniej.

A po kolejnym przesłuchaniu "Prosto" jednak stwierdzam, że Układ Zamknięty zagości w odtwarzaczu mp3 na dłużej.
Obrazek

Postprzez wilkmaciej » 3 cze 2013, o 15:50

Jaaasiek napisał(a):I kolejne pudło. Niestety nie objął mnie czas gimnazjów, a szkoda, bo byłbym teraz młodszy przynajmniej.

A po kolejnym przesłuchaniu "Prosto" jednak stwierdzam, że Układ Zamknięty zagości w odtwarzaczu mp3 na dłużej.

Tymbardziej więc dziwią Twoje "argumenty".

Postprzez wilkmaciej » 3 cze 2013, o 16:28

Jaaasiek napisał(a):

hmmmmm a pamiętam jak pisałeś tak:

Jaaasiek napisał(a):A udzielam się właśnie z powodu Twoich ataków na ludzi których szanuję, a niektórych znam osobiście.

Nazwałeś moją dyskusję atakiem na ludzi, których szanujesz bo wkurwiło Cię to, że mam inne zdanie niż "Twoi". Przypominam, że płyty nawet wtedy nie słyszałeś. Czy to nie zaprzeczenie tego co piszesz powyżej?

Postprzez dzior » 3 cze 2013, o 19:37

cały czas sie kłócąc jesteście wszyscy KURWA równi
podajcie sobie ręce koledzy :evil:
Przecież
Jedyna osoba, której ufam
Jedyna dusza bliska, którą mam
Jedyna osoba, której ufam
Jedyna dusza bliska, którą mam

Postprzez wójek » 3 cze 2013, o 20:02

dobrze być dziadkiem

Postprzez kolodent » 3 cze 2013, o 21:27

jak to się onegdaj pisało ?
... ojajebie :D

że wam się chce :shock:
im lepiej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta

Postprzez kroy » 4 cze 2013, o 00:44

Pamietacie ten program, gdzie się ludzie przesiadali i się decydowało kto ma rację? Decyzja należy do Ciebie, teraz czas na zajmowanie miejsc!
A ja widzę, że świat już prawie runął...
i co? i mam, kurwa, dobry humor

Postprzez redhead » 4 cze 2013, o 00:46

CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Redhead, nawet bym kontynuował w tę polemikę o Teraz Rocku, ale od pewnego czasu się tu trzymam zasady DFTT, więc tak postąpię i dziś.

zasady owej trzymaj się zatem dalej (szczególnie gdy przeglądasz się rano w lustrze)
:P
pzdr
"Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę"

Postprzez sem » 4 cze 2013, o 00:47

Cytrynowy - ładny obrazek, nie znałem :)

Postprzez I.W.O. » 4 cze 2013, o 02:22

Wpadłem po dłuższej przerwie na forum. Tego się nie spodziewałem. Ataki na Łosia za to, że czytelnie i jasno przedstawia i argumentuje swoje zdanie. Wyśmiewanie i atakowania faceta za to, że ma swoje zdanie i jeszcze śmie je "inteligencko" argumentować przynosi ujmę każdemu cywilizowanemu człowiekowi.

Postprzez Magneto » 8 cze 2013, o 01:32

I.W.O. napisał(a):Wpadłem po dłuższej przerwie na forum. Tego się nie spodziewałem. Ataki na Łosia za to, że czytelnie i jasno przedstawia i argumentuje swoje zdanie. Wyśmiewanie i atakowania faceta za to, że ma swoje zdanie i jeszcze śmie je "inteligencko" argumentować przynosi ujmę każdemu cywilizowanemu człowiekowi.

Kurde bele - z całym szacunkiem dla Kazika i spółki, ale czegoś mi w tych ostatnich płytach brakuje. Nie wiem, czy to idzie z wiekiem, pewnie po czę

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM