CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Men, nie wiem czy Ty sobie zdajesz w ogóle sprawę z komizmu sytuacji:
klękasz tu przed postacią Kazika Jedynego Objawionego, cokolwiek rzeknie i cokolwiek nagra...
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Redhead, nawet bym kontynuował w tę polemikę o Teraz Rocku, ale od pewnego czasu się tu trzymam zasady DFTT, więc tak postąpię i dziś.
Jaaasiek napisał(a):wilkmaciej napisał(a):bla bla bla
donkey napisał(a):...
Jaaasiek napisał(a):wilkmaciej napisał(a):bla bla bla
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):donkey napisał(a):...
Gościu, ja cię nie zmuszam do odpowiadania na moje posty, a nawet ci to odradzam. Weź przyjmij raz na zawsze do wiadomości, że w tego typu rozmowy nie wchodzę z wyboru, a nie z bezradności.
Nie zamierzam się licytować na antyinteligenckie plucie ani żenujące osobiste przytyki. Ani z tobą, ani z nikim innym; ani w Internecie, ani w tzw. realu. Nie startuję w tej kategorii.
Jeśli moja decyzja, że zmilczę, poprawia ci samopoczucie, to się napawaj - na podobnej zasadzie umiałbym zrozumieć, że dres, który komuś takiemu jak ja daje w gębę pod klatką schodową, chwali się potem tym triumfem przed kolegami z ławkoskiej.
Co najwyżej mogę boleć odrobinę nad tym, że jeszcze całkiem niedawno nawet dość uparci antyinteligenccy szczekacze znikali z forum KKK, bo jakoś nie znajdowali tu sprzymierzeńców. Szybko odczuwali, że pomylili lokale. Znak czasów.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Weź przyjmij raz na zawsze do wiadomości, że w tego typu rozmowy nie wchodzę z wyboru, a nie z bezradności.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Nie zamierzam się licytować na antyinteligenckie plucie ani żenujące osobiste przytyki. Ani z tobą, ani z nikim innym; ani w Internecie, ani w tzw. realu. Nie startuję w tej kategorii.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):
Gościu, ja cię nie zmuszam do odpowiadania na moje posty, a nawet ci to odradzam. Weź przyjmij raz na zawsze do wiadomości, że w tego typu rozmowy nie wchodzę z wyboru, a nie z bezradności.
Nie zamierzam się licytować na antyinteligenckie plucie ani żenujące osobiste przytyki. Ani z tobą, ani z nikim innym; ani w Internecie, ani w tzw. realu. Nie startuję w tej kategorii.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Ale w przypadku "Teraz Rocka" to chyba nie ma większego znaczenia, nie?
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Jeśli moja decyzja, że zmilczę, poprawia ci samopoczucie, to się napawaj - na podobnej zasadzie umiałbym zrozumieć, że dres, który komuś takiemu jak ja daje w gębę pod klatką schodową, chwali się potem tym triumfem przed kolegami z ławkoskiej.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Co najwyżej mogę boleć odrobinę nad tym, że jeszcze całkiem niedawno nawet dość uparci antyinteligenccy szczekacze znikali z forum KKK, bo jakoś nie znajdowali tu sprzymierzeńców. Szybko odczuwali, że pomylili lokale. Znak czasów.
wilkmaciej napisał(a):Jasieczku teraz Twoja kolej! Szczekaj, broń pana!
donkey napisał(a):Nie piszę na tym forum by zyskać sobie sprzymierzeńców. Mam gdzieś czy mnie tutaj lubią czy nie (nie zamierzam tutaj nikomu dupy lizać)
Jaaasiek napisał(a):donkey napisał(a):Nie piszę na tym forum by zyskać sobie sprzymierzeńców. Mam gdzieś czy mnie tutaj lubią czy nie (nie zamierzam tutaj nikomu dupy lizać)
I tutaj Panie zgodziłbym się z Tobą, myślę, że nikt nie pisze z takiego powodu. Mądrze Pan prawisz. Tylko teraz spróbuj to co poniektórym wytłumaczyć, bo znowu zwietrzą spisek i powitamy Cię w TWA z radością.
cytrynowy napisał(a):
To pora na kolejny gimbazjalny obrazek, z przesłaniem. Podobnie było przy normajeane i paru innych wynalazkach.
Jaaasiek napisał(a):I kolejne pudło. Niestety nie objął mnie czas gimnazjów, a szkoda, bo byłbym teraz młodszy przynajmniej.
A po kolejnym przesłuchaniu "Prosto" jednak stwierdzam, że Układ Zamknięty zagości w odtwarzaczu mp3 na dłużej.
Jaaasiek napisał(a):donkey napisał(a):Nie piszę na tym forum by zyskać sobie sprzymierzeńców. Mam gdzieś czy mnie tutaj lubią czy nie (nie zamierzam tutaj nikomu dupy lizać)
I tutaj Panie zgodziłbym się z Tobą, myślę, że nikt nie pisze z takiego powodu. Mądrze Pan prawisz. Tylko teraz spróbuj to co poniektórym wytłumaczyć, bo znowu zwietrzą spisek i powitamy Cię w TWA z radością.
Jaaasiek napisał(a):A udzielam się właśnie z powodu Twoich ataków na ludzi których szanuję, a niektórych znam osobiście.
CZŁOWIEK - ŁOŚ napisał(a):Redhead, nawet bym kontynuował w tę polemikę o Teraz Rocku, ale od pewnego czasu się tu trzymam zasady DFTT, więc tak postąpię i dziś.
I.W.O. napisał(a):Wpadłem po dłuższej przerwie na forum. Tego się nie spodziewałem. Ataki na Łosia za to, że czytelnie i jasno przedstawia i argumentuje swoje zdanie. Wyśmiewanie i atakowania faceta za to, że ma swoje zdanie i jeszcze śmie je "inteligencko" argumentować przynosi ujmę każdemu cywilizowanemu człowiekowi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 137 gości