Ekstraklasa

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Ekstraklasa

Postprzez wr » 29 maja 2013, o 16:10

Ok, ok. Jedno mnie tylko zastanawia. Jak można było złodzieja i kurwę przyjmować niczym zbawcę klubu wiedząc co narobił w Katowicach!?
Echo wyje "łuuu" i straszy...
Wilkami, wojnami, kryzysami, kredytami, szaleńcami za sterami, ruskami, żydami, gejami, brudasami, rękawami z asami, forami ze specami, nocami z babami z wąsami

ratunku

Postprzez Buli » 29 maja 2013, o 17:15

wr napisał(a):Ok, ok. Jedno mnie tylko zastanawia. Jak można było złodzieja i kurwę przyjmować niczym zbawcę klubu wiedząc co narobił w Katowicach!?

Może liczono,że będzie "dobrym wujkiem",jednak odmieni los i odtąd Polonia będzie klubem mlekiem i miodem płynącym ?
ja naprawdę mam szacunek do siebie ...... Goomi _ Tomasz Gomółka, Kraków, Nowa Huta

Postprzez LUCAS » 30 maja 2013, o 15:44

wr napisał(a):Ok, ok. Jedno mnie tylko zastanawia. Jak można było złodzieja i kurwę przyjmować niczym zbawcę klubu wiedząc co narobił w Katowicach!?

mocne słowa ale niestety prawdziwe
DLACZEGO SA TAKIE PIEKNE,
DLACZEGO TAK ZLE DLA LUDZI,
DLACZEGO MOJE BIESZCZADY,
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Jaaasiek » 4 cze 2013, o 10:49

http://www.youtube.com/watch?v=__W-A2Rk ... e=youtu.be

bramka sezonu w Ekstraklasie wg. internautów.

Ale trzeba przyznać, że akcja indywidualna zajebista.
Obrazek

Postprzez chodi » 4 cze 2013, o 22:12

Buli napisał(a):

Może liczono,że będzie "dobrym wujkiem",jednak odmieni los i odtąd Polonia będzie klubem mlekiem i miodem płynącym ?

Z tego co pamiętam to jako zbawcy go kibice nie przyjmowali.

Postprzez LUCAS » 5 cze 2013, o 09:33

Jaaasiek napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=__W-A2RkphM&feature=youtu.be

bramka sezonu w Ekstraklasie wg. internautów.

Ale trzeba przyznać, że akcja indywidualna zajebista.

moim zdaniem byly lepsze co nie zmienia faktu ze ladna. wiekszosc takich strzalow leci niestety w kosmos
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Nikos » 5 cze 2013, o 12:31

Tu rozumiem chodzi o całość - uwolnienie i strzał, a jakie były lepsze?

Postprzez Jaaasiek » 5 cze 2013, o 12:44

No sam strzał godny uwagi, ale było takich naście. Tutaj tez moim zdaniem, jak Nikos zauważył, chodzi o akcję jako całość. Messi też pięknych goli nie strzela, ale w połączeniu z akcjami to kilka jego bramek kandyduje do najpiękniejszych w sezonie.
Obrazek

Postprzez LUCAS » 5 cze 2013, o 12:59

Nikos napisał(a):Tu rozumiem chodzi o całość - uwolnienie i strzał, a jakie były lepsze?

Podgorski w meczu Piasta z Jagiellonia, Tonev w meczu z Polonia. Jesli chodzi o uwolnienie to chocby Kosecki z widzewem albo sobota z podbeskidziem.

To juz sa 4 ktore mi sie bardziej podobaly.
TAK KOCHAM I NIENAWIDZE.

Postprzez Nikos » 5 cze 2013, o 15:13

Dla mnie bramka Podgórskiego bardzo podobna minus właśnie to pozbycie się dwóch przeciwników. Od tej bym wolał
Lovrencsicsa z Koroną.
Tonev szacunek bo pozycja dużo trudniejsza, piłka wpadła od poprzeczki, ale mimo wszystko jak dla mnie to więcej szczęścia. No i sama akcja to raczej jej brak.
Akcję Koseckiego i Soboty stawiam na równi z Kaźmierczakiem, chociaż z reguły jednak potężne strzały robią większe wrażenie i pewnie to przeważyło.
Chociaż wszystkie bramki ładne i proponuję się nie kłócić tylko pooglądać
http://www.youtube.com/watch?v=bEcOm9tTPdE
zwłaszcza te osoby które twierdzą że w polskiej lidze ładne bramki nie padają ;-)

Postprzez Nikos » 7 cze 2013, o 15:19

A uważacie że Demjan zasłużył na tytuł najlepszego zawodnika ligi?

Postprzez Holba » 20 cze 2013, o 21:26

Obrazek

Wojtek Mierowski, Creative Director w agencji BNA:

Nowe logo i system identyfikacji Ekstraklasy jest elementem profesjonalizacji marki polskiej Ekstraklasy. Rebranding od strony wizualnej wprowadza nowe silne logo i wyrazisty system identyfikacji. Podkreśla "klubowość" rozgrywek, metaforyzuje ją w znaku sferą piłki z łatek, które jak poszczególne Kluby Ekstraklasy składają się na całą elitę polskiej piłki nożnej.

Wprowadzenie w centralną łatę w znaku, litery "e" w układzie heraldycznym umożliwia wyrazistą komunikację marki nawet w bardzo skróconej formie. Tak zaprojektowany znak Ekstraklasy staje się znakiem klubu klubów, areny męskich zmagań, w którym i zawodników, i kibiców łączą piłkarskie, męskie emocje.

co za belkot. niezle musza tam cpac.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez Leavandor » 20 cze 2013, o 22:13

Holba Ty akurat pewnie się cieszysz, ale mnie boli fakt, że gieksa spada. A mogliście(wiadomo ze nie) im pomóc w ostatniej kolejce.
Gieksa zasłużyła na utrzymanie. Spaść powinien raczej Ruch.

Postprzez Holba » 20 cze 2013, o 23:35

Leavandor napisał(a):Holba Ty akurat pewnie się cieszysz, ale mnie boli fakt, że gieksa spada. A mogliście(wiadomo ze nie) im pomóc w ostatniej kolejce.
Gieksa zasłużyła na utrzymanie. Spaść powinien raczej Ruch.

Nie oszukujmy sie... masz racje :D
Z ta przegrana z PBB to nie do konca tak, gdyby Ruch byl zagrozony to staneli by na glowie aby wygrac.
Jeżdżę bo chcę
Jeżdżę bo życie jest złe
Czy są pieniądze czy nie
Jeżdżę bo bawić się chcę
Jeżdżę bo wciąż kocham cie
Widzewie

Postprzez wr » 21 cze 2013, o 10:04

W Bełchatowie jest co najwyżej GKS. Nie "gieksa".
Echo wyje "łuuu" i straszy...
Wilkami, wojnami, kryzysami, kredytami, szaleńcami za sterami, ruskami, żydami, gejami, brudasami, rękawami z asami, forami ze specami, nocami z babami z wąsami

ratunku

Postprzez Leavandor » 21 cze 2013, o 22:19

wr napisał(a):W Bełchatowie jest co najwyżej GKS. Nie "gieksa".

Jakim prawem zastrzegasz ten akronim dla innych klubów, wyłączając GKS Bełchatów?

Postprzez Maro » 22 cze 2013, o 18:19

Tu nie chodzi o zastrzeganie, tylko tak się po prostu mówi. Ja jak zobaczyłem to zdanie o spadającej gieksie, to się po prostu zgubiłem.
L: Tak samo źle byłoby mi w towarzystwie kogoś kto jest zoofilem, pedofilem, albo fetyszystą takim co lubi być poniżanym podczas hmm "seksu".
CZ-Ł: Zapomniałeś jeszcze wymienić morderców, gwałcicieli i Arabów, bo porwali Stasia i Nel.

Postprzez Leavandor » 22 cze 2013, o 18:35

Maro napisał(a):Tu nie chodzi o zastrzeganie, tylko tak się po prostu mówi. Ja jak zobaczyłem to zdanie o spadającej gieksie, to się po prostu zgubiłem.

W każdym razie dla Bełchatowian, takie określenie to normalka.

Postprzez Jaaasiek » 9 lip 2013, o 09:41

http://www.e-gory.pl/index.php/mp3-posl ... o-Oka.html

najpierw kazać im wyczyścić wszystko na cycuś, a potem 2 lata ciężkich robót w kamieniołomie, albo przy budowie dróg (wspomaganych batem) - niech się bydło nauczy
Obrazek

Postprzez ekhm » 12 lip 2013, o 18:22

TO PISZĘ JA - KRZYSIEQ

Nie wiem, czy znów nie przeoczyłem, ale jakby co, to stworzyłem nową prywatną ligę w Fantasy Lidze: 584487350.

W tym sezonie celuję w Mistrza. ;)

Postprzez slaw » 12 lip 2013, o 20:40

ekhm napisał(a):TO PISZĘ JA - KRZYSIEQ

Nie wiem, czy znów nie przeoczyłem, ale jakby co, to stworzyłem nową prywatną ligę w Fantasy Lidze: 584487350.

Wreszcie ktoś mnie wyręczył. Dołączyłem. A Mistrza tak łatwo nie oddam :)

Postprzez Mr Mojo Risin » 19 lip 2013, o 08:42

ekhm napisał(a):TO PISZĘ JA - KRZYSIEQ

Mało nas w tej lidze jak na razie. 4 drużyny to tylko połowa składu z poprzedniej edycji. Z mojej strony dołączy po południu jeszcze jeden klub, zarejestrowany na żonę, której dałem prawo do nazwy klubu i ewentualnych zysków. Więc uczestników będzie co najmniej 5.
Cała Polska w cieniu Śląska

Postprzez ekhm » 19 lip 2013, o 13:22

Mr Mojo Risin napisał(a): Z mojej strony dołączy po południu jeszcze jeden klub, zarejestrowany na żonę, której dałem prawo do nazwy klubu i ewentualnych zysków. Więc uczestników będzie co najmniej 5.

To piszę ja - KRZYSIEQ:

Też gram dwoma drużynami. Konto udostępniła mi ekhm. Postaram się o jeszcze jednego gracza - Sema.

BTW, czy ktoś z Was gra/grał w Wygraj Ligę? Wczoraj i tam założyłem drużynę. Budżet ten sam, ale są duże różnice w wycenie piłkarzy.

Postprzez trini » 19 lip 2013, o 14:40

big badda boom

Postprzez sem » 21 lip 2013, o 10:27

trini napisał(a):http://www.facebook.com/pages/L%C3%AA-Gia-Huy/552553361444478?fref=ts

Kupuję go!

the sems nie zdążyli wrócić na pierwszą kolejkę z obozu przygotowawczego, ale postarają się dołączyć od drugiej ;) Krzysieq - w wygraj ligę grałem w edycję papierową, gdzieś na przełomie lat 90tych i 2000nych, jak Smuda objął Legię i sprowadzał do niej piłkarzy z Widzewa. To chyba był pierwszy tego typu "konkurs". Ale współczesnych edycji nie obczajałem i nie wiem, nie wiem nic :)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FORUM