lothian napisał(a):ja polecam 2 świetne seriale, które oglądałem w całości ( reszta po 5-12 min.)
1. RObin Hood ( z przepiękną muzyką Clannad )
2.Miasteczko Twin Peaks ( z NIESAMOWITĄ muza Angelo Badalamenti ) POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gad napisał(a):Ja właśnie Sherlocka oglądam. Bardzo wciągające.
somekind napisał(a):gad napisał(a):Ja właśnie Sherlocka oglądam. Bardzo wciągające.
A ja na tej akurat profanacji usypiałem. Żeby nie było - rozumiem i doceniam koncepcję "srały muchy będzie wiosna" w filmach sensacyjnych, ale nie w czymś, po czym spodziewałbym się jakiegoś poziomu.
somekind napisał(a):gad napisał(a):Ja właśnie Sherlocka oglądam. Bardzo wciągające.
A ja na tej akurat profanacji usypiałem. Żeby nie było - rozumiem i doceniam koncepcję "srały muchy będzie wiosna" w filmach sensacyjnych, ale nie w czymś, po czym spodziewałbym się jakiegoś poziomu.
marman napisał(a):Ja czekałem na Paradoks w czwartek i ... nie miałem głosu na TVP2próbowałem 10 minut z telegazetą i napisami dla niesłyszących ale to nie to samo. Dziś czekam na powtórkę
bracie napisał(a):Dla mnie prokurator - Jakubik i naczelnik - Bluszcz - to strzał w 10. Absolutne klasyki to "Glina" i "Pitbull", Paradoksowi ciężko będzie dorównać.
taataah napisał(a):aha seriale ogladam tu http://iitv.info/ bo niektórzy szukaja po omacku
Karma napisał(a):A ja z kolei nie mogę się doczekać 7 sezonu Dextera, świetnie się 6 skończył. Kto nie oglądał, niechaj żałuje
taataah napisał(a):poza tym w serialach nima co oglądać - taka jest moja koncepcja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 54 gości