Seta nie pamiętam dokładnie, ale była "Marysia", był "Pasażer" no i na bisach "Polska". Pojawiły się też takie smaczki jak "Wróci wiosna Baronowo", "Niejeden" czy "Poznaj swój raj". Jeśli ktoś był i pamięta całą setlistę, to prosiłbym o wrzucenie. Ogólnie koncert na plus, chłopaki w dobrej formie, Kazik również. Ludzi dopisało średnio, ale przy cenie biletu festivalowego 40 zł za 2-3 konkretne zespoły to właściwie nie ma się co dziwić. Na każdym kroku było widać, że impreza ma "nabić sakwę". Wcześniej nieco zagrał Kukiz, który to ciekawe dość widowisko dał. Wolałbym gdyby zagrał koncert w całości z takich kawałków jak "Silesian Song" czy grane na początku "Iron Man" oraz "Paranoik", ale rozumiem że ze swoją "misją" musi trafić do większej publiczności, dlatego też przyciąga ludzi radiowymi hitami w stylu "Bo tutaj jest jak jest".
Pozdrawiam Carlosa bo udało mi się go spotkać pod sceną, więc mogę to uznać za pierwsze "Forumowe"

spotkanie w mini składzie. Pozdrawiam więc także wszystkich którzy się zjawili a nie było dane mi ich poznać.