" Płyty i single które posiadam na sprzedaż
12 groszy (Singiel)
Cztery pokoje (Singiel) (2 Sztuki)
W Polskę idziemy (Singiel)
Andrzej Gołota (Singiel)
Las Maquinas de la Muerte (singel)
Występ (3 sztuki)
Brooklyńska Rada Żydów (Singiel) (2 sztuki)
Gdy nie ma dzieci (Singiel)
Ostateczny krach systemu korporacji (2 sztuki)
Salon Recreativo
Tata Kazika Tata 2"
Takie treści na aukcjach są niedozwolone i na dodatek zablokowali mu sprzedaż.
4 płytki zdążył sprzedać poza allegro a lista którą podawał w opisach była nie pełna jak później napisał nie chciało mu się wszystkiego spisywać.Wymieniłem z nim parę wiadomości w celu uzyskania jak najwięcej płyt od niego a że chciał sporą sumę to zaproponowałem mu coś w zamian jak się okazało kolekcjonuje filmy a tych to ja mam w burd.Jak mu pokazałem fotki co posiadam jakie wydania kolekcjonerskie np halloween wszystkie części z maską , piątek trzynastego metal box wszystkie części,kolekcjonerskie wydanie piły gdzie gadżetem była ta laleczka na roweru i wiele innych takich wydań to wymiękł.Od razu chciał numer telefonu po 15 minutach dzwoni starszy typ jak usłyszałem dzień dobry to pierwsza moja myśl była taka "Jak na allegrowicza z kontem junior to naprawdę ma męski głos heheh" i tak się okazało że płyty były ojca tego chłopaka a syn po prostu mu je sprzedawał i to właśnie jego ojciec kolekcjonuje filmy więc zakończenie było proste Muzyka za filmy odbiór osobisty z jego strony.Szkoda że wcześniej nie napisał że płyty są jego ojca to bym nie miał podejrzeń skąd chłopaszek z kontem junior ma takie unikaty i jak go było na to stać ?. Od teraz jestem posiadaczem takich płyt jak spalam się gdzie stan jest jak nóweczka bez rysek + to co dawał w opis oprócz Gdy nie ma dzieci (Singiel) , Las Maquinas de la Muerte (singel) i Cztery pokoje (Singiel) (2 Sztuki). Dwa single i am on the top ,parę płyt z pierwszych wydań kultu , kazika , Pełna dyskografia el dupy i wiele innych rzeczy.Szczęście w nieszczęściu że tak się stało