efiut napisał(a): Breslau
wb83 napisał(a):Mam pytanie do bywalcówTak myślę co tu zahaczyć poza Łodzią. Gdybyście mieli wybierać Toruń Od nowa czy katowicki spodek to na co by wypadło?
petrow napisał(a):Siema, kto orientuje sie gdzie jest ten klub Imperium w Szczecinie?
Lucky_Luke napisał(a):zastanawiam sie czy nie wpaść do Rzeszowa by nagrać jakiegoś bootlega (no to chyba już legenda że tam macie fajne koncerty) ale to kawał drogi i koszmarny dojazd z Trójmiasta i jeszcze gorszy powrót, nie wspominając o kosztach podróży :/
Lucky_Luke napisał(a):Trasa tuż tuż, za dobry miesiąc, czy jak w ubiegłych latach może czas założyć wątki do poszczególnych miast gdzie zagra kapela? Ot pytam, bo pewnie bedą potrzebne informacje co dla niektórych gdzie bilety ponabywać, popytać o jakie noclegi czy cokolwiek.
olalola napisał(a):ja bylam. koncert cudownyKazik swietny. co do setlisty to nie pamietam calosci ale bylo duzo starych i bardzo starych utworow (tu latwiej powiedziec czego nie bylo - nie bylo np. Religii Wielkiego Babilonu).
brooklynska rada zydow,
celina,
uklad zamkniety,
parada wspomnien
o ani,
arahja,
wroci wiosna baronowo,
zegarmistrz swiatla purpurowy,
gdy nie ma dzieci,
6 lat pozniej,
rece do gory,
poznaj swoj raj (chyba),
hej czy nie wiecie,
piosenka mlodych wioslarzy (pozniejsza wersja),
goopya peezda
baranek,
wspaniala nowina,
wodka,
dlaczego tak tu jest,
dziewczyna bez zeba na przedzie,
dobrze byc dziadkiem,
kurwy wedrowniczki,
pasazer,
polska (bis)
krew boga (bis)
konsument (bis)
sowieci (bis)
tyle z pamieci udalo mi sie odtworzyc.
kolejnosc byla inna ale nie jestem w stanie sobie jej teraz przypomniec. przepraszam. poza tym wiem ze wielu zapomnialam - koncert byl dlugi - ponad trzy godziny muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzyki
poza tym byl wypadek - Kazik sie wywalil na scenie bo ktos inteligentnie rzucil kubek z piwem... ale dal rade. nawet na sekunde nie przestal spiewac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości