kroy napisał(a):niestety mnie nie będzie gdyż stąd spierdalam
ulaula1 napisał(a):oksymoron napisał(a):Relaks chyba działa,ostatnio tam przechodziłem i widziałem, że nawet nowy szyld mają. A na after w sam raz będzie Zaszyta.
Fajnie że maja nowy szyld:)
Bullet napisał(a):kroy napisał(a):niestety mnie nie będzie gdyż stąd spierdalam
Przykro mi to słyszeć...Domyślam się pewnie czemu, a nie będzie tajemnicą jak zapytam gdzie?
Bullet napisał(a):Czyżby nowy troll?
Bullet napisał(a):
Co się zaś tyczy tematu wątku to mi do głowy przychodzi tylko Stajnia (czy jak to się tam teraz nazywa), niedaleko dworca pkp, otwarte 24 H, gdzie już nieraz czekaliśmy na poranne pociągi... Miła atmosfera, jakiś telewizor czasem puszczą, czasem jakieś tekno pogra... No miło, no. Sądzę zatem, że już przegłosowane?![]()
wr napisał(a):Cześć.
W tym roku nie ma bifora ani aftera.
Cześć.
slaw napisał(a):Bullet napisał(a):
Co się zaś tyczy tematu wątku to mi do głowy przychodzi tylko Stajnia (czy jak to się tam teraz nazywa), niedaleko dworca pkp, otwarte 24 H, gdzie już nieraz czekaliśmy na poranne pociągi... Miła atmosfera, jakiś telewizor czasem puszczą, czasem jakieś tekno pogra... No miło, no. Sądzę zatem, że już przegłosowane?![]()
To nie Carpe Diem?
efiut napisał(a):Wygląda na to, że po raz pierwszy finanse mnie pokonają. Napijcie się tam za mnie
Bullet napisał(a):efiut napisał(a):Wygląda na to, że po raz pierwszy finanse mnie pokonają. Napijcie się tam za mnie
Ty pipo. Znowu ranisz moje serce...
efiut napisał(a):Wygląda na to, że po raz pierwszy finanse mnie pokonają. Napijcie się tam za mnie
Brudny Kalafior napisał(a):A ilu by było chętnych? Mieszkanie sporo wytrzyma. Żeby nie było, że świeżak, byłem przed resetem jako Machno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 133 gości