KULTowyTOMASZ napisał(a):Ja zakupując bilecik dzisiaj na Rzeszów mogę powiedzieć jedno setlista niczego sobie powrót Szantowego i Postu.. chłopaki się rozgrzewają oby się rozpalili do Rzeszy , a setlista na drobny plus
Lucky_Luke napisał(a):Koszuliny wizualnie takie sobie, nie ma co kryć i wg mnie nie umywają się do tej projektu Acidolki pare lat temu. Ot taki prosty symbol z napisem nazwy kapeli i datą koncertów na plecach i za tą "przyjemność" 60złociszy :/ .... Najmniejszy rozmiar "trasówki" jaki był to M-ka, dość obszerna jak zwykle. Bystrzejsi mogli nabyć za "co łaska" plakaty w szatniwięc takowy powędrował i do mnie za równowartość dobrego piwka.
Byłem dziś na koncercie Happysadu i tam sklepik jak ta lala - koszulin od wyboru do koloru (za 35ziko wiec może nie takiej lepszejjakości - nie wiem, nie zakupiłem), plakaty, płyty, śpiewniki, naszywki i inne cuda niewidy.
Lucky_Luke napisał(a):bez przesadyNiezrozumiałę słowa jak już to bardziej wina nagłosnienia w klubie a raczej jego akustyki (jak wspomniałem było ciut za głośno, sorki)
KULTowyTOMASZ napisał(a):Lucky_Luke napisał(a):bez przesadyNiezrozumiałę słowa jak już to bardziej wina nagłosnienia w klubie a raczej jego akustyki (jak wspomniałem było ciut za głośno, sorki)
Jako dobrze doinformowany jeszcze coś zapytamCzy to prawda , że były/wróciły Wpinki KULTu ? Bo rzuciło mi się gdzieś w oczy na zdjęciach
Jeśli to cena gdyby jakiekolwiek były
redhead napisał(a):@raffpak
bez przesadyzmu
Kazik - forma dobra (nie miałem problemów ze zrozumieniem słów wyrzucanych z otworu gębowo-paszczowego![]()
![]()
- akceptowalnie jak na Od Nowę)
Fotis+Od Nowa = niestety dźwiękowo nigdy nie będzie dobrze .....chyba nigdy (ale jak juz pisałem jam strasznie wybredny jest w kwestii owej)(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 143 gości