Kult w Toruniu !!!

To forum służy wolnej wymianie poglądów i opinii. Ale nie będziemy tolerować szerzenia nienawiści, obrażania i obrzucania wyzwiskami innych dyskutantów oraz trollowania. Nie będzie także tolerancji dla reklamowania nielegalnych nagrań bądź innych nielegalnych produktów. Osoby nie stosujące się do tych zasad będą (bez uprzedzenia) banowane.

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Buldog - Piotr Wieteska , ul. Świętojerska 24 m 52, 00-202 Warszawa
2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych - wieteska@kult.art.pl
3) Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą upoważnieni pracownicy administratora oraz zleceniobiorcy świadczący na rzecz administratora usługi zarządcze
4) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu umożliwienia Panu/Pani korzystania z tego forum internetowego na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji
6) przysługuje Pani/Pan prawo do: wglądu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania a także do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych
7) ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego
8) podanie danych osobowych jest dobrowolne. Brak ich podania uniemożliwia rejestrację oraz korzystanie serwisu forum

Proszę o zapoznanie się z polityką prywatności dostępną w stopce serwisu.

Re: Kult w Toruniu !!!

Postprzez tomekglow » 9 paź 2013, o 21:49

Potrzebne bilety do Odnowy 4 szt!!! Kupie pilnie togl@wp.pl

Postprzez Bullet » 11 paź 2013, o 02:09

Heh, to już dziś! Czekam więc na pinkną relację i setlistę z koncertu oczywiście. Bawta się tam dobrze! :)

Pozdr.
2003-10-17/2004-05-02/2004|KULT:142|03/2018-11-04/2018-11-16
2004-01-15/2009-02-14/2009-| KNŻ:25 |15/2015-02-22/2015-02-26
2008-02-02/2008-04-19/2008|L DÓPA:11 |/2013-04-20/2014-05-11
2007-05-18/2007-|KAZIK & BULDOG/BULDOG:23 |-03/2014-03-30

Postprzez lothian » 11 paź 2013, o 20:39

Kultowcy napiszcie coś i wrzućcie seta jak najszybciej !

Postprzez redhead » 12 paź 2013, o 11:21

Dotarłem spóźniony i zmachany (jak nie husky po 100km)
Od momentu kiedym się ogarnął wyglądało to tak:

(kilka utworów do uzupełnienia bom jw)
Moja myszko
Prowakator
4jeźdźcy
Prosto
Do Ani (świetna wersja) …...Kazik został w Toruniu a reszta pojechała jakby co ;) bądź co bądź drugi dom :P
Bomba na grajdoł
Celina (i to qrva mać …żal niestety - pewnie z bromberg ów ktoś)
Zabiłem ministra
Zastanówcie się sami'
Gdy nie ma latorośli
Lewe lewe loffffffff
Dzisiaj jest mojej córki zamążpójście (że tak napisze rodzinnie wyszło ;) )
Łączmy się …..za ten utwór zawsze i po wsze czasy DZIĘKI bo to dla mnie bardzo ważna rzecz jest :) i zawsze raduje się gdy to słyszę acz żałuję że nie usłyszę już tej oto pieśni przy featuringu Marty
Łapy do góry
Układ zamknięty (obok Prosto wyszedł najlepiej i ma moc)
Królowa
Piosenka pijacka (Szantowy)
Medelin
Berlin
ArahJa
Dlaczego tak tu jest
Hej czy nie wiecie
Gdy będę konał
Dolina
Bisy standardowe …..niestety
(pol,kon,pcw,krew,totalna)

---------
10 mój koncert pomarańczowej w Od Nowie i człek czuje się coraz starszy niestety :(
Chyba powoli wyrastam w koncertowego klimatu albo on troszku podupada
Może dlatego że spóźniłem się (w dodatku utrudzon niemożliwie po dniu/tygodniu całym) i to mocno jak wyżej pisałem jakoś nie mogłem wejść w rytm koncertowy
Ale ogólnie wyszło fajnie choć chciałoby się aby Wirek wreszcie tchnął ducha zmian w kwestii repertuaru bo to był mój 5 koncert w tem roku i z niektórymi utworami jestem nieco za mocno osłuchany
W dodatku z Fotisa (ale jestem mocno wybredny) nadal jestem niezadowolony a i Od Nowa jest mało "komfortowa" że tak to ujmę …..nadal niestety
Miast kino budować obok Maurycy mógł wreszcie pomyśleć o porządnej klimie
i czemu całe Prosto nie było grane no czemu ?!?!
Do zobaczenia w Gdyni i być może w Szczecinie
pozdr
"Taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę"

Postprzez Lucky_Luke » 12 paź 2013, o 15:07

To ja dodam coś od siebie. W miescie Copernicusa byłem po raz pierwszy i Od Nowa ciekawym jest klubem, takie większe Ucho w Gdyni. Troche za głośno bo aż w uszy kłuło a to niemiłe jest ale klimacik był ok :)
Czas trwania ok 166min. Sprostuje setliste conieco bo z tego co słysze teraz i co pamiętam to nie było Celiny.... ;)
1. Czterej głupcy
2. BRŻ
3. Piloci
4. Pasażer
5. Wódka
6. Moja myszko
7. Prowokator
8. Czterej jeźdźcy
9. Prosto
10. Do Ani
11. O Ani
12. Bomba na parlament
13. Post
14. Baranek
15. Zabiłem ministra finansów
16. Zastanówcie się sami
17. Gdy nie ma dzieci
18. Lewe lewe loff
19. Dzisiaj jest mojej córki wesele
20. Łączmy się w pary, kochajmy się
21. Ręce do góry
22. Układ zamknięty
23. Królowa Życia
24. Szantowy
25. Medelin
26. Berlin
27. Arahja
28. Dlaczego tak tu jest
29. Hej czy nie wiecie
30. A gdy będe umierał
31. Dolina (nie była na setliście kartkowej)
32. Polska
33. Konsument
34. Po co wolność
35. Krew Boga
36. Totalna stabilizacja
37. Sowieci

Postprzez redhead » 12 paź 2013, o 15:24

-czyli wychodzi na to że ominęło mnie 5 piosenek (pierwszych) - nie jest źle ufffff
-supportem było Toxic Mushroms (czy jakoś tak) - widziałem ich we Władku już i tyłka nie urywają choć to rzecz gustu zapewne (większy obciach lepsiejszy był z minionych)
-skończyło się było coś koło 22.40

pozdr

Postprzez KULTowyTOMASZ » 12 paź 2013, o 19:13

Ja zakupując bilecik dzisiaj na Rzeszów mogę powiedzieć jedno setlista niczego sobie powrót Szantowego i Postu.. chłopaki się rozgrzewają oby się rozpalili do Rzeszy , a setlista na drobny plus :)

I mogąc wrzucam pytanie czy są koszulki jak zwykle i w jakiej cenie jeśli można wiedzieć bo chciałbym sobie odłożyć :)
Staszewski Kazimierz ! Nie rusz Kazika , bo zginiesz !

Obrazek
https://www.last.fm/pl/user/ToksycznyTomasz

Postprzez Lucky_Luke » 12 paź 2013, o 22:32

Koszuliny wizualnie takie sobie, nie ma co kryć i wg mnie nie umywają się do tej projektu Acidolki pare lat temu. Ot taki prosty symbol z napisem nazwy kapeli i datą koncertów na plecach i za tą "przyjemność" 60złociszy :/ .... Najmniejszy rozmiar "trasówki" jaki był to M-ka, dość obszerna jak zwykle. Bystrzejsi mogli nabyć za "co łaska" plakaty w szatni ;) więc takowy powędrował i do mnie za równowartość dobrego piwka.
Byłem dziś na koncercie Happysadu i tam sklepik jak ta lala - koszulin od wyboru do koloru (za 35ziko wiec może nie takiej lepszejjakości - nie wiem, nie zakupiłem), plakaty, płyty, śpiewniki, naszywki i inne cuda niewidy.

Postprzez slaw » 13 paź 2013, o 17:15

KULTowyTOMASZ napisał(a):Ja zakupując bilecik dzisiaj na Rzeszów mogę powiedzieć jedno setlista niczego sobie powrót Szantowego i Postu.. chłopaki się rozgrzewają oby się rozpalili do Rzeszy , a setlista na drobny plus :)

Kiedy Post wypadł? :o

Brw - Tomasz, zmień avatar na mniej migający jeśli możesz.

Lucky_Luke napisał(a):Koszuliny wizualnie takie sobie, nie ma co kryć i wg mnie nie umywają się do tej projektu Acidolki pare lat temu. Ot taki prosty symbol z napisem nazwy kapeli i datą koncertów na plecach i za tą "przyjemność" 60złociszy :/ .... Najmniejszy rozmiar "trasówki" jaki był to M-ka, dość obszerna jak zwykle. Bystrzejsi mogli nabyć za "co łaska" plakaty w szatni ;) więc takowy powędrował i do mnie za równowartość dobrego piwka.
Byłem dziś na koncercie Happysadu i tam sklepik jak ta lala - koszulin od wyboru do koloru (za 35ziko wiec może nie takiej lepszejjakości - nie wiem, nie zakupiłem), plakaty, płyty, śpiewniki, naszywki i inne cuda niewidy.

Kurde, no właśnie, czemu ceny tych koszulek są niemal dostosowane do tych ze sklepu SP? Też szyte w Hiszpanii?
Z tymi cenami to jakieś jaja są. Parę miesięcy temu koszulkę Lao Che na koncercie kupiłem za 30 zł, jakość bardzo dobra. Koszulki okołograbarzowe Cartona to chyba koszt 35 zł, Buldoga też.

Postprzez Lucky_Luke » 13 paź 2013, o 19:43

Koszlki nie wyglądają na jakieś z Hiszpani czy wogóle z zagranicy, ot Promo Starsy Premium ... Te co zakupiłem przerobie na małe rozmiary :twisted: ... dla synka :P

Postprzez raffpak » 14 paź 2013, o 14:46

cóż napisać... pierwszy raz wyszedłem zniesmaczony z koncertu Kultu a byłem na wielu... ja rozumiem Panie Kazimierzu dziabnac co niec przed koncertem... ale w Toruniu toś Pan ciutek przesadził ... stad i słowa mało zrozumiałe ... szkoda a bilety przeca drogie, za rok sie zastanowie czy iść

Postprzez Lucky_Luke » 14 paź 2013, o 19:01

bez przesady :) Niezrozumiałę słowa jak już to bardziej wina nagłosnienia w klubie a raczej jego akustyki (jak wspomniałem było ciut za głośno, sorki)

Postprzez redhead » 15 paź 2013, o 09:36

@raffpak
bez przesadyzmu
Kazik - forma dobra (nie miałem problemów ze zrozumieniem słów wyrzucanych z otworu gębowo-paszczowego ;) :lol: :P - akceptowalnie jak na Od Nowę)
Fotis+Od Nowa = niestety dźwiękowo nigdy nie będzie dobrze .....chyba nigdy (ale jak juz pisałem jam strasznie wybredny jest w kwestii owej)

pzdr

Postprzez KULTowyTOMASZ » 15 paź 2013, o 15:55

Lucky_Luke napisał(a):bez przesady :) Niezrozumiałę słowa jak już to bardziej wina nagłosnienia w klubie a raczej jego akustyki (jak wspomniałem było ciut za głośno, sorki)

Jako dobrze doinformowany jeszcze coś zapytam :D Czy to prawda , że były/wróciły Wpinki KULTu ? Bo rzuciło mi się gdzieś w oczy na zdjęciach :) Jeśli to cena gdyby jakiekolwiek były ;)
Staszewski Kazimierz ! Nie rusz Kazika , bo zginiesz !

Obrazek
https://www.last.fm/pl/user/ToksycznyTomasz

Postprzez Lucky_Luke » 15 paź 2013, o 20:36

KULTowyTOMASZ napisał(a):
Lucky_Luke napisał(a):bez przesady :) Niezrozumiałę słowa jak już to bardziej wina nagłosnienia w klubie a raczej jego akustyki (jak wspomniałem było ciut za głośno, sorki)

Jako dobrze doinformowany jeszcze coś zapytam :D Czy to prawda , że były/wróciły Wpinki KULTu ? Bo rzuciło mi się gdzieś w oczy na zdjęciach :) Jeśli to cena gdyby jakiekolwiek były ;)

Nie jestem pewien, dam znać w piątek po koncercie w Opolu jeśli nie zapomne. Cosik mi się wydawało że ktoś z obsługi technicznej miał cosik poprzypinane ale nie wiem czy to to o czym piszesz :)

redhead napisał(a):@raffpak
bez przesadyzmu
Kazik - forma dobra (nie miałem problemów ze zrozumieniem słów wyrzucanych z otworu gębowo-paszczowego ;) :lol: :P - akceptowalnie jak na Od Nowę)
Fotis+Od Nowa = niestety dźwiękowo nigdy nie będzie dobrze .....chyba nigdy (ale jak juz pisałem jam strasznie wybredny jest w kwestii owej)(...)

Ogólnie dało się zrozumiec prawie wszystko ale jak było za głośno to wokal cosik nie domagał ale nie wiem kogo to była wina ;) Czasem spod sceny patrząc wydawąło mi się że może to wina monitorów odsłuchowych...ale ja sie nie znam na tym i głuchy jestem ;)

Poprzednia strona

Powrót do FORUM